Şimdi Ara

Aşırı derecede artan trafik sigortası ve kasko fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
16.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    400 bine aldığım araba 700 bin oldu diyerek kar ettiğini ima edenler hariç herkes şikayet edebilir tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok sacma bir sistem kurulmuş sigortacılık olarak. Her ay yüzde 4.75 arada zam, birde balon yapar extradan. Bir kaç ay sonra asgari ücreti de sollar. Böyle olmaz, bu işe bir el atılması şart. Hatta poliçe yenileme zamanında hasar olmamış ise ücret iadesi bile olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 1 Ocak 2023; 8:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu koduğumun sigorta şirketleri sürekli ağlar zarar ediyoruz diye.

Ulan madem o kadar zarardasınız kapatın gidin. Faaliyetlerini durdurup, işini kapatan sigorta şirketi gördünüz mü?

Kâr üstüne kâr yazdılar yıllarca. Sürekli kaza yapan, it gibi araba kullananların bile masrafını yıllarca sana bana yazdılar. Ben yaptırmıyorum artık kasko falan. Canları cehenneme. Trafik sigortası zorunlu olmasa onu da yaptırmayacağım. Neymiş efendim araçların fiyatları artmışta bilmem neymişte.

Hayır bizim ülkede Amerika'daki gibi arabayı aldıktan 2 - 3 sene sonra aracın değeri sıfır km olanına göre %40 - 50 değer kaybediyor da benim mi haberim yok?

Sürekli kaza yapanlara yapın %500 zammı. Kazası olmayana uygun fiyat çıkartın.

Ben demiyorum ki zam yapmasınlar, fiyat arttırmasınlar ama madem değer bazında konuşuluyor bu işler arabaların fiyatları kaç kat arttı? Kasko fiyatları kaç kat arttı?

Herkes işi fırsatçılığa çevirir böyle enflasyon dönemlerinde... Şaşırmıyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Kaç model araç? Ben kasko yerine karşı tarafın hasarı için. İhtiyarı mali sorumluluk katılım sigortası diye geçiyor. 500 tl verdim. Kusurlu olduğumuz durumlarda karşı tarafın hasarı ın sigortanın karşıladığının üstünde olduğu durumlarda devreye girip üstünü karşılıyor sınırsız şekilde. Kendi arabam zaten 2000 model Allah korusun gider lüks bir arabaya çarparsak olan bizimkine olsun karşı tarafın değerini karşılamak için uğraşmayalım diye

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    2014 Peugeot 308. Taşıt kredisi nedeniyle kasko zorunluydu.

• Hocam ülkede neyin fiyatı artmıyor ki?

• Kaskoda poliçeyi değiştirirsek hasarsızlık indirimi bozulur mu 3 yıl ustuste groupama yaptırdım son onbes güne kadar fiyat vermediği için ak sigortaya geçmiş bulundum fakat yeni poliçede böyle bir indirim göremedim eskilerde hasarsızlık indirimleri yansıyordu 23.12.2022 tarihi itibari ile yeni poliçe geçerli fakat yeni poliçede klozlar da içime sinmedi ne önerirsiniz?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Kaskoda da zaten teminatlar falan eksik, muafiyet konuyor fiyat düşüyor. Yetkili servisi kapsamıyor özel servisi kapsıyor böyle olunca düşük çıkıyor millet de yaptırıyor..

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Şaka gibi cidden ya. Bir de bazı bankalar kendilerinden kredi çekince sigortayı da kendi sigorta acentelerinden yapmayı zorunlu tutuyor..

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bu şekilde oldu. Dışarıdan teklif aldığımda da bilindik şirketler 16500₺-40000₺ aralığında teklif verdi.

• 2022 Corolla Dream. Ak Sigortadan Toyotaya özel Toyota Kasko. İmm sınırsız ikame araç 1 ay gibi full kasko.

Arabayı hanımın üzerine tescil ettirdim. İlk arabası. 14 bin kasko çıktı, eş durumundan benim hasarsızlığı yansıttılar 10.500'e kestiler.

• SigortaTower kullanıcısına yanıt

Çok sigortacıya sordum araç için, hepsi 4900TL derken Sigortam.net'ten 4600TL'ye yaptırdım sigorta'yı. Bu arada kullanıcılara tavsiyem aman siz siz olun Sompo Sigorta'dan uzak durun.

• SigortaTower kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bı trafik sigortası teklifi alabilir miyiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni muayene fiyatları da belli oldu. 8500 güzel eriyor. Hayırlı olsun.

www.tuvturk.com.tr
    Araç Muayene Fiyat Listesi
    https://www.tuvturk.com.tr/arac-muayene-fiyat-listesi.aspx
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

Kasko ve ZTS Sompo'dan. Nasıl bir sorun yaşadınız bu sigortayla? Ona göre önlem alayım.

• myildizofficial M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341

05056840705 nolu hattımıza WhatsApp üzerinden araç bilgilerinizi iletebilir misiniz?
    Kaskoda bugüne özel Allianzda %30 indirim hakkımız vardır.

• ES3NT kullanıcısına yanıt
    Asgari ücret dışında hemen herşey fahiş yeniden değerleme oranında artıyor, vergiler, har(a)çlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

3 sene önce A101 kamyonu, minibüsümüze vurdu arkadan. Aracı yan sanayi ve çıkma parçalarla topladılar. Birebir şöyle bir süreç işledi:

https://www.sikayetvar.com/sompo-sigorta/sompo-sigorta-arac-sahiplerinin-araclarini-cikma-parcalar-ile-toplatiyor

"araç onarımını yapma esnasında parça fiyatlarının rayiç bedel üzerinden hesaplanmayıp çıkma parça fiyatları ile toplanarak sigorta eksperlerine ve bize dayatmak suretiyle parçaları sağdan soldan çıkma toplatıp mağdur olan insanların araçlarını servislere ve bize yarı fiyatına yaptırmak zorunda bırakıyorlar"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 1 Ocak 2023; 18:59:46 >

• Nisanda trafik ve kasko yenilenecek, endişeyle bekliyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Maaşlı çalışanlar şu ortamda en çok ezilen kesim oldu. En küçüğüne kadar tüm esnaf fiyatlarını arttırdı ama maaş artışı çalışanın elinde değil.

Bu yüzden esnaftan yakınan olunca hiç ciddiye alamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.