Şimdi Ara

Aşırı Cpu Kullanımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her tarayıcıyı açtiğimda pc ağlio mozilla,explorer,krom vs resmen cpu %50 ve %100 lere kadar vuruyor nedense format attim bi çözüm bulamadım format atiyorum hiç bişey kurulu olmamasina rağmen açilirken cpu 100 lere vuruyor sonra tekrar düşüyor işlemcide sorun war desem yok gibi gözüküyor sicaklik normal yenide macunlattım .Bundan 1 ay öncesina kadar hiç bir sorunum yoktu. 1 ay öncesine kadar oyuna girince %50 lerdeydi pc şmdi %100 firefox ta %5 oranında kullaniyordu şmdi ise %30 50 arasında sizces yoksa başka bi sorunmu vardir acaba ? , yardimlarınızı bekliyorum.

• antivirus programı yüklü mü ?
  • evet kardeş vardıda eset sildim ekrn.exe kullaniyor esed oda kendi kendine cpuyu aşiri kastiriyor , pc taramasıda yaptım virüs bulmadi , bad sector taraması yaptım o da sağlam cıktı , sorun nedir bi türlü bulamadim combofix le tarattım 1 kaç bişeyler sildi ama yine düzelmedi
  • firefoxa kaç tane eklenti yükleyip kurdun?
  • java eklentisi felan var firfoxta , ama şuan krom kullaniyorum ondada ayni değişen birşey yok int sayfa yenilerken cpu çat %100 vuruo yavaş yavaş düşüo sonra , internetten video , dizi izlerken cpu %70ten aşağiya inmiyor taki videoyu kapatana kadar kapatınca herşey normal , int tarayıcılarinda değil tek sorun steam olsun msn gbi programlari bile açarken cpu artişi çok fazla oluyor , mesela oyunlarda %50 oynarken , şuan %100 den düşmüyor , win7 kurdum win7 zaten problemli herşeyde %100 de çalişitiriyor pc . xp deyim şuan her zaman aynı format cd siyle format atiyordum sorun yoktu cd den kaynaklı olcağini sanmiyorum , herşey gayet iyiydi ne değişti anlayamadim pc kendi kendine ağliyor resmen 2/3 haftadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revalation -- 6 Haziran 2011; 18:31:23 >
  • dostum sıkıntın virüs, 5-6 yıl önce bir makinede aynısına rastladım, sistemi silip tekrar kurduğunda dahi geri yükleme yapıyor.
    bir antivirüs yazılımı kur, tüm güncellemeleri yap, makineyi kapatıp ramleri boşalt, sonra güvenli modda tarama yaptır. ben zamanında nod32 ile silmiştim. kolay gelsin.
  • hangi virus programi daha iyi olur sizde ? + ramleri boşalt derken anlayamadim. bide uptade derken windows uptadelerinimi yapiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU KULLANIMI STABİL DEĞİL
    3 yıl önce açıldı
    Laptop düşük gpu kullanımı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zamandan bu zamana virüs veritabanları genişletildi, yinede avg 2011 ki güvenlimod taramasını en iyi yapanlardan, nod32 de olabilir. benim kullandıklarım avg-eset-avira, diğerlerini benim testlerimi geçemedikleri için elemiştim ve kullanmadığımdan pek bilgi sahibi değilim (:

update diye bir şey söylemedim. güncelleme derken antivirüs yazılımlarının güncellemesini kastetmiştim. ram boşaltmak ise ramleri yuvalarından çıkartıp birkaç saniye sonra tekrarmak. böylece geçici olması gereken fakat kalmakta ısrar eden kötücüklerden kurtulmuş olursunuz.
  • Teşekkürler Troj Birazdan Denemeye Koyulucam , İnş Düzelir düzelmesse yandık
  • TROJ dediklerini uyguladim ama virus bulamadi avg ile bide esed nod la deniyeceğim fakat güvenli mod da bile cpu 100 lerde çalişiyor zar zor tarama yapiyor pc sıyırmamak elde değil , başka yardım edicek yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revalation -- 6 Haziran 2011; 22:24:00 >
  • cpu %100 kullanan işlemin adını yazar mısın
  • herşey kullaniyor bir tek program değil 100 lere cikmasi anlık sonra yavaş yavaş düşüyor , explorer,firefox,krom, hepsinde anyı sorun sayfayi yukari aşaği yap yinede 100lere cikiyor , oyunlardada %100 hep zaten ne yapsak artiyor ne ... bişeyse artık
  • YOK CDYLE ALAKASI BI TANE PROGRAM CAKISMIS HARDDISKINE KAYITLI SADECE NE KADAR FORMAT ATSANDA AYNI SORUN DEVAM EDER BEN BI ARA MUSAIT OLUNCA BAKARIM. Bi abim bunu söyledi böyle bişey olabilirmi ?
  • bunlar güvenli modda açtığınızda da oldu mu?
  • evet oluyordu , tek taratma yapiyordum yine yüzde 80 90 lardaydi pc
  • başka önerisi olan ??
  • sorununu çözebildin mi revalation. aynı sorun bende de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.