Şimdi Ara

Artık sevemiyorum. Galiba duygularımı kaybettim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çevremdeki insanlar o kadar ruhsuzlar ki hiçbirine güvenmiyorum. İçimi dökmeye ihtiyacım var ve size döküyorum. Ben geçen sene bir kıza acayip şekilde aşık oldum tahmin edemeyeceğiniz kadar kız beni sevmiyordu, takmıyordu dinimin farkında olmasam şimdiye çoktan intihar etmiştim, emin olabilirsiniz. Çok seviyordum 1.5 sene sevdim. Sonra unutabildim zorla. Aradan 1 yıl geçti. Evet arkadaşlar 3 kişiyle çıktım, çıktıktan sonra severim belki dedim olmadı. Sevemedim. Sonra çıkmadan, sadece sevmeyi denedim. Yine olmadı, sevemiyorum. Sevemiyorum. Eskiden çok duygusaldım şimdi çok acımasızım. Eskiden çevreme değer verir onları korurdum şimdi hiçbirini sevmiyorum ailem dışında neredeyse herkesten nefret ediyorum. Eskiden her şey iyi olsun isterdim içim aydınlıktı şimdi karanlık siyah olsun kötülük olsun istiyorum. İçim öyle karanlık ki Naruto animesindeki Sasuke gibiyim. Ona özendiğim için böyle değilim tabii ama çok benziyoruz. Eskiden arkadaşlarını kurtarır onlarla zaman geçirirdi şimdi onları isterse öldürür. O haldeyim. Arkadaşlar duygularımı kaybettim. Eskiden dizide gördüğüm acıklı bir olaya ağlayıverirdim hemen şimdi hiçbir şey hissetmiyorum. Duygularım öldü. Yaşayan bir ölüyüm.

• Yaş kaç acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 16 ya gelmek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EminUlker -- 4 Temmuz 2013; 0:01:47 >
  • Karakterlere özeniyorsun , anime karakterine benzetmek nedir
    Şimdi bugün dexter başladı , onu izleyenler gelip aynı ben çakar birde , zamanla düzelirsin , konu açacak kadar büyütülcek bir şey yok sadece ergenlik.

Kötülük olsun istiyorum demene ayrı güldüm , kendi içinde çelişiyorsun , duyguların yok mu yoksa kötü duyguların mı var ? Kendine bir karakter oluşturup öyleymiş gibi davranmaktan vazgeç ve gerçek dünyaya dön , böyle ilginçmiş gibi göstermen sana kazanç sağlamıyor , tam tersi yapmacıksın ve itici geldin şuan.
  • Bende aynı duyguları yaşadım üstüne babamın vefatı geldi iyice çökmüştüm gerçi şimdi de pek iyi olduğum söylenemez ama yinede daha iyiyim biraz zaman ver kendine
  • Kötülük olsun istemekten kastım öyle değildi yani o kadar duygusuzum ki iyi şeylerin olmasını isteyemiyorum manasında. Herkes ergenlik olduğunu söylüyor da kimsenin ergenliği de bu kadar ağır değil. Öyle bir boşluktayım ki hocam, ağlamak istersn de ağlayamazsın ya işte burdan anlıyorum duygusuz olduğumu. Ağlayamayan insan duygusuzdur. Ben iyi biri olmak istiyorum yine ama karakter tarzım engel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminUlker

Kötülük olsun istemekten kastım öyle değildi yani o kadar duygusuzum ki iyi şeylerin olmasını isteyemiyorum manasında. Herkes ergenlik olduğunu söylüyor da kimsenin ergenliği de bu kadar ağır değil. Öyle bir boşluktayım ki hocam, ağlamak istersn de ağlayamazsın ya işte burdan anlıyorum duygusuz olduğumu. Ağlayamayan insan duygusuzdur. Ben iyi biri olmak istiyorum yine ama karakter tarzım engel oluyor.

O zaman bu duruma üzülemezsin ve kötü bir şey oldugunuda söyleyemezsin, ama konu içeriğine dertliyim yazmışsın. Herkes ergenlik diyor çünkü kendini olmadığın gibi anlatıp onu kendine uyduruyorsun ilginç olmak için , gerçek dünyaya dön ki zamanla ergenlik geçince döncen zaten şimdi boşa konuşuyorum

• intihar ettigin an hastaneden gözlerini açtıgında o sevdgigin kızdan nefret ediceksin bunu böyle bil vurucu tim olucaksın mermiyi hisseticeksin ve tam 12 den soguk kanlı bir şekilde acısını izliceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Kötülük olsun istemekten kastım öyle değildi yani o kadar duygusuzum ki iyi şeylerin olmasını isteyemiyorum manasında. Herkes ergenlik olduğunu söylüyor da kimsenin ergenliği de bu kadar ağır değil. Öyle bir boşluktayım ki hocam, ağlamak istersn de ağlayamazsın ya işte burdan anlıyorum duygusuz olduğumu. Ağlayamayan insan duygusuzdur. Ben iyi biri olmak istiyorum yine ama karakter tarzım engel oluyor.

O zaman bu duruma üzülemezsin ve kötü bir şey oldugunuda söyleyemezsin, ama konu içeriğine dertliyim yazmışsın. Herkes ergenlik diyor çünkü kendini olmadığın gibi anlatıp onu kendine uyduruyorsun ilginç olmak için , gerçek dünyaya dön ki zamanla ergenlik geçince döncen zaten şimdi boşa konuşuyorum

Zamanla geçer diyorsunuz. İnşallah geçer hocam öyle bir boşluktayım ki...

• Erken yaş bunalımlarından biri. Seninle aynı olayları senden birkaç yaş büyükken yaşadım. Psikoloğa görünmende yarar var bende işe yaramıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum daha yaşın kücük. İnsanları yeni yeni tanıyosun. O dediklerin eskiden bendede oluyodu filmlerde kötü bisi olunca aglardım türk sineması olmasın hele. Ama insanları tanıdıkca , iyiliğin yaramadığını anlayınca duyguları geri pilanda bırakıyosun. Şuan bende ruhsuzun tekiyim. Çevremdeki insanları farkında olmadan üzebiliyorum bazen ama üzmeden de kimseye yaranamıyosun.

Aşk konusunda bişey yazmadım çünki hic aşık olmadım
  • sacma bir sorum olacak ama yengec burcu musun ?

bende senin yasadigina benzer birsey yasiyorum, 1 yildir bir kizin pesinden kostum kiz tinlamadi bile 1.5 yil oluyor hala kafamda. o olaydan sonra hayatin gercekten toz pembe olmadigini anladim biraz sacma gelebilir. su son 6 ay dedigin gibi arkadaslarima da pek onem veremiyorum adeta kotu bir adama donustum. her insansa gulumseyen ben simdi tam bir ruhsuz oldum gulemiyorum bile.
  • quote:

quote:

Sen de çok sert konuşuyon ya Birkaç gündür din tartışmaları içeren konularda, doğaüstü içerikli konularda, gerçekliğe uzak içerik bulunduran konularda vb. yerlerde yorumlarını görüyorum da bu kadar da olma be Her ne kadar gerçekçiliğe önem versem de bu çok sıkıcı bir şey insan ister istemez doğaüstü şeylerin olmasını istiyor. Bu klasik yaşamdan, dünyadan farklı bir ortama girmek istiyor. Ütopik bir şey olduğu açık ancak hayallerde daha mutlu oluyor insan. İnsan olmanın getirdiği bir şey olsa gerek bilemiyorum elbette bir açıklaması vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 3 Temmuz 2013; 5:00:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

quote:

Sen de çok sert konuşuyon ya Birkaç gündür din tartışmaları içeren konularda, doğaüstü içerikli konularda, gerçekten uzak içerik bulunduran konularda vb. yerlerde yorumlarını görüyorum da bu kadar da olma be Her ne kadar gerçekçiliğe önem versem de bu çok sıkıcı bir şey insan ister istemez doğaüstü şeylerin olmasını istiyor. Bu klasik yaşamdan, dünyadan farklı bir ortama girmek istiyor. Ütopik bir şey olduğu açık ancak hayallerde daha mutlu oluyor insan. İnsan olmanın getirdiği bir şey olsa gerek bilemiyorum elbette bir açıklaması vardır

Ben yinede söyleyeyim , malesef doğaüstü bir şey yok , paranormal şeylerle uğraştım bir süre ve üzülerek söylüyorum ki hayal kırıklığı oldu gerçekten ümitliydim , inançlıydım , dindardım , milliyetçiydim ve olağanüstü ihtimallerle bir kıza aşıktım , hepsi arka arkaya hayalkırıklığı oldu , doğaüstü şeyler varsada bu dünyada yok , herkes doğaüstü şeylere inanarak mutlu olurken ben mutsuzluğu göze alıp gerçeğin sesi rolünü oynuyorum , yoksa bende biliyorum bunla mutlu olup işin realistik tarafını düşünmeden mutlu mutlu yaşamayı , herkes gibi gerçeklere sırtımı dönmeyi ama acı gerçekleri konuşan birisi olmazsa herkes hayallere dalıp gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 3 Temmuz 2013; 5:07:38 >

• yorulmuşsun bee oluuuuum izin ver kendine , kendini sorgulayıp durma.düzelirsin, kurcalama
  • quote:

Karakterlere özeniyorsun , anime karakterine benzetmek nedir
    Şimdi bugün dexter başladı , onu izleyenler gelip aynı ben çakar birde , zamanla düzelirsin , konu açacak kadar büyütülcek bir şey yok sadece ergenlik.

Kötülük olsun istiyorum demene ayrı güldüm , kendi içinde çelişiyorsun , duyguların yok mu yoksa kötü duyguların mı var ? Kendine bir karakter oluşturup öyleymiş gibi davranmaktan vazgeç ve gerçek dünyaya dön , böyle ilginçmiş gibi göstermen sana kazanç sağlamıyor , tam tersi yapmacıksın ve itici geldin şuan.

Hello,Dexter Morgan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.