Şimdi Ara

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl biriymişim söyle hadi İşi gücü yok sabahtan akşama TV izler gelmiş burda bana laf atar bende buna ayarım bilader. Görmek istemiyorsan engellersin. Utanmadan cahil der falan felan ulan ben zamanında köpekler gibi çalışarak köpekler gibi okuyarak hayalindeki hayatı yaşıyorum ben bişey diyor muyum

Buda benim konuşma tarzım sizin gibilerden tiksiniyorum yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C834D35AF -- 6 Şubat 2020; 22:31:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Senin o saygıdeğer hocaların margarinin hesabını versinler

• -Bilgisizsin. Ayrıca iflah olmaz bir ego tatminsizliğin var.
    -TV izlemem.
    -Cahilleri engellemek yerine onlarla dalga geçmeyi severim.
    -Hayallerim senin hayatının herhangi bir noktasıyla kesişemez. Evet bişey diyorsun.
    -Tiksiniyorsan engelleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 6 Şubat 2020; 22:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

peki bu sspe ye bayat aşı sebep olur mu?

aşının tek dozda bırakılması da sebep olur mu ?

(98li yıllarda bayat aşı ve tek doz uygulaması hastalığa sebep oldu diyenler var doğru mu?)

kızamık aşısı 1 ve 7 yaşında vuruluyor diye biliyorum?. peki 1 yaşında veya daha küçük bir bebek kızamık geçiren bir çocuk ile aynı ortamda bulunmak zorunda kaldı ise nasıl bir önlem alınması gerekecek ?

Alıntıları Göster
    https://hastaneler.erciyes.edu.tr/Content/files/pdf/pdf/enfeksiyon/saglik-personelinde-asilama-ve-temas-sonrasi-profilaksi.pdf

Sayfa 26

Bozuk aşıya gelince, bilmiyorum ama olabilir, adı üstünde bozuk, SSPE yapmasa da başka bir şey yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 6 Şubat 2020; 22:53:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

Aşının içeriğinden başlayarak bile sana doğruyu gösterebilirim. Ben burada sonucu aşının faydasını gösteren tek bilimsel çalışma olmadığını belirttim. Modern tıpta varolan veya pazarda yer sahibi olma yetisi olan ilaçlar aksine hiçbir zaman çalışma yürütülmez. Yani demek istediğim aşılar işe yaramıyor mu diye tez olsa bunu size sunarım. Ancak varolan çalışmaların tamamı aşının yararını, zararı olmadığını göstermeyi amaçlıyor. Böyle birşey asla olmadığından ve olmayacağından örtbas ediliyor başarısız çalışmalar.

En basitinden aşı içeriğine bakalım,

Yav cevap vermiyim kendi haline bırakayım diyorum ama bu kadar da kör olunmaz bu kadar bol keseden atılmaz ki.
    Acaba bunları söylemeden önce tek bir kez google scholar'da makale tarattın mı? ya da google schoların adını duydun mu?
    Öyle google'dan bulduğun resimlerle değil yayınlanmış makalelerle referanslarla geleceksin ki karşındakiler seni ciddiye alsın
    Dünyayı münyayı geçtim kendi ülkemizde bulaşıcı hastalıkları bu kadar minimale indirmemizi başarılı aşı politikalarına borçluyuz (evet ülkedeki nadir başarılı politikalardan) ta ki suriyeliler gelene kadar, şu an o hastalıklarda tekrar artış başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 6 Şubat 2020; 23:1:10 >

• Sahsen cocugumu asi ile zehirlemek istemem
    Mahvettiler cocuklarimizi
    Hamd olsun aşısız cocugumu 4 senedir sadece 1 kere hastaneye götürdüm. Maşaallah.
    Çocuklarınıza bol bol sarimsak yedirin kefir içirin
    Aşıya hayır

• Eskiden aşı mı vardı? Aşı yerine çocuklar mikroba alıştırması zorunlu olmalı.
    Toprakta oynamalı, mikrop almalı ki vücut direnç kazansın.

İnsanları yadırgamıyorum ama çingene çocuklarına bakın yalın ayak göt çıplak sokakta geziyor hiç hasta olmuyor.

• pesci87 kullanıcısına yanıt
    Allah korusun çocuğunuzu köpek ısırsa kuduz aşısı niyetine sarımsak mı süreceksiniz yara yerlerine? Yada paslı tel çizse elini tetenoz aşısı yerine kefir mi içireceksiniz? Aha Çin kırılıyor virüsten. Şimdi aşı bulunsa aşı olmayacak mısınız? Keşke sizin dediğiniz kadar temiz bir dünyada yaşasaydık. Ama maalesef işte.

• Aşıların ve tıp sektörünün gerçek ve karanlık yüzünü anlatan araştırma, çalışma ve bilgiler için şu belgelere göz gezdirmeniz yeterli. Belgelerden birisi 1988, birisi 1977 birisi de taa 1942'de basılmış. Yani bu aşı olayında gerçekler birkaç nesildir gizleniyor.

Alltaki 7 belge aşıları temel konu yapmakla birlikte sağlık ticaretinde dönen üçkağıtları da deşifre ediyor. Fakat bu 7 belgeye ek olarak cok önemli bir belge daha var : Aajonus Vonderplanitz - We Want To Live, Primal Diet, 1993. O belgede Vonderplanitz aşılarla ilgili cok ilginç konulara değiniyor.

1- Vaccination Bible - Lynne McTaggart 2010

2- VACCINATIONS - THE SILENT KILLER, A CLEAR AND PRESENT DANGER,
    Ida Honorof and E. McBean, Ph.D, N.D., Honorof, McBean (1977)

3- VACCINATION CONDEMNED, Elben, Better Life Research

4- DON’T GET STUCK! THE CASE AGAINST VACCINATIONS, Hannah Allen, The
    American Natural Hygiene Press

5- Murder By Injection - Eustace Mullins 1988

6- Adverse affects of vaccines - Evidence and Casuality , Institute of Medicine August 2011

7- BÉCHAMP OR PASTEUR, E. Douglas Hume, England, The National Hygiene Press, 1942

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fthtsdmr

Allah korusun çocuğunuzu köpek ısırsa kuduz aşısı niyetine sarımsak mı süreceksiniz yara yerlerine? Yada paslı tel çizse elini tetenoz aşısı yerine kefir mi içireceksiniz? Aha Çin kırılıyor virüsten. Şimdi aşı bulunsa aşı olmayacak mısınız? Keşke sizin dediğiniz kadar temiz bir dünyada yaşasaydık. Ama maalesef işte.
    Hocam zorunluluklar elbette olacaktir
    Biz 5 tane asi olduk şimdiki cocuklar 30 aşı oluyor
    Hastaliklar cogaldi diyebilirsiniz fakat ben inanmiyorum.
    Ayrica yapilan asilarin tutmama ihtimali var mi? Var. Neden kontrol edilmiyor belki tutmadi aşı, o zaman da aşısız oluyor cocuk..icinde ne idüğü belirsiz sıvılar. Herkesin kendi ozgur iradesine birakilmasi taraftariyim konu başlığını onaylamiyorum ben faydasindan cok zararinin oldugunu dusunuyorum.
    Bir doktorun maasindan kesiliyor aşı yapılmayınca eksik maas aliyorlar o yuzden doktorlarin düşündüğü sey cocuklarimizin sagligi degil kesilecek olan parasıdır. Maas cizelgesi ile onaylandı bu durum.(bu sekilde dusunmeyen bazi doktorlari tenzih ederim)

• Eskiden asilama yaygin degilken cocuk olumleri coktu. Kizamik hastaligini agir gecirenler felc veya kör kalabiliyordu. Ornegin Asik Veysel cocukken gecirdigi kizamik hastaligi yuzunden kör kalmistir. Asilar sayesinde cocuk olumleri ve hastaliklar ortadan kalkti buyuk olcude. Asisizda kizamik gecirerek bagisiklik kazanilabilir ancak bedeli cok agir olabilir. Sonucta ormanin ortasinda diger topluluklardan uzak yasayan kabile degiliz, herkesin asili oldugu ortamda cocugu asilamamaktir tehlikeli olan. Yukarda kuduz asisi ornegi verilmis ama o asinin bircok hayati kurtardigindan soz edilmemis. Birgun insanoglu viruslerin hucreye sizmasini onlediginde asi olayinida asmis olacagiz. Komplo teorilerine fazla kapilmamak gerek, asinin yaygin olmadigi donemlerle bugunku donemlerde olan ölüm oranlari ve hayat kalitesi karsilastirildiginda zaten gercekler ortada net gorunmektedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyadaki hemen tüm aşı karşıtlığı hareketlerinin ardında evrimi anlayamamak yatar. Bütün dinlerin yobazları ve avareleri evrimi inanç meselesi olarak addetmekte ve insanlar buna hala inanmaktalardır. Cehaletin verdiği cesaretle sesleri nedense hep en çok çıkan bu birtakım kesimlere bakarsanız, ekseriyetle entelijansiya düşmanı, elitleri sürekli bahane olarak öne süren komplo teorilerini sürekli ezberlemiş gibi tekrarlayan ve zeka seviyeleri ortalamanın hiçbir şekilde üstünde olmayan insanlardan ibaret olduğunu gözlemlersiniz.

Halkın tahsilli ve ortalama ve üstü zekadaki kesiminin dahi virüsün ne olduğunu anlayabilmelerini/öğrenmelerini beklemek bir hülya iken, bu cahil cühela kesimin ne evrimi, ne patolojiyi, ne de virüsleri ve mutasyon olgusunu anlamalarını beklemek aptalca bir hezeyandır. Anlamak da istemezler zaten. Batıda ahlaksızlık gördükleri şeyler karşısında irkilip titrer, insanları aşağılayıp eleştirirler, sonra da işlerine gelen şeyleri uyarlayıp bunu kendi eko çemberlerinde paslaşırlar. Yetmezmiş gibi başkalarını da cehaletleriyle etki altına almaya çalışırlar.

İki seçenek mevcutta görüyorum: ya halklar, böyle zamanlarda demir yumrukla yönetilmelidir ve aşı gerekirse zorla uygulanmalıdır ya da bu insanlar toplumdan dışarı atılmalı, hiçbir hizmetten faydalanamaması sağlanmalı ve hatta mümkünse vatandaşlıktan atılmalıdır. Çok seviyor bu kesim faşizm kartı göstermeyi; mağdur oynamaya çok hevesliler. Hayvanlar gibi kulaklık veya küpe taktıramayacağımıza göre bunların doğan çocuklarını devlet ellerinden zorla almalıdır ve kendilerine yüklü cezalar kesmelidir.

Machiavelli zamanında öngörememiş ama bu kesimi o gün gözlemleyebilseydi, eminim bu yazdıklarımın hemen karbon kopyasını savunurdu. Eugenics savunucusu biri değilim ama bazen liberal geçmişime tükürüyorum gerçekten. Halkların çoğu yönetilmek ve dahi baskı altında inletilmek istiyor. Bilhassa eğitimde ve bilimde geri kalmış, geri bırakılmış bizim gibi halklar pek bir meraklılar. Hak ettikleri bu çünkü bu milletlerin ve bizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Arkadaşlar yazıp duruyorsunuz, ama birçok ülkede artık ebeveynler çocuklarına aşı yaptırmıyor... haberlerde çıkmayan o kadar çok skandal patlak veri ki...

Şu an var olan birçok aşının faydadan çok zarar verdiği kanıtlanmış, bununla ilgili çok fazla BİLİMSEL makale var, yabancı dilde aratıp okuyabilirsiniz. Bu söylediğim tüm aşılar için geçerli değil, ama birçoğu böyle. Tüm bu skandallar patlak verip bilimsel olarak da ispatlanınca dünya çapında yayılan bir hareket başladı, insanlar dünyayı yöneten "elit" kesimin bilinçli olarak yalan paronayalarla "alt kitle" nin çocuklarını aşılarla ömrünün kısalttığını, aptallaştırdığını iddia ediyorlar. Üstelik bazı iddialara ilaç firmaları yanıt bile veremedi, Avrupa'da süren davalar var...

Çocuğuna aşı yaptırmayana kesinlikle saygı duyuyorum!!!
    Gerekli birkaç aşı haricinde insanların ilaç şirketlerine bağımlı hale gelmesi için aşı yapılıyor.

Hükümet kendi halkına dost değil. Milliyetçilik falan yok yani.

• Son olarak bir şey eklemek istiyorum. Kutuplarda milyonlarca yıllık evrimsel süreçte maruz kalmadığımız, hiç bilmediğimiz ve tehlike seviyesini ölçemediğimiz belki milyonlarca virüs türleri (strain) mevcut. Bu buzlar eridikçe bunlar sulara karışıp yarın öbür gün bir yerde patlak gösterecektir ve o zaman da yapılan aşı sayıları kuvvetle muhtemel şimdikinden daha fazla olacaktır. Bu doğaldır. Öyle toprakta oynayıp bağışıklık kazanma falan yok, köy ağaları. Burası aptal saptan bir forum haline geldi. İşin kötüsü insanlar buraları okuyup bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar.

Ne haliniz varsa görün diyemiyorum da ama o çocukların sağlıklı ve düzgün bir yaşama hakkını ellerinden hiçbir gerekçe olmadan, sırf kendi cehaletiniz ve gururlarınız yüzünden mahvetmenize üzülüyorum. Buna da izin verirse devlet ve el atmazsa, biz ülkece bitmişiz demektir. Ben devlet erkanının, bilhassa Sağlık Bakanlığı'nın mutlaka bu konuda sert tavır almasını bekliyorum.

• Siz sadece aşı yapılan normal çocuklar içinde tehlike olacağını düşünüyorsunuz. Bağışıklık sorunu olan cocukları ne olacak, kanser olanlar yada hastalıkları yüzünden bağışıklık sistemi çalışmayan bir insanları tehlikeye atmak. Saçma nedenler ile aşı yaptırmayalar yüzünden. Evlerinde bebek var diye wifi kapatan garip insanlar var. İstanbulda yaşayıp wifi den korkuyorlar. İstanbulda her yerde wifi 3g 2g 4g çeşit çeşit radyo sinyali manyetik alan pis hava kirli suların içinde yaşaması sorun değil. Wifi gelene kadar evdeki su ısıtıcısı daha fazla zararlı

• YouTube videosu ile aşı karşıtlığı yapıyorlar yahu. Teknolojinin zararları sandığımızdan çok daha fazla sanırım.

• Almanya'da aşı olayına karşı onlarca yeni belge basılıyor

Hepsi sadece gerçekleri konu alan, akıl dolu belgeler...

Dr. Michael Friedl, önsözü yazmış. Aşıların yan etkileri ve hastalıkları tamamen geçirmediği üzerine 30 bilgi veriyor ve alternatif tedavi yöntemleri anlatılıyor:

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli

Aşı propagandası ve aşı kampanyalarına karşı ebeveynlere aşının ve madalyonun karanlık yüzünü anlatan kitap.

Aşısız yaşam. Bu kitapta vücüdun kendi kendini iyileştirme yeteneği ve o yeteneğe insanların nasıl güvenebileceği anlatılıyor.

Aşılamanın zararları, riskleri ve yan etkileri - doktorun size söylemedikleri.

Gerhard Buchwald - Impfen: Das Geschäft mit der Angst
    Aşılamak: Korku üzerinden ticaret

Dr.Med Johann Lo****r - Impfen Das Geschäft mit der Unwissenheit
    Aşılama Cahillik üzerinden ticaret

[/simage]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/512Mp7n0VdL.jpg[/simage]

Sind Impfungen sinnvoll? Ein Ratgeber aus der homöopathischen Praxis. Joachim-F. Grätz ======>

Aşılar mantıklı mı? Homöpatik tedavi tavsiyeleri. Joachim-F. Grät bir doktor..

Bazı kişiler, aşıların zararlarını sadece doktor olmayanlar iletiyor diyor. Görüldüğü gibi doktorların kendileri de iletiyor. Bu da kapağı olsun:

Virus-Wahn von Torsten Engelbrecht, Claus Köhnlein

Was ist dran an den Virus-Horrormeldungen der letzten Jahre und Jahrzehnte und welche Gefahren bestehen wirklich für Mensch und Tier? Und wo können wir uns informieren und wer liefert glaubwürdige Fakten?

==> son yıllarda ortaya çıkan virüs korku hikayeleri ne iş? İnsan ve hayvanlarda onun gerçek tehlikeleri nedir? Nerden bilgi edinebiliriz ve kim güvenilir bilgi verir?

Virüs kandırmacası. Engelbrecht bir gazeteci. Gazetecinin belgesi sağlık referansı olur mu? Belgenin 2. yazarı Claus Köhnlein bir doktor. O yüzden referans olur:

[simage]https://store.donanimhaber.com/7f/0d/45/7f0d45de056692bdf401cf5d101b4701.jpg

Sanırım artık tartışma değil, gerçekleri bilmek ve aydınlanmak vakti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuklarına aşı yaptırmayı reddeden anne babaların ellerinden çocukları alınsın. Bu konuda kesinlikle taviz verilmesin. Bu duruma gaddarlık diyenler gelsin ben onları aşı olamadığı için 40 yıldır çocuk felcinden çeken arkadaşım ile görüştüreyim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.