Şimdi Ara

Aşırı kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende packard bell easy note tk notebook var

intel i5 işlemci
    3gb ddr3 ram
    nvidia geforce gt540m 1gb ekran kartı gibi özellikler var fakat en kötü bilgisayarların rahatça çalıştırdığı oyunlarda bile kasıyor ve aşırı ısınıyor çözüm bulamadım..

• oyunları kasması ısıdan dolayı olabilir ..sürücülerinizin güncel olması gerkiyor tabiki ..

ısı ise fan temizliği termal macun yenilemesiyle kısmen giderilebilir.. altına ızgara fan alıp kullanmalısınız .. kronık ısı problemı varsa yanı bunların hepsnı zaten yaptım yapıyorum dıyorsanız ..sanırım o zaman yapacak pek bişi yok...
  • hocam fan temizliği yapılacak garantiyede girmiyor benım bildigim
    soğutucu kullan kartların guncellemelerini yap

bide kulanırken fan kısmını masanın boş kısmına getir altı boş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 30 Eylül 2012; 11:37:16 >
  • fan temizliği ve termal macun değişikliini yapmıştım zaten ama problem ekran kartın da galiba aynı sistemle crysis2 yi kasmadan rahatça bitirmiştim şimdi hareket etmiyor ve ekran kartı performansı 5.5ten 3,6ya düştü..
  • o zaman servisle yada teknik yardım alabılcegınız biyerle görüşün .. ve dediğim gibi ekran kartının ısı değerlerine bakın hem sistem boşdayken hem oyundayken yük altında ..
  • Driverlarınızdan eminmisiniz?
  • driverlardan eminim hatta konuyu açmadan öncede son bir kontrol yaptım

bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtbbc -- 30 Eylül 2012; 12:01:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.