Bildirim
Aşırı ısınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardım edecek yok mu? -
Hey maşallah.
Laptop 3 senelik madem o zaman garantisinin olmadığını varsayıyorum.
Ancak garantisi var ise o zaman servise vermek daha mantıklı.
Garantisi yok ise, bir bilgisayarcıya götürüp, fan temizliği ve termal macun yenilenmesi gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok ama mecbur götürecez artık. Oyunlarda ani fps kayıplarından sonra bir sıcaklığa bakayım dedim 9 dereceleri gördü bu göz. Allahtan bir şey olmadı, yardım için teşekkürler hocam. -
Rica ederim, bilgisayarınızın özelliklerini bir yere not edin sonra verin bilgisayarcıya.
Youtubeda laptopunizun modelini yazarak sökum videosu bulabilir fani kendiniz temizleyebilir, termal macunu da kendiniz surabilirsiniz
Eskiden bir HP pavilion laptop'um vardi oyun oynarken hep 90 derecenin uzerindeydi, 5 sene kullandim gecen ay sattim 90 derece islemci icin o kadar da sorun olan bir sicaklik degil ama 90in uzerinde thermalthrotlling basliyor, hiz kaybedersiniz l.
Aynen öyle dediğiniz gibi yapacam hocam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör uyku moduna geçiyor
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- missing operating system
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- secure boot nedir
- dlss nedir
- iso dosyası nedir
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X