Şimdi Ara

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • küflü çivi batınca da , kuduz hayvan ısırınca da mümkünse aşı olmayın ne de olsa kaslarınızın kemiklerinizi kıracak kadar şiddetli kasılması, yutkunamadığınız için su içerken boğularak ölmek(tetanoz ve kuduz hastalığının birçok bulgusundan birkaçıdır ve aşıyla tamamen önlenebilir) sizin özgürlüğünüz.
  • İsviçre - Zürih 'te sağlık uzmanı Andreas Bachmair, aşıların 90% 'ında aluminyum bulunduğunu, etki gösterebilmesi için aluminyum konulduğunu gösteriyor. Belki bilmiyorsunuz: Aluminyum tabiatta hiçbir canlıda kullanılmayan ve vücuda bir kere girdikten sonra kolay atılamayan bir madde o yüzden zehir sınıfındadır. Vücutta en cok sinir sistemine zarar verir, beyinde birikip çeşitli hastalıkları tetikler.

impfschaden.infoyoutube
    Andreas Bachmair: Aluminium in Impfstoffen
    https://www.youtube.com/embed/LbjyO4XmowE

Metal zehirlenmesi konusunda uzman Dr. Detlef Wölfle ve Dr. Peter Jennrich, tüm aşılarda ve bazı ilaçlarda aluminyumun vücuttaki tüm eklemler, akciğerler, beyin ve sinir sistemine yerleşip tahrip ettiğini iletiyor:

Schinder - Hannesyoutube
    Aluminium - so weit verbreitet und so gefährlich !
    https://www.youtube.com/watch?v=xAWIkjduBCM

Aşı içindeki aluminyumu Hollanda'dan insanlar, İngiltere'den bir doktor, Fransa'da klinik vakalar, 1999'da sarılık aşı kampanyası dahilinde onbinlerce kişiye vurulan aşılardan sonra başka hastalıklarda yaşanan büyük artış anlatıyor:

Olga Koryoutube
    Aluminium in Lebensmitteln,Impfstoffen und Deos
    https://www.youtube.com/watch?v=c7yIbKJ0Mtg

Aşıda bulunan çözünmüş Aluminyum beynin hassas sinirsel yapısına işler ve göz ve kulak ile bağlantısına kalıcı zarar verir. Aşının etkili olabilmesi için aşıya konulması zorunlu olan Aluminyum zehirli metal sınıfındadır. Bu ve aşıdaki diger çarpık maddelerin vücudu onanmaz şekilde tahrip etmesi yüzden Fransa veya bircok ülkede bilinçli insanlar ve anne-babalar bu aşı olayından uzak durmakta ve yan etkisi olmayan doğal çözümleri uygulamaktadır, bunlardan biri Pox Party 'dir:

Pox Party, cocukların yakalanabileceği hastalıkları özel bir yöntem ile cocuklara erken yaşta vererek bağışıklık sistemini güçlendirmek. Bu saydece cocuklar tehlikeli aşılardan uzakta kalarak sağlıklı olmaktadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6341 6 kullanıcısına yanıt
    Allah'ın yeryüzünde bir insana yaşatacağı en büyük acı evladının ondan önce ölmesidir.... Ve dünya da aşılar sayesinde önlenebilir ölüm sayısı yılda 6 milyon olarak hesaplanmış. Benim çalıştığım yerde çocuk felci hastalığı yüzünden engelli hale gelmiş 2 kişi var ve birisi şimdiye kadar bu yüzden 30'a yakın ameliyat olmuş. Tetanoz ve kuduz hastalığının tedavisi yok sonu ölüm ve tek korunma yolu aşılama...Aşı hayat kurtarır aksini iddia edenler paslı çivi batınca, kuduz hayvan ısırınca lütfen aşı olmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

aşının faydası varmı bilmiyorum ama Bizim ülkemizde üretilmeyen birşeyi çocuğumun vücuduna enjekte etmek istemem detaylı bir arastirma sonucunda yaptırmayanlar daha sağlıklı oldu aşikardır.Yapilanlarin çoğunda benim 1 cocugum ve abimin 2 çocuğunun bağışıklık sistemi gercekten zayıf çok çabuk hasta oluyorlar şimdi 2.çocuğum doğumuna 15 gün var ona kesinlikle aşı yaptırmayacagim. zamanın da süt tozunun faydası olacak diye bir neslin zehirlendiğini unutmamak lazim insanlarımızı temel ihtiyaçların giderilmesi yönünde değişiklik yapıldı bu ülkede doğallıktan uzaklaştırdılar milleti Amerika'dan yardim almak istiyorsan bu sütü kullanmak zorunluluğu vardi
    Hangi araştırma ile aşı yaptırmayanların daha sağlıklı olduğu sonucuna ulaştın? Ayrıca senin ve abinin çocuklarının bağışıklık sisteminin kötü olmasının aşıdan kaynaklandığını nereden biliyorsun?

Biraz sert konuşacağım;
    Çocuğunuza aşı yaptırmayarak toplum sağlığını tehlikeye atıyorsun. Aklınca kendi çocuğunun sağlığını korurken(!) başkalarının çocuğunu tehlikeye atıyorsun. Sen farkında değilsin ama doğacak çocuğunun tabutuna çivi çakıyorsun. Orta direk bir semtte yaşıyorsan gör bak bakalım ne sorunlar yaşayacaksın.
    Çocuklarını gelişim çağında bilinçli bir ebeveynin yapacağı gibi besleseydin cahilliğinden aşıya bağladığın sonuçların beslenmeden kaynaklı olduğunu anlardın. Bahsettiğin “doğallık” evindeki doğallığı çocuklarını marketten besleyerek mi sağladın?
    Whatsapptan ahmet’in mehmet’in yazdığından önce gidip WHO’nun aşı karşıtlığına karşı yayınladığı sayfalar dolusu metni okudun mu? Bak bakalım düzenli aşılama olmayan Afrika memleketlerin hali ne olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @volkan2324 Aynı anda hem tetanoz hem kuduz iğnesi vurulunca beyin kalıcı hasara uğrayabilir, hatta ölebilir bile,bu hem teorik hem pratik olarak belgelidir. başka bir laptop'ta bazı screenshot'lar var şu anda gönderemiyorum fakat Almanya'da iğne vurulduktan sonra ölen kişilerlin yakınlarının mesajları var, hastane belgeleri ile! (!) O SS'leri ilk fırsatta göndereceğim. Aşı iğne bunlar hayat kurtarıcı gösterilen fakat cok tehlikeli şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Bir düz dunyacilar, bir de asi karşıtları (diger adıyla salgın hayranları), cehaletin vücut bulmuş hali. Duz dunyacilarin hiç olmazsa kendinden başkasına zararı yok.
    o listeye bir de medeni ülkelerde olmadığı halde, "köpekler sokaklarda beslenmeli" diyen, bunun yanında çocuklar öldüğünde de "sen bişey yapmazsan ısırmaz zarar vermez" diye yalan söyleyen hayvanseverlikten çıkmış fanatikleri de eklemenizi rica ediiciğiim

Aşısız çocukların okula kaydı engellenmeli

• Arkadaşlar bunu söylememe gerek yok gerçi, ama burada Avrupa'da yaşayıp okur-yazar çomar olmayı başarabilen tiplerin gönderdiği abuk subuk videolara itibar etmeyin.
    Aslında bu insanlara deli muamelesi yapılması gerekiyor ama malesef postmodern zamanımızda artık bilim önüne gelen herkesin tartışabildiği, keyfince yazabildiği ve saçmalıkları yayabildiği bir konu haline geldi.

Komplo teorisi ve uydurma bilgi çöplüğü internette güveneceğiniz tek düzgün kaynak sağlık bakanlığıdır.
    İsviçre, Almanya, Fransa, Türkiye sağlık bakanlıkları da "aşıda aluminyum var civa var, yaptırmayın" gibi bir şey söylemiyor. Bunlar şarlatanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: MotunBinTuman

Konuda aşıyı fanatikçe savunanların hiçbiri sigara içmiyordur inşallah. Zira toplum sağlığını bu kadar düşünen birisi toplumun diğer bireylerini zehirlememli diye düşünüyorum. Öte yandan misal yeni doğmuş bir bebeğe doğar doğmaz seri aşılara başlanıyor. Özellikle 6 ay boyunca anne sütünden başka bir şey verilmemesi ısrarla tavsiye edilirken neden bebeğe zehir zerk edile ki?
    yeni doğan bebeğe 6 ay boyunca anne sütü verilmesi gerektiğini söyleyen de bilim insanları-doktorlar, aşıların hayat kurtarıcı olduğunu söyleyen de yine onlar...Siz neye dayanarak birini kabul edip aşıyı zehir diyerek red ediyorsunuz.Not: yenidoğan tetanozundan özellikle gelişmekte olan ülkelerde yılda yaklaşık 400bin bebeğin öldüğünü biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Tutarsız bir istek. Madem aşı sizi hastalıktan koruyor, o zaman sizin çocuğunuz korunuyor hastalıktan. Sorun?

Ama eğer aşıya guvenmiyorsaniz, o zaman neden aşı yaptiriyorsunuz? İnsanların özgürlük haklarını elinden alamazsınız. Vücudunuza hangi virüs enjekte ediliyor bilmediğimiz şu günlerde aşıdan kaçınmak bir haktır.
    Aşı karşıtlarının aşı yaptırmama özgürlüğü varsa aşı yaptıranların da aşısız hastalık saçan insanları toplumda istememe özgürlüğü var.Sizin başkasının hayatını ve sağlığını tehlikeye sokma hakkınız yok.
  • Okula almadığın sağlık hizmeti vermeyi reddettiğinden vergide almayacaksan tamamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siz hiç kuduz ya da tetanozdan bir insanın nasıl öldüğünü gördünüz mü? diyorum başka bir şey söylemiyorum.Aşı olmayınca tetanoz ve kuduz dan nasıl insan ölüyor bir de bunu araştırın lütfen...
  • Aşılara zararlı diyip yaptırmayanlar ile dünya düz diyenler aynı zeka seviyesindelerdir kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Aşılara zararlı diyip yaptırmayanlar ile dünya düz diyenler aynı zeka seviyesindelerdir kimse kusura bakmasın.
    Genelde ikisi de ayni kitle. Şüphecilik ile inkarcılık arasındaki kalın çizginin farkında olmayan arkadaşlar bunlar.
    Netflixte behind the curve diye bir belgesel var, düz dunyacilar bilimsel yöntemlerle dünyanın düz olduğunu kanıtlamak için deney yapıyorlar ve sonuç dünyanın yuvarlak olduğu çıkıyor ama yine de inkar ediyorlar.
    Ilginç insanlar vesselam. Aşı konusunda da faydasını kanıtlayan binlerce makale, çalışma, kanit varken bütün hepsini reddedip herhangi bir hakemli dergide yayınlanmamış, bilimsel olarak kimsenin itibar etmediği yayınları bilimsel kanıt olarak gösterebiliyorlar.

Bazen arkadaşların komplo teorisinin aslinda biraz farklı olduğunu düşünüyorum. Eğer ben bir toplumu yok etmek istesem, aşı yaparak zarar vermek yerine aşının zararlı olduğu fikrini ortaya atardim ki buna inanacak bir avuç insan bütün topluma zarar versin. Milyonları ikna etmektense bir avuç meczubu ikna etmek daha kolay gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

Genelde ikisi de ayni kitle. Şüphecilik ile inkarcılık arasındaki kalın çizginin farkında olmayan arkadaşlar bunlar.
    Netflixte behind the curve diye bir belgesel var, düz dunyacilar bilimsel yöntemlerle dünyanın düz olduğunu kanıtlamak için deney yapıyorlar ve sonuç dünyanın yuvarlak olduğu çıkıyor ama yine de inkar ediyorlar.
    Ilginç insanlar vesselam. Aşı konusunda da faydasını kanıtlayan binlerce makale, çalışma, kanit varken bütün hepsini reddedip herhangi bir hakemli dergide yayınlanmamış, bilimsel olarak kimsenin itibar etmediği yayınları bilimsel kanıt olarak gösterebiliyorlar.

Bazen arkadaşların komplo teorisinin aslinda biraz farklı olduğunu düşünüyorum. Eğer ben bir toplumu yok etmek istesem, aşı yaparak zarar vermek yerine aşının zararlı olduğu fikrini ortaya atardim ki buna inanacak bir avuç insan bütün topluma zarar versin. Milyonları ikna etmektense bir avuç meczubu ikna etmek daha kolay gibi.

Alıntıları Göster
    harika fikirmiş ters mühendislik gibi bişey oluyor bu da

• Keşke şunu yazmak yerine, defalarca verilmiş cevaplarda, sürü bağışıklığı ve virüslerin evrimi ile ilgili bilgi edinmeyi deneseydin. Aşısız insaınn vücudu toplumun diğer aşılı bireyleri dahi için bile tehdit arz ediyor. Virüsün senin aşısız vücudunda bambaşka bir forma bürünüp aşılı kişilerin bağışıklıklığının tanıyamadığı bir hal aldığını bilirdin.

Karantinaya alınması gerekn kişileri topluma salarak; aşılıların özgürlük haklarını elinden almış oluyorlar haklısın. Mantıklı her birey çocuğunu aşı karnesi şartı koyan bir eğitim kurumuna yerleştirmeli.

Geri kalanlar da; boğmaca, çocuk felci, kızamık, kuş palazı, tetanoz, hepatit, tüberküloz vs. hastalıklarla boğulup dursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

harika fikirmiş ters mühendislik gibi bişey oluyor bu da

Alıntıları Göster
    Tersine mühendislik bambaşka bir kavram, bununla pek alakası yok malesef. Bu durum için de bir kavram vardır elbette ama ben bilmiyorum tam olarak nedir.

Gerçi bu Türkiye'nin şu andaki durumuna da benziyor. Bir devleti yok etmek için herkesi devlete zarar vermeye ikna etmektense, yöneticilerin devlete zarar vermesini sağlamak ve buna karşı çıkan herkesi hain ilan etmek. Benzer işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MurderBunnie

Keşke şunu yazmak yerine, defalarca verilmiş cevaplarda, sürü bağışıklığı ve virüslerin evrimi ile ilgili bilgi edinmeyi deneseydin. Aşısız insaınn vücudu toplumun diğer aşılı bireyleri dahi için bile tehdit arz ediyor. Virüsün senin aşısız vücudunda bambaşka bir forma bürünüp aşılı kişilerin bağışıklıklığının tanıyamadığı bir hal aldığını bilirdin.

Karantinaya alınması gerekn kişileri topluma salarak; aşılıların özgürlük haklarını elinden almış oluyorlar haklısın. Mantıklı her birey çocuğunu aşı karnesi şartı koyan bir eğitim kurumuna yerleştirmeli.

Geri kalanlar da; boğmaca, çocuk felci, kızamık, kuş palazı, tetanoz, hepatit, tüberküloz vs. hastalıklarla boğulup dursunlar.
    Sizin bahsettiginiz şey ( mikrobun, virüsün baska forma girmesi/değişmesi ) evrimin ta kendisi aslinda. Aşı karşıtlarının yuzde bir milyon ihtimalle evrimi de inkar edeceğini göz önüne alırsak bunu anlamasını da bekleyemezsiniz.

Diktatör olsam, bütün aşı karşıtlarını sağlık sisteminden men eder, izole bir yerde yaşamaya gönderirim. Aşı olmayıp hastalandiktan sonra doktora koşan gerizekalı çok.

• Aşıların tercih olduğunu şimdi öğrendim. Ne saçma lan. Olm insanlar yüzlerce yıl önce 30-40 yaşında ölüyorlardı, bu aşılar olmadığı için ölüyolardı. En basit virüsün sebep olduğu hastalığın çaresi bile yoktu. Bu aşılar zorunlu olmalı. Aşı olmamış çocuk tüm dış tehlikelere karşı savunmasızdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bestanealtcizgi B kullanıcısına yanıt
    Maalesef anlamasını bekleyerek yazmadım. Bu aşı karşıtlığı safsatalarını gerçek sanan okurlar olursa diye not düşmek maksatlı.

Kendileri bu yaşa kadar sapasağlam geldi, çocukları oldu fakat; aşı zararlı ve kısırlık yapıyormuş...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.