Şimdi Ara

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bebegiyle tiktok videosu fln cekip paylasiyolar ya ona bitiyorm ben kckxkxk
    hayatlari boyunca aileleri tarafindan kisitlanmis, parasiz kalmis ve dayak yemis tipler 1 2 kere sevisiyolar
    gaza gelip evleniyolar sonra cikan cocugu sen dusun
    bu ulkenin %60 i boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 5 Şubat 2020; 15:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşı karşıtlığı ifadesi, aşıyı zorla yaptırmak isteyen zorbaların olduğu anlamına geliyor. Birşey ancak zorla dayatılırsa karşı olunur cunku. İnsanın vücudunda dolaşan sıvıyı seçme özgürlüğüne tahammül edemeyen bir zorbalık bu, o yüzden kuduz ve tetanozun kendisinden daha tehlikeli.

Ve aşı saçmalığını reddedenler sadece Türkiye'de varmış gibi konuşanlar var.Aşı yüzünden büyük sorun yaşayan bu olatak dünya genelinde karşı olan, sayısız kişi ve aile var. Sadece Almanya'dan sadece 2 örnek. Türkçe cevirileri yanda. 2 anne aşı vurulan cocuklarının ölüme doğru gittiklerini görünce, annelik içgüdüsü ile aşıları durdurtarak cocuklarını kurtardılar. Şu işe bakın ki, doktor ve eczacı takımı cocukları ölüme gönderiyor, anne son anda kurtarıyor ve bu duruma yolaçan doktor eczacı takımına toz kondurmayıp, aşıya karşı önlem alan anne babayı cahil ilan edenler var. Komik ötesi bir durum :)
    Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, bilim karşıtlığı ve gerizekalılık Türkiye'ye has bir problem değil, Avrupa'da da vardır.
    Ama sofistike şarlatanlık ve komplo teorisi tarikatlerinin asıl merkezi ABD'dir. Neredeyse tüm kaynaklar oraya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Tutarsız bir istek. Madem aşı sizi hastalıktan koruyor, o zaman sizin çocuğunuz korunuyor hastalıktan. Sorun?

Ama eğer aşıya guvenmiyorsaniz, o zaman neden aşı yaptiriyorsunuz? İnsanların özgürlük haklarını elinden alamazsınız. Vücudunuza hangi virüs enjekte ediliyor bilmediğimiz şu günlerde aşıdan kaçınmak bir haktır.
    Göz ameliyatı olacaktım, bu yorumdan sonra ameliyat edilecek bir gözüm kalmadı. Yuh be adamın mantığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 5 Şubat 2020; 16:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

bizdeki anne babalar hicbi ulkede yok
    bebegiyle tiktok videosu fln cekip paylasiyolar ya ona bitiyorm ben kckxkxk
    hayatlari boyunca aileleri tarafindan kisitlanmis, parasiz kalmis ve dayak yemis tipler 1 2 kere sevisiyolar
    gaza gelip evleniyolar sonra cikan cocugu sen dusun
    bu ulkenin %60 i boyle
    süper özet

• alvete A kullanıcısına yanıt
    Aslında sen kabakulak şu anda olsan bunu diyemezsin çünkü bu yaşta olan ölümle sonuçlanabiliyor. Bazı çocuk hastalıkları var bunlar ilerleyen yaşlarda daha zor ve sorunlu oluyor. Aşılama konusunda ben çocuğumu aşı yaptırdım korudum diye bir olay yok aşı olanda bu hastalığa yakalanabiliyor. Mesela ben zorunlu olmadığı icin rota aşısı yaptirmadim 2 gun hastanelerde süründüm cocugumla kuzenim yaptirdi çocuğuna oda yakalandı aşı seni korumaz sadece savunma mekanizmanı güçlendirir mantığı bu şekilde çünkü grip aşısı olan birisinin grip olmam ben daha bir düşünceye kapılması gibi halbuki aşıdan hemen sonra grip olursun. Ya da çocuk felci aşısı bunlar salgın hastalıkdır ve önüne gecilmezse toplum sağlığını tehtit edersin hepatit a-b/ bcg/ bu aşılar unuttuğum bir kac tane daha var bunlar toplum sagligini tehtit eder dap-ipa-hip aşısı var biğmacaya karşı yaptırmayan birisi iki aylik bebege bulastirdiginda sonucu ölüm olabilir. Evet aslında bir yerde dediğine varıyor olay. Sadece okul bazında düşünme okuldan mikrop yayılır

• Asi konusunda dahi insanlar birbirlerinin bogazini sikacak kadar cirkeflesebiliyor konuda da gordugunuz gibi. Uzaktan gulerek izliyorum sizi. Insanlara zorla sunu yapin bunu yapin demeye devam edin yuzyillarca cok ise yaradi cunku.
  • ciobaba kullanıcısına yanıt
    Her özgürlüğün bedeli vardır unutma. Kişi aşı yaptırmaz bedelini belki de canı ile öder ama sen kalkıp ona zorla bir şey yaptıramazsın

• 6341 6 kullanıcısına yanıt
    Anlamadığın ve anlamamakta ısrar ettiğin nokta sadece kendi sağlığını etkilemiyor diğer çocuklarında sağlığını etkiliyor bu yüzden devlet zorla yaptırmalı. Örnek olarak sigara içen biri kendini etkiler ama bu kişi kalıpta halk otobüsünde sigara içerse orada bulunan insanları zehirler bu yüzden kapalı alanlarda içilmesi yasaktır anladın mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6341

Her özgürlüğün bedeli vardır unutma. Kişi aşı yaptırmaz bedelini belki de canı ile öder ama sen kalkıp ona zorla bir şey yaptıramazsın
    Arkadaş özgürlüğün bedelinden değil sınırından bahsetmiş.
    Şu an Zekai Tahirde tutulan 60 kişiye sor bakayım ben gidiyorum diyip dışarı çıkabiliyorlar mı.
    Çok da yerinde bir örnek vermiş şu an toplum sağlığını tehlikeye attıkları için özgürlükleri kısıtlanmış durumda.
    Senin çocuğunun da benim çocuğuma zarar verme ihtimali varsa bilgisi olmadan fikri olan anne babaların özgürlüğü kısıtlanmalı

• Bu durumdaki mantığı kavramak neden bu kadar zor ki? Aşılar virüslere karşı yapılır. Virüsler canlı ortamda faaliyet gösterebilen oldukça basit yapıda kendi genetik yapılarını işgal ettikleri hücreyi kullanarak işleten canlılar. Eğer aşı olmayanların oranı artarsa bu kişiler arasında hastalık ilerleyerek tıpkı influenza'dan bildiğimiz gibi mutasyona uğrayabilir. Mutasyona uğramış bir kuduz, tetanos, kızamık, kabakulak, çiçek için elimizde hiçbir savunma mekanizması yok ve bu hastalıkların hiçbirisi sizin aşı olduktan sonra yaşadığınız hafif seyirli hastalıklar değiller arkadaşlar. Bunların hepsi ölümcül, tedavisi olmayan hastalıklar. Sizin aşı yaptırmadığınız 2, 3 çocuğunuz arasında geçerken mutasyona uğrayan bir tetanos bütün bir okulun yay gibi gerilerek acılar, çığlıklar içerisinde can vermesiyle sonuçlanır. Durum bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

aşı karşıtlığı ifadesi, aşıyı zorla yaptırmak isteyen zorbaların olduğu anlamına geliyor. Birşey ancak zorla dayatılırsa karşı olunur cunku. İnsanın vücudunda dolaşan sıvıyı seçme özgürlüğüne tahammül edemeyen bir zorbalık bu, o yüzden kuduz ve tetanozun kendisinden daha tehlikeli.

Ve aşı saçmalığını reddedenler sadece Türkiye'de varmış gibi konuşanlar var.Aşı yüzünden büyük sorun yaşayan bu olatak dünya genelinde karşı olan, sayısız kişi ve aile var. Sadece Almanya'dan sadece 2 örnek. Türkçe cevirileri yanda. 2 anne aşı vurulan cocuklarının ölüme doğru gittiklerini görünce, annelik içgüdüsü ile aşıları durdurtarak cocuklarını kurtardılar. Şu işe bakın ki, doktor ve eczacı takımı cocukları ölüme gönderiyor, anne son anda kurtarıyor ve bu duruma yolaçan doktor eczacı takımına toz kondurmayıp, aşıya karşı önlem alan anne babayı cahil ilan edenler var. Komik ötesi bir durum :)

İlgili aşıların mortalite oranıyla, aşı tedavisinden önce hastalığın mortalite oranlarını karşılaştırmak ister misiniz? Buraya yazın, hep birlikte görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6341

Aşı yaptırmayan bir kişide mutasyona uğrayan bir virüs yüzünden benim sağlığım tehlike altına girerse? Ne oldu benim özgürlüğüme bu durumda?
  • Aşı karşıtlarından nasıl kaçınabilirim. Kaçırayım demiyorum, kaçınsam yeter. Hep dıj güjlerin oyunu zaten. Kandırıldık. İstanbul'a da ihanet ettik. Benim seviyemde değilsiniz. :D
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Toksik metaller ile otizm arasında ilişkisi kuran ne kadar makale varsa toplamışlar. Çoğu makalenin aşı ile hiç bir ilgisi yok. Hatta bazılarının toksik metallerle ilgisi de yok. Mesela bir makalenin konusu evde çekilen videoların otizmin belirlenmesinde kullanılması. Bu makaleyi aşının otizme neden olduğunu gösteren bilimsel makale diye koymuşlar. Toksisiteye dönecek olursak, aşıların toksik metal dozu günlük yiyeceklerden aldığından daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 5 Şubat 2020; 18:48:53 >
  • TRojka kullanıcısına yanıt
    Bak mutasyona uğrayan virüs diyorsun. Mutasyona uğrarsa zaten sendeki aşı işe yaramaz. Mutasyonu es geçiyorum uzak durabilirsin o kişiden

• 6341 6 kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan bakarak bir kişinin mutasyona uğramış hastalık virüsüne sahip olduğunu anlayabiliyorsun galiba?
  • Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli
  • Forumdaki çoğunluğa kalsa her aşı yaptırmayan çocuk ölüyor,etrafınada hastalık yayıyor.Tamamen yalan kaldı ki yüzlerce aşı çeşidi var,çocuk aman onu kapmasın şunu kapmasın derken ileride ne tür yan etkileri olduğu belli olmayan aşıları yapmak çocuğun geleceğiyle oynamaktır
    Çok ihtiyaç halinde yapılması lazım,onun dışında bünyenin kendi savunma mekanizmasını yok etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 5 Şubat 2020; 19:23:20 >
  • Arkadaş olurken veya tanışırken aşı olup olmadığını sorabilirsin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.