buraya ilk kez topic açıyorum ama artık canıma tak etti beramus serverı gm ler tarafından resmen karuslara verilmiştir.Şimdi size bunu nedenleri ile açıklayım 1-) el moradların en ii oyuncularının çoğu sudan sebeplerle banlanmıştır ör:proknight,bordeaux,hotsauce,ldevil,apostol,crugal,rob_lq(bu adam en bahtsızı warrior ve golem keserken kosptan banlandı :D) bunlar sadece küçük bir kısmı 2-)karusların 60+ charlarının %90ı kosp la kasmıştır hiçbiri banlanmamıştır ör:kunt,ravaarph,risk,kist, bunlar en meşhurları yazmaya kalkarsam bikaç saatimi alır 3-)dupe wipe larda el moradların drop itemleri bile silinirken karus ların dupelerinin %70 ine dokunulmamıştır ör:bir dupeci arkadaşım dupelediği +8 shardlardan bir kısmını karus charına bırakmıştı ve onlar silnimedi el morad charındaki drop +1 sheller bile silindi 4-)bebeqyuzlu,ugur_bjk,maestro88,tachibana_ukyo,cobra1234 czye gidipde bu adamlara küfür etmeyen bir tek el morad yoktur ve biz cafece bu adamların fotolarını customer supporta yollamamıza rağmen banlanmadılar şimdi bazı arkadaşlar sorucaktır bunları neden yazdın die anlatıyım geçen gün czde pk yaparken guard tower bug kullanarak nowa town yapmaktan banlandım :D ama ben rogue um ve banımı açmıycaklarını sölüolar
yazık yazık
wall bu tower bug da canıma tak etti ya yok böle bişe kac defa öldüm yaaaa
gm şu anda oyunda ve bir kaç iyi el moradı daha banlıyor rogue_venom da gitti :(