HERKESE MERHABA.GEÇENLERDE HASTANEYE GİTTİM DOKTOR İLAÇ YAZDI BULMAK İÇİN BAYA DOLAŞTIM FAKAT BULAMADIM EN SON BİR ECZANEDE SON VERDİM ARAMAYA AMA İÇERİ GİRER GİRMEZ DİKKATİMİ ÇEKEN TEK ŞEY ÇALIŞAN KIZ OLDU İLACI FALAN UNUTTUM RESMEN DİLİM TUTULDU AŞIK OLDUM KIZA KIZ DA BANA BAYA Bİ İLGİ GÖSTERDİ (NORMAL MÜŞTERİ İLGİSİ DEĞİL).DÜN YİNE GİTTİM KIZ HOŞGELDİN NABER NASILSIN FALAN BAYA Bİ SORU SORDU NERELİSİN FALAN ÇIKARKEN GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ(YAKLAŞIK 5 KERE) YİNE GEL FELAN T-SHIRT VARDI İNCE GİYİNME HASTA OLURSUN DEDİ SÜREKLİ BAKIŞTIK BAZENDE GÖZLERİ KAÇIRDI BENDEN.SİZCE O DA BENDEN HOŞLANIYOR MU?BUNDAN SONRAKİ HAMLEM NE OLMALI? YARDIM PLEASE...
csb
serin hikaye kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
csb
Güldü mü?
NİYE BAGİRİYON SENİ DUYABİLİYORUZ ZATEN
Hybrid Theory*
kullanıcısına yanıt
yani bana her baktığında gülümsedi kafa salladı bu akşam iş çıkışında konuşmayı düşünüyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: mutlu2107
yani bana her baktığında gülümsedi kafa salladı bu akşam iş çıkışında konuşmayı düşünüyorum?
Oldu bu iş kız senindir
Hybrid Theory*
kullanıcısına yanıt
inşallah dediğin gibi olur sizce hemen ondan hoşlandığımı söyleyeyim mi?
quote:
inşallah dediğin gibi olur sizce hemen ondan hoşlandığımı söyleyeyim mi?
Acele etme, önce arkadaş olun, birbirinizi tanıyın.
Gidip en büyükk boy prezervatif alıyorsun. Mesajı alır o
Hybrid Theory*
kullanıcısına yanıt
katılıyorum
birader sen şaka mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: MrBrownstone
+1. +1. +1
quote:
Orijinalden alıntı: Fh2O
quote:
Orijinalden alıntı: MrBrownstone
+1. +1. +1
Alıntıları Göster
.
Kardeş bir abidik kubidik bi ilac al ama alırken cüzdanın ici baya para dolu olsun kızı test et
5 kere görüşürüz diyen birisinden mi hoşlandın?
quote:
Orijinalden alıntı: bugatti1907
NİYE Mİ AĞLIYOM? AĞLAMIYORUZ Kİ, BU ARADA BAĞIRMANA GEREK YOK YANİ SENİ DUYABİLİYORUZ
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör
quote:
Orijinalden alıntı: bugatti1907
NİYE Mİ AĞLIYOM? AĞLAMIYORUZ Kİ, BU ARADA BAĞIRMANA GEREK YOK YANİ SENİ DUYABİLİYORUZ
Alıntıları Göster
GELİŞME : ARKADAŞLAR BUGÜN GİTTİM İLAÇ ALMAYA İLACI ALDIM ÇIKARKEN SAKIZ PAKETİNİN İÇİNE NUMARAMI VE BENİ ARA YAZDIM AMA ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM SİZCE SONUÇ NE OLACAK?
quote:
GELİŞME : ARKADAŞLAR BUGÜN GİTTİM İLAÇ ALMAYA İLACI ALDIM ÇIKARKEN SAKIZ PAKETİNİN İÇİNE NUMARAMI VE BENİ ARA YAZDIM AMA ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM SİZCE SONUÇ NE OLACAK?
yav he he donuna yazdım desen daha inandırıcı olurdu
Rapid Step
kullanıcısına yanıt
BİRADER ÇOK CİDDİYİM GERÇEKTEN YAPTIM EĞER ARAMAZSA BİR DAHA BEN NASIL GİDİCEM ORAYA