Şimdi Ara

yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıf ogrencisiyim sınava hazırlanıyorum bir haftadır dayımın çocukları bizdeler yarın gidecekler çok alışmıştım kardeş gibilerdi bir abim var burdayken sohbetimiz iyiydi gulerdik eglenirdik simdi abim askerde evde tek çocuğum sınav stresi vs nedenler beni boğuyor resmen hele ki evdeki yalnızlık daha beter depresyonda gibiyim hiçbir yerden cıt çıkmıyor boguluyorum resmen ota dondum ya yaşayanınız oldu mu böyle bir stress cozumu var mı bilmiyorum konuşun benimle yahu ölüyorum saçma sapan işler yapıyorum evde sürekli kalbimde bi boşluk var ağlamak gelmiyor ama ağlamak istiyorum baya acı garip bir durumdayım yardım edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniye gidince geçer. Bence sınavına odaklan. Takma şöyle şeyleri kafana..
  • Yalnizliktan noktalama isaretlerini unutmussun.

• kadınlar kuaförüne git,kafanı bi ütülesinler o sessizliği mumla ararsın
  • merhaba iyi forumlar M kullanıcısına yanıt
    Her insanın her zaman yaşayabilecegi bir durum bence ergenlik diyip geçmek saçma olur

• Bende yalnızlığı istiyorum.
    Whatsapptakiler rahat bırakmıyor.
    Okulda ikidebir yanıma geliyorlar.
    Facede mesaj atanlar yüzünden hep sohbet kapalı geziyorum.
    Arkdaşalarımla dışarıda gezmem
    ve hepsi bana benim salak olduğumu söylüyorlar
    benim kendi seçimim
    ama bunlar anlamıyor işte.
    birkere ben bir derdimi arkadaşıma anlatsam ne anlayacak
    dinlemek istiyormu istemiyor mu?
    ben sadece kendimi dinlemekten sıkılmam
    oyüzden bana saçma geliyor
    derdimi hep kendime anlatırım
    en iyisi neyse had eallaha emanet
  • Bilmiyorum ustam gerçekten bir ağırlık çöktü bir psikologa gidiyim desem psikolog yok şehir Yozgat bu arada önceden adanada idim gecen sene taşındık birazda onunda etkisi var gibi buyuk bir şehirden kucuge geçince noktalama işaretleri içinde inanın noktaya virgule bakacak durumda degilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde boş durma radyo felan dinle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bende öyleydim sanırdım ki yalnızlık gerçekten daha iyi sakin bir hayat daha iyi ama öyle değil önceden bende senin gibiydim şimdi ise yeni yeni anlıyorum yalnızlıgın sadece allaha mahsus birşey olduğunu insana yalnızlık iyi gelmiyor emin ol inşallah bunu yaşamadan anlarsın yaşaması çok acı çunku

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Eskiden bende öyleydim sanırdım ki yalnızlık gerçekten daha iyi sakin bir hayat daha iyi ama öyle değil önceden bende senin gibiydim şimdi ise yeni yeni anlıyorum yalnızlıgın sadece allaha mahsus birşey olduğunu insana yalnızlık iyi gelmiyor emin ol inşallah bunu yaşamadan anlarsın yaşaması çok acı çunku

Nasıl acı?
    Yani ne tür bir duygu?
  • Birşeyle ugrasırken üstüne bir anda coken yalnızlık hissi etrafta senden başka ses çıkaran bir obje olmaması sen ses çıkarmayı bıraktıgında hiçbir ses duyamaman sonra üstüne coken bir ağırlık yuregine doğru bir baskı sonra gogus kafesin sürekli daralıyormus nefes alamayacakmıs gibi hissediyorsun sonra dusunmeye başlıyorsun

• osmantemiz01 O kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum sonumun böyle olmasını istemiyorum.
    Aydınlattığınız ve tecrübelerinizi anlattığınız için çok teşekkür ederim.
  • Ne demek herşeyi dozunda ayarla yeter ne çok fazla ne çok az ortayı bulursan sen sıkılırsın yalnız kalmak istersin nede yalnızlık cekersin

• bro unideyim evde tek kalıyorum senin annen baban ses yapıyodur hiç değilse bu arada evimde tv de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Arkadaşlar 12.sınıf ogrencisiyim sınava hazırlanıyorum bir haftadır dayımın çocukları bizdeler yarın gidecekler çok alışmıştım kardeş gibilerdi bir abim var burdayken sohbetimiz iyiydi gulerdik eglenirdik simdi abim askerde evde tek çocuğum sınav stresi vs nedenler beni boğuyor resmen hele ki evdeki yalnızlık daha beter depresyonda gibiyim hiçbir yerden cıt çıkmıyor boguluyorum resmen ota dondum ya yaşayanınız oldu mu böyle bir stress cozumu var mı bilmiyorum konuşun benimle yahu ölüyorum saçma sapan işler yapıyorum evde sürekli kalbimde bi boşluk var ağlamak gelmiyor ama ağlamak istiyorum baya acı garip bir durumdayım yardım edin lutfen

dertsiz başıma dert arıyorum diyorsun yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.