Şimdi Ara

Aşk...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz size içimi dökmek istedim biri vardı çok sevdiğim dokunmaya kıyamadığım 3 sene boyunca onu kendimden daha cok sevdim onun için kaç gece ağladım sızladım içtim onu düşündüm aşk çok güzel bişeydi ama aşk onunla güzeldi moralim mi bozuktu bi sarılıyordu dünyalar benim oluyodu herşey onunla güzeldi her insan aşk duygusunu tatmalı o benim için bambaşka biriydi ben onun en çokta gülüşünü sevmiştim güzeldi herşey cok güzeldi ayrıldıktan sonra bunalıma girdim 1.5 sene aşk acısı cektim daha yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim artık onu sevmiyorum ama onu sevmekte güzeldi onun için üzülmekte güzeldi sevdiklerinize karşı hata yapmayın beyler kimseyi üzmeyin yanındayken değerini bilin yasım 17 ama aşk beni çok olgunlaştırdı onun gibi birisi kimbilir ne zaman karşıma çıkar o iyi bi insandı sevin beyler ama adam gibi sevin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17 yaşındayım her şeyin farkındayım :D

Pozitif düşünüyorsunuz en azından, saygı duyarım

• hocam o kadar seviyorken, neden nasıl bitti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıza kötü mü davrandın ? hakaret felan ?
  • Noktalama işaretleri kullanmaman üzücü kardeşim.

• İmla kuralları için kusura bakmayın,ona kötü davranmadım asla hakaret te etmedim bitmesinin sebebi sudan sebeplerden dolayı ayrıldık.Daha sonra yaz tatili olunca aramızda mesafe oldu barışamadık yazmalarıma rağman barışmadı ve okullarımızda değişti.Ben birçok defa mesaj atmama rağmen onun sevgisi ayrıldıktan 1 ay sonra bittiğini anladım benim için iyi bi tecrübe oldu artık insanlar için üzülmemen gerektiğini anladım.

• hem iyi hem de kötü bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.