Şimdi Ara

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada ki mevzu çocuk aşıları işe bunların yapılması gerekiyor önemli ve hayati şeyler ama mevzu grip aşısı işe o zaman konu değişir. Grip aşısının ne kadar gerekli ve koruyucu olduğu hala tartışılan bir konu.
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Oh, well. World is flat. Vaccine is dangerous. Cem Yılmaz is a member of Illuminati. Big brother is watching you...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvete A kullanıcısına yanıt
    Çocuğunu bir gün köpek ısırırsa kuduz aşısı yaptırmayacaksın yani. Sonuçta o da Ameriganın bir oyunu... Bunun cezasını çocuklar çekiyor ya, ona yanarım.

• Allahım okurken kendimden geçtim, ‘içinde ne olduğunu biliyormusun ‘muş, Amariga ve diğer dış mihraklar eğer sizi öldürmek isterse daha farklı yöntemler kullanabilir, millet kuş kadar beyniyle 5 bin yıllık bilime meydan okuyor ya hayret verici, bir de bunların yüzünden benim çocuğumun zarar görme ihtimali var.

Kurzgesagt – In a Nutshellyoutube
    The Side Effects of Vaccines - How High is the Risk?
    https://www.youtube.com/watch?v=zBkVCpbNnkU&feature=youtu.be

• aşının faydası varmı bilmiyorum ama Bizim ülkemizde üretilmeyen birşeyi çocuğumun vücuduna enjekte etmek istemem detaylı bir arastirma sonucunda yaptırmayanlar daha sağlıklı oldu aşikardır.Yapilanlarin çoğunda benim 1 cocugum ve abimin 2 çocuğunun bağışıklık sistemi gercekten zayıf çok çabuk hasta oluyorlar şimdi 2.çocuğum doğumuna 15 gün var ona kesinlikle aşı yaptırmayacagim. zamanın da süt tozunun faydası olacak diye bir neslin zehirlendiğini unutmamak lazim insanlarımızı temel ihtiyaçların giderilmesi yönünde değişiklik yapıldı bu ülkede doğallıktan uzaklaştırdılar milleti Amerika'dan yardim almak istiyorsan bu sütü kullanmak zorunluluğu vardi

• ciobaba kullanıcısına yanıt
    Allah allah sen bunu savunuyorsan o devlet 20 sene sonra da başka bir amaç ile sana çocuğuna istemediğin şeyi yapar toplum sağlığı için görürsün o zaman. Devlet kim ki ailenin izin vermediği çocuğu alıp istemediği şeyi yapıcak ?

• Tabii o tarz durumlar sıkıntılı da, aşı karşıtı olan ve bile bile çocuğuna aşı yapyırmayan insanlardan bahsediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecen gun eve kagit geldi ufak oglan icin geceb seneki asi yapilmamis diye hesap soracaklarmis . Hesap sorma yeride mahkeme 3 gun sure vermisler . Bizde aradik asiyi yaptirdik fakat ONE dedigimiz yer cocuk asi merkezi bildirmemis. Simdi bizim muhitteki ONe yi mahkemeye aldilar . Avrupada asi yaptirmazsan hapis para cezasi yurt disina cikis yasagi hersey var

• Burada bir yanlış anlaşılma var, kimse aşıya karşı değil aslında, içeriğini bilmediğin, yan etkileri güçlü ilaç lobisi sayesinde gizlenen aşılara karşı insan...

Bilimsel makale sormuşsunuz, ama çok fazla bilim adamı açıklama yapıyor bu konuda, mesela Google da Prof. Brian Hooker, Dr. Suzanne Humphries, Dr. Lucija Tomljenovic,Dr. Christopher Exley, Ginger Taylor MS vs.vs. okuduğunuzda aklınız karışıyor.

Mesela buradaki linkteki PDF 124 tane bilimsel araştırma toplanmış:

https://impfen-nein-danke.de/u/124-Research-Papers-Supporting-the-Vaccine-Autism-Link.pdf

Bu bağlamda birçok aşıda kasıtlı olarak olması gereken dozdan bir tık fazla farklı metaller bulunuyor... şimdi KOMPLO TEORİSİ diye bağıracaksınız...

Ama aynı KOMPLO teori sayfalarında ikiz kulelerini bin ladin yıkmadı diyenler de yerden yere vuruluyor...

Şimdi olur mu öyle şey, devlet denetliyor, kimse buna izin vermez demeyin... aynısı gıdalar için de geçerli. Aşı hastalıktan koruyor, ama kasıtlı başka rahatsızlıklara neden oluyor. Gıda karnınızı doyuruyor, ama bazı gıdalarda bazı kimyasallarla farklı rahatsızlıklara sebep oluyor. Devlet bilmiyor mu aşırı zararını? Sigara kadar Kola da zararlı, neden yasaklanmıyor?

Ben bilim adamı değilim, aşının tamamen zararsız olup olmadığını söyleyemem. Ama bu kadar ÇOK komplo teorisi neden ortaya çıkıyor? Tüm ülkelerden youtube da video yayınlayan doktorlar falan, hepsi mi aptal? Her iki taraf da abartıyordur, ilaç firması tamamen zararsız diyor, karşıtları zararı çok fazla diyor. Ama ne yazık ilaç lobisi yüzünden konu tam açıklığa kavuşmuyor, şeffaf bir şekilde tartışılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 5 Şubat 2020; 11:22:34 >

• Bir düz dunyacilar, bir de asi karşıtları (diger adıyla salgın hayranları), cehaletin vücut bulmuş hali. Duz dunyacilarin hiç olmazsa kendinden başkasına zararı yok.

Çok fazla olan bilimsel makalelerden bir tanesinin linkini gönderir misiniz hocam, rica etsem?
  • "Batının iyi yanlarını almak" diye bir deyim vardı eskiden. Bu konu da batının kötü yanlarını almaya örnek.
    Aşı karşıtları kendilerini büyük bir komployu yakalamış, ilaç kartellerinin tuzağını keşfetmiş falan sanıyorlar. Dünyanın en saçma sapan fikirleri bile yandaş buluyor işte.
    Yok aşılarda civa varmış, domuz serumundan elde ediliyormuş, aslında bu hastalık o kadar önemli değilmiş falan filan.
    Herkes abidik gubidik internet sitelerinden okuduğu şeylerle kendi çapında araştırmacı, bilim adamı oldu.

Bu bir "Toplum Sağlığı" konusudur, devlet bu konuda yanlış bilgiler verip zararlı telkinlerde bulunan kaynaklara müdahale etmelidir. Sağlık bakanlığı Soner Yalçın'ın kitabını toplattırmalı, saçma sapan internet sitelerine erişimi engellemeli. Tabii böyle yapınca aşı karşıtı salaklar ilaç lobisinin komplosuyla fikir özgürlüklerinin engellendiğini söyleyecek.

Aşısız çocuklar okullara alınmamalı. Hatta daha ileri gidip çocuğuna aşı yaptırmayı reddeden ebeveynin elinden çocuğu alınmalıdır.

İlaç lobisi, karteli vardır ama standart aşılarda böyle bir ticari rant yoktur. Kızamık, çocuk felci vb. aşıları zaten yıllardır bilinen devletin toplu alım yaptığı çok ucuz ürünler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Çok fazla olan bilimsel makalelerden bir tanesinin linkini gönderir misiniz hocam, rica etsem?
    Linkteki pdf'e bakın, açıp bakmadınız herhalde
    Sanırım bişey kaçırdım hangi link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Sanırım bişey kaçırdım hangi link?
    https://impfen-nein-danke.de/u/124-Research-Papers-Supporting-the-Vaccine-Autism-Link.pdf
    124 farklı araştırma toplanmış, fakat bunun gibi daha fazla araştırma toplanmış pdf ler var... sadece bu kadar değil tabi ki.
  • 6341 6 kullanıcısına yanıt
    Böyle saçma bir mantık olamaz. O zaman corona virüsü taşıyan insanların seyahat hakkı niye engelleniyor onlarda istediği gibi başka ülkelere gitsinler sonuçta özgür bireyler. Devlet kalkıp çocukların sağ kolunu kesicez gibi saçma bir uygulama yapmıyor bilimin gerektirdiği şeyi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciobaba

Böyle saçma bir mantık olamaz. O zaman corona virüsü taşıyan insanların seyahat hakkı niye engelleniyor onlarda istediği gibi başka ülkelere gitsinler sonuçta özgür bireyler. Devlet kalkıp çocukların sağ kolunu kesicez gibi saçma bir uygulama yapmıyor bilimin gerektirdiği şeyi yapıyor.
    Wuhan kentine özgürlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 5 Şubat 2020; 13:9:41 >

• ciobaba kullanıcısına yanıt
    Tam corona virüsü örneğimi yazacaktım, sen yazmışsın.

Öncelikle "benim çocuğum" kavramı diye bişey yok. Çocuk kimsenin malı değildir. O günkü bilimsel veriler ışığında sağlığı için gerekeni yapmayan ailenin elinden çocuklar alınmalıdır.

18 yaşından sonra, "ben şunu yaparım, ya da yapmam" diyen kişi, topluma zarar verecek bir eylem içindeyse, toplumdan izole edilir.

Kendi canına ne yaptığı umurumda değil, başkasına zarar veremez. Sigarayı kendi kendine içsin, benim yanımda içemez. Alkol alırsa alsın, alkollü araba kullanamaz vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 5 Şubat 2020; 12:26:6 >
  • benim cocugum olursa viruslu aile ve cocuklarının oldugu okulda okutmam zaten .

cocuk cahil kalır yaşar ama

7 8 yaşında hastalıktan ölmesine. kendiminde bulastıranı öldürerek hapse girmeyi gönlüm el vermez

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.