Şimdi Ara

Aşırı derecede artan trafik sigortası ve kasko fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
16.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün sıfır araç faturası kestirdim abi dedi sigortayı biz yapalım tamam dedim nekadar 3100 dedi bugün aradı abi zam geldi 4900 sigortacımı aradım doğruladı dünle bugün arasındaki fark

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuza sigorta kasko yaptirdigini yazanlar Bence sigortanizi arada kontrol edin e devletten. 1 günlük police kesip policeyi size gonderdikten birkac gün sonra iptal eden sahte sigorta sirketleri varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

İlk araç ve yaş çok küçük ondan kaynaklı.

• cnyttt kullanıcısına yanıt

bütün firmalar, Sigorta yaptıran 10 araçtan 2 si kaza yapıyor 1 yıl içinde 10 araçtan şuan 60 bin tl alsan

2 kazadan birinde far tampon dağıtsan 30 bin tl

diğer kaza ağır bir şeyler olur 30 bini geçerse istatistikler gösteriyor ki geçiyor firmalar zararda. Bu işi yapmaya devam etmelerini sebebi müşteri portföyü oluşturup farklı ürünler satmak, konut sigortası genişletilmiş kasko vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsufrankwoli -- 31 Aralık 2022; 22:33:10 >
  • tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

hocam sizimki biraz bakkal hesabı olmuş

bu işte en büyük sıkıntı ölümlü kazalarda verilen tazminatlar bu işi meslek kapısı haline getiren hukuk firmaları

• az bekleyin 1 bucuk saate bombalar patlar.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Hayırlı olaun.

Sigorta hangi basamaktan yapılacaktı ?

• Evet yukarıda bir arkadaş 7. Basamak için 4300 demiş.
    Yapılacak iş belli hemen bay Kemal'e tweet atıyoruz. Acil çözüm gelsin bu işe.

• Geçen yıl c5 aldım bayiden, bayinin verdiği fiyatla forumdaki sigortacı bi arkadaşın verdiği fiyat arasında neredeyse yarı yarıya fark vardı. Bayi biz yapmazsak sorun olur, oran değişir filan diye diretti birde. Ortam gerildi, araba aldığımıza sevineceğimize, aldığımıza alacağımıza pişman ettiler.

Sigortada kim kime ne kitlerse mantığı var bence. Birinin yapabildiğini diğeri nasıl yapamaz arkadaş.

• Birkaç gün önce, geçen yıl 2700 liradan yaptırdığım kaskoyu zar zor tüm indirimler dahil 9360 liraya yaptırdım. Trafik 3077 lira. Önceki yıl 900 küsür liraydı. Fahiş artış var. Hasarsızlık en üst kademede olduğu halde. Anadolu full kasko. B segment 2014 model araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2023; 0:44:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimde son basamaktayım. 2022 Skoda Scala aldım, pazartesi teslim alacağım.

Sigorta: 2300₺,

Full Kasko: 6100₺ çıktı...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • photomaniac kullanıcısına yanıt
    Son basamağa (hasarsızlık) gelmek için birkaç yıl geçmesi gerekmiyor mu hocam? 2022 model sizin araç halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2023; 0:45:49 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Kişi son basamağa geliyor. Araç değil.

• ES3NT kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu, teşekkürler

• Volkswagen Tiguan, 2018 model ilk aracım. kasko teklifi 30.000 çıktı. yaptıramadım

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    4800 e yaptırdım dün faturası kesilen arabaya. İkame araç mini onarım falan var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Trafik sigortaları her ay %4,75 olarak zamlanmaktadır. Bu nedenle en iyi sürücüye dahi fahiş fiyatlar çıkmaktadır.
    Trafik sigortasında taban ve tavan fiyat uygulaması vardır, şirketler tabanın altına düşmedikleri gibi tavanın üstüne çıkamazlar. Poliçeyi yaptırırken taban fiyat sunan şirketlerden birini şayet acenteniz sunabilirse +300-550TL arasında fiyat daha uygun gelecektir. Birçok acente, mecbur kaldığı için taban fiyat yakalayamıyor ve tavandan poliçe tanzim ediyor.
    Şuan güncel olarak taban fiyat sunan şirketler, Türkiye, Doğa, Axa, Allianz, Anadolu, Ethica, Ray, Sompo ve Hepiyi firmalarıdır.
    İkinci olarak kaskoda ek indirimlerle poliçe fiyatı %20-25 daha makul hale gelebilmektedir.
    - Acente Bonus İndirimi - Meslek indirimi - Çocuk indirimi - Servis indirimi - Yerli Cam indirimi - İkame araç indirimi - Yedek Parça indirimi - Sürücü İndirimi

Acenteler indirim konusunda online satış sitelerine göre daha makul rakamlar verebilmektedir. Örneğin ayın ilk günü Allianz acenteleri %30 net kasko indirimi yapabilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 1 Ocak 2023; 21:49:25 >

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    "Sinirli ve Süratli @ 1 Ocak 2023 01:09:11

4800 e yaptırdım dün faturası kesilen arabaya. İkame araç mini onarım falan var."

Arkadaşımızın sıfır aracına kaskoyu biz sağladık, bayi fiyatı 8200TLyken 4800TL üzerinden biz yardımcı olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 1 Ocak 2023; 1:15:14 >
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Banada bu arkadaş yardımcı oldu, bayi 9 istersen 3750ye yaptı kaskomu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.