Şimdi Ara

Aşırı direksiyon sertleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar, 20 yasındayım 2 yıldır araç kullanıyorum 1 ay önce ilk aracımı aldım 2002 1.2 opel corsa 1 hafta önce baskı balata, fren, buji ıvır zıvır cogu seyi yenilendi aracın aksam üzeri bir ara sokağa girdim park yeri ararken sonuna kadar gittim çıkmaz sokakmış epey dardı sağ ve solda park etmiş araçlar vardı yaklaşık 200 metre geri geri cıkmam gerekti darlıktan ve tecrübesizlikten dolayı cok gaz veremedim yarım debriyajda park halindeki arabalara göre hafif sağ-sol yaparak geri geri geliyordum birden direksiyon sertleşti ama neredeyse dönmüyor kontağı kapadım 5 dakka bekledim calıstırdım durum aynı neyse bi sekilde sokaktan geri geri cıkmayı basardım caddeye baglanırken artık direksiyonu neredeyse bütün gücümle çevirdim ağır ağır santim santim döndü bi sekilde direksiyon az ilerde park ettim bıraktım aracı yarım saat sonra bakayım dedim bindim anlamadığım sekilde bu sefer direksiyon + debriyaj (neden bilmiyorum) ikisi de aşırı yumuşaktı kavrama noktası değişmiş gibi vites atarken normalin 2 katı yumuşaktı direksiyon keza cok fazla yumuşaktı ne olmuş olabilir? Bu olaya kadar 0 sorun ile kullanıyordum aracı, ilk aracım pek bilgim yok ağır bakımında yeni yaptırdım bir cok seyi değişti 2000 tl masraf cıkmıstı tecrübeli abilerim, ablalarım dan yardımları bekliyorum ciddi bir şey midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afalatte1903 -- 2 Ağustos 2018; 1:59:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.