Şimdi Ara

Aşırı derecede artan trafik sigortası ve kasko fiyatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
16.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2022 Aralık kasko 11.250 hemde ikame araç süresi sınırsızken 15 güne düştü.

• Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

Sbm de sigorta 2500 tl çıkarken sigortam.nette 2900 den aşağı yok. Neden arada böyle fark oluyor?

• Sigortayı kaç güne kadar erken yaptırabiliriz?
    Bir de şubat ayı sigorta için ekstra zam yapılan ay mı oluyordu?
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

en erken 15 gün önce teklif alabiliyorsunuz

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Sbm hikaye artık hocam. Boşuna sbmdeki fiyatlara bakıyorsunuz. Benzer soruyu yukarıdaki üyeye ve onun gibi düşünenlere sordum cevap alamadım. Taban fiyatı bırak, tavan (azami) fiyattan neden yaptıramıyorum'un cevabını alamadım.

• Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

SBM'deki fiyattan sigorta yapıldı. Hatta en yaygın teklif 2,580 iken Ray Sigorta'dan 2,530'a poliçe kesildi. 7. basamak, 2011 Honda Civic.

• SigortaTower kullanıcısına yanıt
    2 yıl kasko sigorta yapılabiliyor mu? Ya da en azından 2 yıllık kasko?
  • m_gencer M kullanıcısına yanıt
    Bazı şirketler sıfır araçlar için 3 yıla kadar kasko yapabiliyor.
  • Kazasız sürücüye %50 indirim haberleri çıktı, onaylandı. Bununla alakalı olarak, seneye mi uygulanacak bu oran? Geçmişe dönük kayıtlar da ortada, neden hala yüksek fiyatlar?

• 2021 model sıfır Ford Focus aracım var. Geçen sene 2022de ocakta kasko 2500 tl sigorta 1200 e yaptırmıştım.

Dün yenilettim poliçeleri başka bir firmadan. Kasko 7 bin sigorta 2600 e geldi.

Şaka gibi fiyatlar ama yapıcak birşey yok

Almanya bizi kıskanıyor😂😂
  • RCRICOS kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi forumlar dilerim.

Hocam geçen sene trafik sigortası en iyi sürücü indirim oranı %45 iken %42 oranına düşürüldü, hasar yapan sürücü oranları ise tam tersi oranda artırıldı. Şuanki %50 durumu, %42 oranını %50 bandına yükseltmiyor, yeni bir basamak oluşturdular, 7. basamak olan kişiler 8. basamağa yükselmeleri halinde %42'den %50 hasarsızlık basamağına yükselebilecekler. Bu yıl uygulanacağı bilgisi var ama net tarih belli değil.
    Fiyatların yüksek olması bu branşta şirketlerin zarar ettiklerini söylemeleridir. Hasar ödemeleri dışında, değer kaybı ödemeleri bu durumun en temel sebeplerinden biri olarak gösteriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 10 Ocak 2023; 20:59:48 >
  • Geçen yıl c5 alırken bayi 9000tl istedi kaskoya, burdan tanıştığım @SigortaTower 3750tlye halletmişti kaskomu.

Yenilemesi yeni geldi, bu yıl yine sağolsun, bayinin geçen sene istediği fiyattan daha aşağıya yardımcı oldu. keçili site 14 istersen 7600'e bitirdi kaskomu, full tarafından limitsiz imm yetkili servis orjinal parça 15*2 yedek araç hepsi dahil.

Çok teşekkür ederim. Haberlerde sanki hiç indirim yokmuş da, mevcut alınan teklifin %50 düşeceği algısı var :) Fakat %7-8 oranında düşecek anlaşılan. Sigorta yenilememe daha çok var. Zamanı geldiğinde sizden teklif alacağım.

Mevcut sigortamda araç çekme, kurtarma yok. Artık yapmıyorlarmış.

(Araç 2004 model, kasko yapmadılar veya çook yüksek fiyatlar çıkardılar)

• rıhtım79 kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, arkadaşımıza ait c5 aircross shine tipli kasko değer liste değeri 1.003.000tl olan aracına 7600tl üzerinden limitsiz imm muafiyetsiz kasko sağlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 11 Ocak 2023; 12:32:38 >
    2000 model araçlara dahi kasko yapabilmekteyiz, dilerseniz ruhsatınızı iletin fiyat sunalım.

Adresinize gelerek bu işlemleri yaptırabiliyor muyuz? Adresinizi bildirir misiniz?

Merhaba,

Tabiki, adres ve iletişim bilgilerimizi aşağıda paylaşıyoruz. Ayrıca forum üzerinden bize ulaşıp müşterimiz olan onlarca forumcu arkadaşımız var. Konu linkinide ekliyoruz.
    https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341

İletişim Bilgilerimiz:
    Sigorta Tower
    ADRES: B.Hayrettin Paşa Mh.Adnan Kahveci Bulv. Prestij 3 Konutları
    No:4/2H Autopia Oto Center Karşısı Esenyurt İstanbul

Tel Ofis : 0212 924 24 26
    Tel Gsm 1: 0532 621 97 08
    Tel Gsm 2: 0505 684 07 05
    Tel Gsm 3: 0537 780 28 62

• quote:

Orijinalden alıntı: SigortaTower

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, arkadaşımıza ait c5 aircross shine tipli kasko değer liste değeri 1.003.000tl olan aracına 7600tl üzerinden limitsiz imm muafiyetsiz kasko sağlanmıştır.

Lafı bile olmaz hocam, biz kazandık, sende kazan. Herkes bilsin, en azından fiyat sorsunlar.  

var olan kasko sigortası yenilenebiliyor veya güncellenebiliyor mu? yoksa süresinin mi dolması gerekiyor

• merhaba,
    kaskonuzu yeni yaptırdıysanız iptal edebilirsiniz. iptal edilmeden başka şirketlerden fiyat sunabiliriz. üzerinden zaman geçtiyse yenilenmesini beklemeniz lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.