Şimdi Ara

Aşağıdaki telefonlardan hangisini almalıyım? Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suudi arabistandan telefon getirtebilirim. Bulduğum bazı telefonları fiyatlarıyla listeliyorum.Sizce hangisini almak mantıklı olur?

1-Huawei Nova3e veya diğer adıyla Huawei P20 Lite- 1300 tl
    Bu telefon Mate 10 Lite dan daha mı iyi?

2-Sony Xperia XA2- 1200 tl

3- Nokia 8- 1500 tl. Bu telefonu fiyatı dolayısıyla listeme ekledim. Elimdeki Lumia 735 in yerine alacak olduğumdan pek sıcak bakmadım :)

• Kesinlikle p20 lite çentiksever biri olarak , türkiye fiyatı 2200 tl
  • Tabikide nokia 8 snapdragon 835 var, xa2 batarya olarak iyidir nova 3e de iphone x çakması ekran kasa oranı yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 8 daha uzun ömürlü olacağı kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tereddutsuz nokia 8.snapdragon 835 var.

• Telefonu aslında kız kardeşime alacağız.Dolayısıyla Snapdragon 835 e çok ihtiyacı olacağını sanmıyorum.
    Ayrıca 2018 yılındayız ekran/kasa oranı çok düşük değil mi nokia 8in ?
    Nokia 7plus çıkıyor ekran kasa oranı daha iyi ama 6 inch olması telefonu biraz kaba yapıyor.Telefon Snapdragon 660 ile geliyor.
    Fiyatı da hemen hemen aynı olacakmış.Üstelik kamera konusunda da daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Ne dersiniz?

Sony xa2 de alt üst boşlukları azaltsaydı çoktan karar vermiştim.
  • delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Bence tasarım konusunu kardeşinize bırakın. 7 plus iphone pluslar gibi büyük bir telefon. Kamerası f1.75 olduğundan ışıksız ortamda daha iyi sonuçlar verir fakat kamerada ois yok. Xa2 daha rahat kullanım sunar. Yaklaşık 2 cm daha kısa 7+danTelefonlarda ülkemize gelmemişken fiyata görede karşılaştıramayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Bence tasarım konusunu kardeşinize bırakın. 7 plus iphone pluslar gibi büyük bir telefon. Kamerası f1.75 olduğundan ışıksız ortamda daha iyi sonuçlar verir fakat kamerada ois yok. Xa2 daha rahat kullanım sunar. Yaklaşık 2 cm daha kısa 7+danTelefonlarda ülkemize gelmemişken fiyata görede karşılaştıramayız.
    Teşekkürler yorumun için
  • delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Nokia 7 plus camera olarak sanki daha iyi gibi.diyafram acikligi daha dusuk.dediginiz gibi ekran kasa orani 7 plusun daha iyi.nokia 8 inde islemci ve gpu da avantaji var.kullanim aliskanligina kaliyor is.eger kamera daha onemliyse 7 plusu bekleyebilirsiniz.bakarsiniz aradaki farka en azindan.

• Sony xa2 : Ekran/kasa orani yüzünden elemek zorunda kaldik. 5.2 inch olmasina ragmen 5.84 inch lik p20lite ile aralarinda yarim cm ancak var. Kamerasi ve yazilimi daha iyi ona birsey diyemem.
    Nokia 8 ve nokia 7plus : Ikisinide eledik. Nokia 8 ekran kasa orani cok ama cok düsük. Nokia 7 plus ekran kasa oran olarak gayet iyi ancak biraz büyük olmus 6inch neredeyse 16cm uzunlugu var.
    Tas gibi telefonlari dizaynlari yüzünden eledim gördügünüz gibi huawei p20lite kaliyor geriye.
  • Sonylerin ekranı küçük olsa da genelde çerçeve payları fazla oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama tabiki o yüzden düştükleri zaman kolay kolay ekran kırılmıyor bu yüzden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.