Şimdi Ara

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz dünyacılar bir aşı karşıtları iki. Bilimsel gerçeklik sıfır, oradan buradan duydukları polemik yazıları ve kanallarıyla ihtimaller üzerine kurdukları bir hayal dünyasında yaşayan, bununla da kalmayıp insanların da hayatını tehlikeye atan kişiler. Gidip mezar gezmiş ve mezar taşı okumuş birine inanırlar, bilimselliğe inanmazlar.

Salgın hastalıkların dünya genelinde artmasının tek sebebi, insan bağışıklığının bu aşı karşıtları yüzünden zayıflaması. Buna ek olarak tabi yediğimiz içtiğimiz kalitesiz besinler de eklenebilir ama bir grip aşısı ile, kızamık ya da çiçek aşısını vs. bir tutan insandan, bilimsel gerçeklere bağlılığını sorgulamak gereksiz zaten. Trafikte çocuğunu altına BMW vermiş ne halin varsa gör diyen ebevynden hiç bir farkı yok. Umarım o çocuk trafik kazalarındaki gibi başkasının canını yakmaz.

Evrim Ağacıyoutube
    Wuhan Koronavirüs Salgını (2019-nCoV) Hakkında Bilimsel Gerçekler!
    https://www.youtube.com/watch?v=F5XOpXLrj00&feature=youtu.be&t=395

Şu dakikasını izleyin şu videonun. Ya da hepsini izleyin belki biraz bilgilenirsiniz. Sizin komplo teorileri kanallarına ya da saçma sapan önermelerin yapıldığı bilimsellikten uzak kanallara benzemez. Gerçekleri kaldıramayabilirsiniz :)) Gerçek bilimsel bilgi ağır gelebilir.

Şu an işin ciddiyetini kavrayamamış durumda insanlar. Çünkü ciddi bir salgın tekrar patlak vermedi. Ama kızamık tekrardan hortladı, hem bu mülteci akını hem de düz dünyacı kafasındaki komplo teorilerini seven aşı karşıtları yüzünden.

He aslanım he sizin üzerinizde deney yapıyorlar. Gidip GDO lu herşeyi alıp yiyorsun haberin olmadan, aşıya bıdı bıdı ediyorsun Bayılıyor insanlar komplo teorisi üretmeye.

Bu arada o aşı karşıtlarının temel sebebi ise dini sebepler, daha doğrusu uydurma bir sebep ama işte....
    Amerikadan bir haber,

AŞI KARŞITI AİLELER ÖFKELENDİ

Salgın hastalık durumlarında dini nedenlere başvurarak aşıyı reddetme tercihine New York’ta yasak getiren yeni yasa, aşı karşıtı aileleri öfkelendirdi. Ortodoks Yahudi ve Ortodoks Hıristiyan gruplar yasanın dini özgürlüklerini kısıtladığını söylüyor.

Yasayı tasarlayanlarsa çocukların aşı olmaması gerektiğiyle ilgili bir ibareye ne Tevrat, ne İncil ne de Kuran’da rastlandığının altını çiziyor.

Ayrıca çoğu ülke, bu aşı karşıtı zırvalığını çıkaranlar yüzünden kızamık salgını tekrar arttığı için aşısız okula kayıt olunmamasını yasalaştırdılar.

Hatta beğenmediğiniz ortadoğu ülkelerin de bile kızamıktan korunmak için aşı zorunlu.

Dedim ya , trafik canavarı gibisiniz. Umarım başkalarının canını yakmazsınız. Ama çok zor işte, yaptığınız cinayete teşebbüs resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.R.A.C.L.E -- 6 Şubat 2020; 3:11:32 >

• aşının zehirli bir kimyasal olduğunu bilmeyen yok. Dokularınız, beyniniz, hassas sinirler, her yere aşı içindeki "patenli" zehirler girer fakat girdiği gibi çıkmaz; yaşam boyu sizi değiştirir. "hastalıklara karşı bağışıklık" denilen şey de o değişimdir zaten, vücut artık naif doğallığını kaybetmiştir.

bakın aşıyı geçin. bir keresinde kolumda cıkan ufak bir yağ kitlesi, adına lipom deniliyor galiba, onu nasıl tedavi ederim diye hastaneye gittim. doktor "kesin ameliyat" dedi. doğal tedaviyi geçtim, trilyonlarca dolarlık ilaç sanayinin bir tek ilacı da mı yok, ilaçla tedavi olmuyor mu. Olmuyor, kesilecek, lipom alınacak. Off ne modern tıp ama . Doktora sordum: Kesim işlemi için narkoz morfin verecekmisiniz, lokal uyuşturma olmaz mı, olur ama dayanamazsın . Peki bu narkoz/morfinin "kalıcı yan etkisi var mı" Doktor. Evet var. Teşekkür edip oradan ayrıldım. Ve kolumdaki lipomu karbonat + dermal magnezyum tedavisi ile 100% doğal tedavi ile kendim iyileştirdim. 6 yıl diploma için okumuş fakat ben doktordan bu işi daha iyi biliyorum cunku bilinecek cok büyük bir halt yok: Herşeyin doğalını yapacaksın, bu kadar basit.

Dolapta saklanan aşı ve bir enjektör. Bunlar doğada olmayan şeyler. Bir insan sağlıklı olabilmek için böyle şeylere muhtaç hissediyorsa davayı zaten baştan kaybetmiştir. Ben davayı kaybetmişlerden değilim. Kazananlardanım. Bunun için tabi ki medyada orda burda "aşını ol" "ilacını al" "tedavi hastanede olunur" vs hurafatlara inanıp kendimi bu tıp sisteminin tacirleri doktorlara emanet etmediğim için kazananlardanım. Mesajım, kaybetmek üzere olup kazanan tarafa geçmek isteyenler içindir. Kaybetmişler herkesin kendisi gibi kaybetmesini ister, bu normaldir. Ben de kazanan olarak herkesin sağlık davasını kazanmasını isterim. Budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    Ne yazdığının bile farkında değilsin. Benim yazdıklarımı da anlayamıyorsun bile.

Bilim hakkında hiçbir bilgin yok ama fikrin çok. Hurafelerle beynin dolmuş. Düz dünyacı veya reptiliancılardan farkın yok.

Senin gibiler azalmadıkça bu ülkeden bişey olmaz. Vakit kaybısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 6 Şubat 2020; 8:18:28 >
  • Yağ bezesiyle aşının ne alakası var anlamadım.

Yağ bezeleri her insanda olur ve çoğu alınmaz. Doktorlar kolay kolay almazlar. Zaman zaman kaybolur, daha sonra tekrar çıkar, böyle sürer gider. Yani hiçbirşey sürmesende muhtemelen geçebilirdi.

Neyse konuyla alakası yok zaten. Aşının faydası için, yıllar içindeki bebek ve çocuk ölüm oranlarına bakabilirsin. Kıvırtıp kaçmak için de yukardakiler gibi "ben grip aşısı için konuşmuştum" falan dersin.

Keşke dünyayı ikiye bölüp yaşayabilsek diyorum bazen. Komploculardan cahillikten bıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 6 Şubat 2020; 8:30:55 >
  • E senin bebe aşılı olduğuna göre yanında hastalık olsa da zaten sıkıntı olmayacak veya madem aşı işe yaramıyorsa hastalıktan korumuyorsa niye yaptırıyorsun?

Sanane ulan! Herkes senin gibi kapitalist düzenin çarkları arasında öğütülmek zorunda değil.

Birileri konuşur, yok konuşamazsınız beslenme uzmanı olmanız lazım, e tamam olalım, öğretilenin aksine birşey söylersen uzmanlığını elinden alırız.

İnsanları tek düzen bilgiye mecbur bırakıp doğru olan buymuş diye herkese sopayla öğretiyorlar resmen, doğruyu söyleyeni de dokuz köyden kovuyorlar.

Senin gibi boş kafalar yüzünden belkide ilerleyen süreçte, tıp kitabında yazılanın dışında konuşmak yasak olacak, biz gariban cahillerde hiçbir karşıt görüş duymadan mutlu mesut yaşayacağız.
  • Yakında corona virüsü aşısını da piyasaya sürerler..
    Hepatit -B ve çocuk felci aşısı sayesinde bu hastalıklar yok denecek kadar azalmıştır. Bence çocuklara aşı zorunlu olmalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı karşıtı hikayeleri, uydurma ve komplo teorilerini uyduran salakların çocukları kızıl hastalığına yakalanıp ölürse ben onların yaşayacağı acıyı tahayyül edemiyorum, o sebeple Allah korusun diyorum.

Doğal seleksiyona inanıyorsanız da, yapabilecek birşey yok, çünkü bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi vs. gibi mevzular çok büyük yüzde ile tamamen genlerin işleyişi ile ilgilidir.

Tuzu kuru, cahilce yorumlar yaparak insanların beynini bulandırmayın. Salaklığın, ahmaklığın lüzumu yok, içtiğiniz asprinin bile yan etkisi olabilir. Aşılar gereklidir, toplum sağlığı açısından şarttır.
  • Kafaya bak kafaya, boş bir defterin ilk sayfası gibi pırıl pırıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• House...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

E senin bebe aşılı olduğuna göre yanında hastalık olsa da zaten sıkıntı olmayacak veya madem aşı işe yaramıyorsa hastalıktan korumuyorsa niye yaptırıyorsun?

Sanane ulan! Herkes senin gibi kapitalist düzenin çarkları arasında öğütülmek zorunda değil.

Birileri konuşur, yok konuşamazsınız beslenme uzmanı olmanız lazım, e tamam olalım, öğretilenin aksine birşey söylersen uzmanlığını elinden alırız.

İnsanları tek düzen bilgiye mecbur bırakıp doğru olan buymuş diye herkese sopayla öğretiyorlar resmen, doğruyu söyleyeni de dokuz köyden kovuyorlar.

Senin gibi boş kafalar yüzünden belkide ilerleyen süreçte, tıp kitabında yazılanın dışında konuşmak yasak olacak, biz gariban cahillerde hiçbir karşıt görüş duymadan mutlu mesut yaşayacağız.
    çelik yelek takınca illa mermi sıkıp test mi edilir.

Alırsın cocugunu evinde eğitirsin o zaman. Kalabalık cocukların içinde işi yok evladının ;)

• Dünya üzerinde ciddiye alınacak en son insanı ciddiye alıp cevap vermişsiniz hocam.

• Valla bilgilendirmenin asıl hedefi o değildi aslında en azından biri rastlar bilgilenir diye o ayrıntıda yazdım.
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Virüsün konak hücre buldukça üremesi nedeniyle aşıyı etkisiz kılacak mutasyona uğrama ve aşıya dirençli virüsün yayılma ihtimalini es geçemeyiz. O yüzden bazı aşıların yaptırılması zorunlu olmalı.

Bilimsel yöntemler izlenmeden söylenen, ortaya atılan her iddia hurafedir. Ne yazık ki post-modern çağdayız. Böyle hassas ve önemli bir konuda hiçbir bilgisi olmayanlar bile konuşarak toplumu yanlış yönlendirebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 6 Şubat 2020; 10:22:32 >
  • %100 doğru önerme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Virüsün konak hücre buldukça üremesi nedeniyle aşıyı etkisiz kılacak mutasyona uğrama ve aşıya dirençli virüsün yayılma ihtimalini es geçemeyiz. O yüzden bazı aşıların yaptırılması zorunlu olmalı.

Bilimsel yöntemler izlenmeden söylenen, ortaya atılan her iddia hurafedir. Ne yazık ki post-modern çağdayız. Böyle hassas ve önemli bir konuda hiçbir bilgisi olmayanlar bile konuşarak toplumu yanlış yönlendirebiliyor.
    Bilim-bilimsellik sürekli söylediğini değiştiriyor onu ne yapacağız? Yarın bir bilimsel araştırma aşılarda bulunan x maddeleri zararlıymış içindeki x maddeleri çıkarıyoruz derse, ne diyeceksiniz?

Birde bu bilimsel çalışmaları yapanların yanlı davranmadığına nasıl emin olabiliyorsunuz. Ortadan dönen parayı ve kapitalist dünya düzenini birdaha düşünürseniz bunların komplo olmadığı gibi gerçeğe uygun olduğunuda farkedersiniz.

Bu kadar bilim-hastane-doktor sonuç daha uzun yaşayan ancak ömrünün yarısını hastanede geçiren, kazancının büyük bir bölümünü hastanelere harcayan bir topluluk.

Ben kanser babama kelli felli doktorların kemoterapi verdirmesinden sonra herşeye olan güvenimi kaybettim kardeşim. Tabi önce babamı kaybettim. Bence sende uyansan senin için iyi olur, başına bişey gelmesine gerek yok tecrübelerden ders çıkabilir.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    O yelek üretilirken test ediliyor zaten, sende işe yaradığına emin olarak giyiyorsun.

O halde bende şöyle diyeyim, sende hasta çocuğunu alır istediğin hastaneye gidersin, hastanın işi hastanede olur :)
  • İnsan oğlu fesat çıkaran yer yüzünü karıştıran bir canlı türüdür hiç şüphesiz.

İnsanlar arasında dengeyi devlet eliyle sağlamak elzemdir.Otorite olmazsa insanlar telef olur gider.Otoritenin doğruluğu o çok başka bir konu.Aşı olmayan toplum sağlığını hiçe sayıyor demektir.
  • Suriyeli veremli çocuklarla yan yana okuyacağına aşısız çocuklarla okusunlar daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.