Şimdi Ara

Aşırı güçsüzüm yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler moralim aşırı bozu barfiks ve şınav çekemiyorum ve 1.74 55 kgyim yeni başladım spora yardıma ihtiyacım var

Hareket ve ağırlıklıları yazıyım yardımcı olur musunuz
    Chest press 20 kg
    Lat pulldown 25 kg
    Shoulder press 10 kg
    Db curl 5kg ( sol kol 3, sette tıkanıyor 2.5 düşüyorum :(
    Push down 10 kg

Yardım edin beyler 3 gündür gidiyorum 3x10 hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç dert etme zamanla düzelecek düşük kilo 12 tekrarla başla 1 ay sonra programı değiştir hafiften ağırlık kaldır beslenmene ve uykuna dikkat et sırasıyla 60-70-80 lere doğru yelken açasaksın hiç emrak etme doğru yoldasın biraz sabır
  • Yani yardım edilecek birşey yok :D devam devam devam bırakma ve sabırlı ol
  • düzenli beslenme ile kalori arttır,yağ problemin yoksa cardio yapma,triceps egzersizlerine daha önem ver kol kaslarının 2/3'ü tricepslerden gelir,ne kadar güçlü triceps o kadar ağır çalışma demektir,kolların stabilleştiği zaman barfiks yüksek kiloda olanlara göre daha rahat yapabiliceğin bir hareket haline gelir,önce evde barfiks barı varsa onda çalış çünkü salondaki barfiks biraz daha zor ve farklıdır,kendine zaman tanı bu kadar sene yattın mucize değil bu 1-2 ayda düzelmez her şey en az 4-5 ay zaman tanı ve motivasyonunu koru.
  • Kendine program yap küçük kağıt üzerine mesela 1 hafta ağırlıkları 2.5 2.5 şeklinde her set sonrasi arttır. Hafta bitimi bir gün en çok kaldırıldığın ağırlıktan düşe düşe ilk kaldirdigin ağırlığa gel. Direk milleti görüp 10 kiloluk dambil kaldırma 3 kg kaldır ama kaldir. Sporda onemli olan devamliliktir. Bi sakatlarsan kendini soğur gidersin.

• Beyler peki bu program iyi mi
    Kusura bakmayın bildirim gelmedi

• Aşırı güçsüzüm yeni başladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Program çok kotu . Bacak kalça karın sırt hiçbiri yok. Sadece kol ve göğüs var. Amacın fit görünüm ise bütün vücuda program lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Program çok kotu . Bacak kalça karın sırt hiçbiri yok. Sadece kol ve göğüs var. Amacın fit görünüm ise bütün vücuda program lazım.
    Ordaki hoca bana bunu yazdı bir ay sonra değişecek

• Ulan millet bana bakıyordu meğersem bir hareketi yanlış yapıyormuşum

• Fitness eğitmenligi biraz eksik bizde . Önüne gelen blog okuyan yazan fitness eğitmeni oluyor. Sen bilirsin yinede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.