Bildirim
Artık Ülke Maçları Neden Keyif Vermiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Haklısın şu an sadece Türkiye'nin maçlarından keyif alıyorum.
Geçen Hollanda-Fransa vardı umurumda olmadı.
-
Valla yalan olmasın Milli Takım'ın Letonya maçından müthiş keyif aldım. Şampiyonalar hariç ben de keyif almıyorum doğrusu.
-
Hollanda - Fransa dünya futbol tarihinin en kötü turnuva maçıydı. Nefret ettim futboldan. Dünya futbolunun bu kadar tatsız bu kadar golsüz hale gelmesini taraftarlar stadyumu terk edecek şekilde protestolar yaparak çözebilir. Başka türlü çözülmez.
Amacı gol atmak olan bir spor dalı 90 dk gol olmadan geçiriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rakibin de katı savunma ile karşılık vermesi yüzünden tıkanıyor bazı maçlar. Radikal bir kaç değişiklik bol gollü maçların önünü açar ama Fifa ile UEFA tepki çeker diye korkuyor.
Atıyorum kaleyi yukarı ve yanlara doğru yarım metre büyüt bak skorlar ne oluyor.
Uzaktan şutlar ve goller öyle bir artar ki bence çok zevk katar maça.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 24 Haziran 2024; 16:41:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saha küçültülebilir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X