Aşırı derecede artan trafik sigortası ve kasko fiyatları (4. sayfa)
-
-
Şirketler iyice saçmalamaya başladı. Habere bak adam zorunlu trafik sigortası yapmayı bırakıyorum diğerlerinden kazanıcam demiş, buna dur diyecek kimse yok mu?
"Generali Sigorta, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile trafik sigortası lisansını geri çekme kararı aldığını duyurdu.
Generali Sigorta iş ortaklarına sosyal medya aracılığı ile bir açıklama yaparak trafik sigortası lisansını geri çekeceğini duyurdu.
Şirket, söz konusu açıklamada karlı büyümelerini sürdürmek ve Türkiye pazarında büyümek için finansal durumlarını güçlendirmek istediklerini belirterek “150 yılı aşkın süredir olduğu gibi, ana faaliyet konusuna odaklanarak, portföyümüze yeni ürün ve hizmetler ekleyerek Türkiye’de müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. "
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Gelecek dönem farklı şirketlere bakayım.
-
Geçen seneye nazaran fiyatlar 3 katına çıkmış durumda. Eski acentem ve keçili site saçmasapan fiyatlar verince kaskodan vazgeçtim. @SigortaTower arkadaşımız yardımcı olunca ucuza kapattığım için yaptırdım, seneye muhtemelen yaptıramayız bu şartlarda.
Anlayamadığım nokta şu, sigorta şirketleri trafik sigortası yapmak istemiyor demiş bi arkadaşımız, başkası biri trafik ruhsatını kar edemediği için geri çekti demiş, devlet neden yaptırım uygulama yoluna gitmiyor, trafik sigortası yapmayan şirket kaskoda yapmasın, daskta yapmasın, bak nasıl yola geliyorlar, her branştan her yıl kar eden ikinci bir sektör var mı?
Sigorta şirketleri her yıl kar açıklıyor, bize çektirdikleri eziyet gırla!
bu yıl bize kaçanı yazayım.
trafik 2639 en üst basamak
kasko 3315 en üst basamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalamuraZeytin -- 2 Ocak 2023; 2:23:25 > -
2017 model corolla geçen hafta yaptırdım.
kasko 9000tl
sigorta 3600tl
-
Arkadaşımıza kasko poliçesinde meslek indirimi + çocuk indirimi + acente ek indirimi sağlayıp yardımcı olmuştuk, fiyat neredeyse yarı yarıya düşmüştü. -
"şirketler tabanın altına düşmedikleri gibi tavanın üstüne çıkamazlar." Taban fiyatı bırak, tavan fiyattan yaptıramadım.
(Geçen yıl eylül)
Hiçbir acente 2000 liranın altına düşmedi. Umarım siz de diğer sigortacılar gibi mal ve hizmet kıyaslaması (çikolata - sigorta vs) yapmıyorsunuzdur.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154432642
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 2 Ocak 2023; 16:38:40 >
-
Ek teminatlı ve ek primli mi yaptırdınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. 7. basamaktayım hiç kazam yok. 2090 lira 3 taksit hdi sigorta. Yol yardım vs hiçbişey yok.
-
Hdi çoğu trafik poliçesine dar kasko olarak bir ek teminat ekliyor hocam. Bu yok dimi? -
Kontrol ettim var hocam. "hasarım hdi'den çarpışma teminatı (dar kasko)"
Dar kasko: 5 lira
-
işte hocam bizzat gördünüz. yok dediğiniz poliçede bile böyle teminatlarla fiyat değişebiliyor.
bu noktada yapabileceğimiz tek şey şudur hocam, tüm şirketlerden fiyat sunabilecek acentelerle çalışmak, 15 gün önce fiyat almak, 6 yaşından küçük çocuk varsa bunun bilgisini verip ekstra indirim almak gibi yöntemlere başvurabiliriz.
Abi o zaman sbm niye var? Zaten 15 gün öncesinden sbm kontrol edip öyle acente ofislerine fiyat almaya gidiyorum. Tavan fiyat 1700 nere, 2000 üstü nere?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 2 Ocak 2023; 19:25:7 > -
Arkadaşlar aracıma normalde 12500 tl kasko çıkıyordu bu arkadaş 6000 tl kasko yaptırdım. Gerçekten elinden geldiğince indirim yapmaya çalışıyor.Reklamını yapmıyorum en azından bu arkadaştan teklifinizi alın
Devir tam da şirket aracına binmelik devir olmuş şu an. Bu fiyatlar ne böyle ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Referans olduğunuz için teşekkür ederim hocam.
En önemli kalem "Almanya bizi kıskanıyor" kalemidir.
Refah seviyesi bakımından son 50 yıldır dünyada ilk 10'da yer alan bir ülkenin, sefalet endeksinde dünyanın en sefil 2. ülkesini kıskanmayacağını anlamak için 50 IQ fazlasıyla yeterlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ula ne adamsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X