Şimdi Ara

ASİZ'ler Garajdan Topluyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASİZ'ler Garajdan Askerleri Topluyor Mu ? Ona Göre Bilelim Otobüsten İnince Hemen Alıyorlarmış Varmı Böyle Birşey ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otogarlarda İnzibat Var Mı?

Otogarlarda İnzibat Görevi

Otogarlar, yolcu yoğunluğunun yüksek olduğu ve güvenliğin sağlanması gereken önemli ulaşım merkezleridir. Bu nedenle, birçok otogarda askeri veya sivil inzibat güçleri görev yaparak güvenlik önlemlerini almaktadırlar.

İnzibatın Görev ve Yetkileri

Otogarlarda görev yapan inzibat güçlerinin temel görevleri arasında şunlar yer almaktadır:

• Yolcuların ve çalışanların güvenliğini sağlamak
    • Asayişi ve düzeni korumak
    • Trafik akışını düzenlemek
    • Şüpheli kişileri ve durumları tespit etmek
    • Suçluları yakalamak ve gözaltına almak

Otogarlarda İnzibatın Varlığı

Türkiye'deki büyük otogarlarda askeri inzibat güçleri genellikle sürekli olarak görev yapmaktadır. Bununla birlikte, daha küçük otogarlarda inzibat varlığı daha sınırlı olabilir veya sadece belirli zamanlarda görev yapabilirler.

Havaalanlarında İnzibat

Havaalanları da yoğun yolcu trafiğine sahip ulaşım merkezleridir ve güvenlik önlemlerinin sıkı bir şekilde uygulandığı yerlerdir. Havaalanlarında da askeri veya sivil inzibat güçleri görev yaparak yolcu güvenliğini sağlamaktadır.

İnzibat ile İrtibat

Otogar veya havaalanında inzibat görmek istiyorsan, herhangi bir şüpheli durum veya güvenlik ihlali fark ettiğinde inzibat güçlerine haber vermelisin. İnzibat güçleri genellikle kolayca fark edilebilir üniformlar giyerler ve yardımınıza yanıt vermek için hazır olurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gittiğin saate göre değişir. Ben gittiğimde sabahın 8iydi kimse yoktu tuvalete internete falan gittim dedim çıkayımda kışlaya gidecek otobüsün nerde olduğuna bakayım baktım adamlar askerleri topluyolar bende fırsat bu fırsat deyip gittim söyledim ve bindim otobüse. Eğer zamanını tutturamazsan kışlanın yolunu kendin bulman gerekebilir veya orda gidenlerle birlik olup bulabilirsiniz ama askerde gelip topluyor her acemi birliğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Gittiğin saate göre değişir. Ben gittiğimde sabahın 8iydi kimse yoktu tuvalete internete falan gittim dedim çıkayımda kışlaya gidecek otobüsün nerde olduğuna bakayım baktım adamlar askerleri topluyolar bende fırsat bu fırsat deyip gittim söyledim ve bindim otobüse. Eğer zamanını tutturamazsan kışlanın yolunu kendin bulman gerekebilir veya orda gidenlerle birlik olup bulabilirsiniz ama askerde gelip topluyor her acemi birliğinde.

Eywallah hocam..Peki külot yasakmı ? Birçok yer yasak oldğunu söyledi boxer serbestmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedi Yiyen Fare

quote:

Gittiğin saate göre değişir. Ben gittiğimde sabahın 8iydi kimse yoktu tuvalete internete falan gittim dedim çıkayımda kışlaya gidecek otobüsün nerde olduğuna bakayım baktım adamlar askerleri topluyolar bende fırsat bu fırsat deyip gittim söyledim ve bindim otobüse. Eğer zamanını tutturamazsan kışlanın yolunu kendin bulman gerekebilir veya orda gidenlerle birlik olup bulabilirsiniz ama askerde gelip topluyor her acemi birliğinde.

Eywallah hocam..Peki külot yasakmı ? Birçok yer yasak oldğunu söyledi boxer serbestmiş

Ne alaka istersen donsuz dolaş kim karışır Dona kimse karışmaz kimse oraya bakmaz zaten ama atletinin uygun olması lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kedi Yiyen Fare

quote:

Ne alaka istersen donsuz dolaş kim karışır Dona kimse karışmaz kimse oraya bakmaz zaten ama atletinin uygun olması lazım.

Valla öyle dediler hocam hiçbiri satmadı Yeşil fanila aldım kısa kollu..jandarma olarak yapacağım

• Eskidendi o artık inzibatlar almıyor otogardan kendin gidiyorsun kışlaya.Doğu hariç doğuda ktm var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Eskidendi o artık inzibatlar almıyor otogardan kendin gidiyorsun kışlaya.Doğu hariç doğuda ktm var zaten

Ne kadar eskidendi acaba? 2011 kasımdan sonraysa bilemem ama 2011 kasımda ben ıspartaya gidince inzibatlar topluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Eskidendi o artık inzibatlar almıyor otogardan kendin gidiyorsun kışlaya.Doğu hariç doğuda ktm var zaten

Ne kadar eskidendi acaba? 2011 kasımdan sonraysa bilemem ama 2011 kasımda ben ıspartaya gidince inzibatlar topluyordu

Demekki yerine göre değişiyor.Amasya ve Kırklarelinde otogarda inzibat bulunmaz.
  • Hatay'da havaalanı yada otogarda kimsenin birşey topladığı yoktu.
  • kardeşim alsınlar elnde sonunda gideceksin erken git işlerin eren bitsin ayrıca büyük birliiklrinde toplarlar tugay gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.