Şimdi Ara

Asal sayılara karşı inanılmaz bir ilgim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman asal sayılar görsem içimde bişeyler patlıyormuş gibi hissediyorum, çok seviyorum asal sayıları. Odamın her tarafına asal sayı posterleri yerleştirdim, her gece yatarken asal sayıları düşünüyorum. İnsanlar ile konuşurken bir yandan asal sayıları istemsizce düşünüyorum, markete gittiğimde fiyat etiketlerinde asal sayı varsa dayanamayıp alıyorum onları. Evimdeki herşey asal sayı miktarlarında var, 3 çatalım 3 kaşığım 3 bıçağım 2 televizyonum 2 klavyem 13 asal sayı posterim var. Bir gün ismi ve soyismi aralarında asal olan bir arkadaşıma bu durumu anlattım ve bana harf sayısı asal olan bir kelime söyledi, özetle ona göre normal değilmişim. Kız arkadaşıma ise neden onu 2 diğer kız arkadaşımla aldattığımı açıklarken bana kelimeleri toplamı asal olan cümleler sarf etti ve beni çok üzdü. Neden insanlar beni üzüyor? Sizce ben normalmiyim?

• en.m.wikipedia.org
    Riemann hypothesis - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Riemann_hypothesis

$1M veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

en.m.wikipedia.org
    Riemann hypothesis - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Riemann_hypothesis

$1M veriyorlar.
    Rüyamda bu problemi tam çözüyordum ama uyandım .

• Arkadaşlar çok kötü durumdayım lütfen yardım edin.
  • Ciddimisin sen jdjdjdjd
  • Asal sayı düşünerek 31 çekiyor musun?
  • sorma kanki bende dershanedeyken geometri dersinde kendimce bir formül bulmuştum, çember harici şekillerde hep sonucu buluyordum, hatta uyanık hocam nasıl yapıyon bana öğret belki yeni bir yöntem bulmuş oluruz diyordu ( yöntemin ben bulmuştum ama krediyi kendi alacak ki kerata ) sonra geometriden uzaklaştım ve unuttum. belki nobel alacak yöntemi geometriyi sevmiyorum diye unuttum, gelde sinirlenme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.