Şimdi Ara

Ask belasi üzerimde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam millet. 2.sinifin sonunda bir kizla ciktim ilk ciktigi bendim kizin.O da hazirlik okuyodu.Kizla 20 gün takildik bi seyler yasadik ama kizin cok saf oldugunu görünce kizdan sogudum halbuki uzaktan kizdan cok hoslaniyodum neyse yazin kizi terk ettim ilk olmanin verdigi derin izler birakarak.Gecen sene boyunca kizi hic sallamadim kiz hala bana bakiyodu neyse senenin sonuna dogru bir sap buldu cocukla gezerken bile mal gibi beni kesiyordu...Gecen sene boylece bitti.Senenin sonunda ben bu ikisini defalarca yanyana gördüm ..Pisman olmaya basladim.Tiksindigim kiza karsi yeniden eski seyleri hissetmeye basladim.Bu sene ise beni gördigi yerde kafayi ceviriyor kaciyor sapina kur yapiyor yüzünü oksuyor falan ya ben de kafamda büyüttüm meseleyi icine daldim.Dedim civi civiyi söker 2-3 kiza takildim sansimizdan hic biri olmadi.Simdi anilar kafamda seyahat halinde..Kiz beni kiskandirmak icin her seyi yapiyor.Okulda da son senem dersleri de bozmak istemiyorum.Tavsiyesi olan var mi? Yardim önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engmania -- 8 Kasım 2005, 0:22:10 >

• dostum sen de ilk başlarda haksızsın.Malesef bu insanın doğasında var.eğer unutmak istiyosan en büyük yardımcın zamandır sabret derim.kız senden şimdi intikam almaya çalışıyo işte belkide o sana bakmaları seni bi gün ğişman ettiricem diyerek sana karşı kurduğu bir plandı.komplo teorileri:)
    ben her zaman cıktıım kızı baska bı kızla cıkınca unutmuştum(lise yıllarında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORGEOUS

dostum sen de ilk başlarda haksızsın.Malesef bu insanın doğasında var.eğer unutmak istiyosan en büyük yardımcın zamandır sabret derim.kız senden şimdi intikam almaya çalışıyo işte belkide o sana bakmaları seni bi gün ğişman ettiricem diyerek sana karşı kurduğu bir plandı.komplo teorileri:)
    ben her zaman cıktıım kızı baska bı kızla cıkınca unutmuştum(lise yıllarında)
    yok baba komplo kuracak kadar kafasi calismaz safligindan yapiyodu bu sene de unutma moduna gecmis....
  • quote:

Orijinalden alıntı: engmania

yok baba komplo kuracak kadar kafasi calismaz safligindan yapiyodu bu sene de unutma moduna gecmis....

Alıntıları Göster
    millet önerilerinizi bekliyorum yardimci olun bu arkadasiniza...
  • quote:

millet önerilerinizi bekliyorum yardimci olun bu arkadasiniza...

Alıntıları Göster
    dostum gerçekten zaman ve sabır gerekir bende aynı şeyleri yaşadım ama doğrusu iki sene oldu hala unutamadım...allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

dostum gerçekten zaman ve sabır gerekir bende aynı şeyleri yaşadım ama doğrusu iki sene oldu hala unutamadım...allah yardımcın olsun

Alıntıları Göster
    saol dostum...
  • quote:

saol dostum...

Alıntıları Göster
    Doatum kıza vurmuşun darbeyi zamanında şimdi oda akıllanmıştır belki azda olsa saflığı gitmiştir ve senden kendince intikam almaya çalışıyor olabilir.Bence şöle düşün ben hep öyle düşündüm.KIZ MI YOK:) eğer diyosanki çok iyi kız şöyle iyi böyle iyi o zamnda şöyle düşün iyinin iyisi vardır herzaman.tabi gene senin kararın ama şahsen sen ona tekrar açılsan sen ayağına gitmiş olacaksın oda kendini daha bişe zannedecek olan sana olacak ben olsam yapmazdım kolay gelsin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: GORGEOUS

Doatum kıza vurmuşun darbeyi zamanında şimdi oda akıllanmıştır belki azda olsa saflığı gitmiştir ve senden kendince intikam almaya çalışıyor olabilir.Bence şöle düşün ben hep öyle düşündüm.KIZ MI YOK:) eğer diyosanki çok iyi kız şöyle iyi böyle iyi o zamnda şöyle düşün iyinin iyisi vardır herzaman.tabi gene senin kararın ama şahsen sen ona tekrar açılsan sen ayağına gitmiş olacaksın oda kendini daha bişe zannedecek olan sana olacak ben olsam yapmazdım kolay gelsin:)

Alıntıları Göster
    saol dostum cok guzel bir bakis acisi.....Cok iyi kiz deil asla ..Ondan cok daha iyilerini bulurum ama hergün karsimda sapina kur yapinca sinirim bozuluyo ben de baska kizlarla takiliyom ama olmuyo yav...

• quote:

saol dostum cok guzel bir bakis acisi.....Cok iyi kiz deil asla ..Ondan cok daha iyilerini bulurum ama hergün karsimda sapina kur yapinca sinirim bozuluyo ben de baska kizlarla takiliyom ama olmuyo yav...

Alıntıları Göster
    Kesinlikle bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 7 Kasım 2005, 16:03:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: engmania

selam millet. 2.sinifin sonunda bir kizla ciktim ilk ciktigi bendim kizin.O da hazirlik okuyodu.Kizla 20 gün takildik bi seyler yasadik ama kizin cok saf oldugunu görünce kizdan sogudum halbuki uzaktan kizdan cok hoslaniyodum neyse yazin kizi terk ettim ilk olmanin verdigi derin izler birakarak.Gecen sene boyunca kizi hic sallamadim kiz hala bana bakiyodu neyse senenin sonuna dogru bir sap buldu cocukla gezerken bile mal gibi beni kesiyordu...Gecen sene boylece bitti.Senenin sonunda ben bu ikisini defalarca yanyana gördüm ..Pisman olmaya basladim.Tiksindigim kiza karsi yeniden eski seyleri hissetmeye basladim.Bu sene ise beni gördigi yerde kafayi ceviriyor kaciyor sapina kur yapiyor yüzünü oksuyor falan ya ben de kafamda büyüttüm meseleyi icine daldim.Dedim civi civiyi söker 2-3 kiza takildim sansimizdan hic biri olmadi.Simdi anilar kafamda seyahat halinde..Kiz beni kiskandirmak icin her seyi yapiyor.Okulda da son senem bu boka takilip dersleri de bozmak istemiyorum.Tavsiyesi olan var mi?Bu bokun kurtulusu ne?????Yardim önerilerinizi bekliyorum...

İyi olmusH sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEM

quote:

selam millet. 2.sinifin sonunda bir kizla ciktim ilk ciktigi bendim kizin.O da hazirlik okuyodu.Kizla 20 gün takildik bi seyler yasadik ama kizin cok saf oldugunu görünce kizdan sogudum halbuki uzaktan kizdan cok hoslaniyodum neyse yazin kizi terk ettim ilk olmanin verdigi derin izler birakarak.Gecen sene boyunca kizi hic sallamadim kiz hala bana bakiyodu neyse senenin sonuna dogru bir sap buldu cocukla gezerken bile mal gibi beni kesiyordu...Gecen sene boylece bitti.Senenin sonunda ben bu ikisini defalarca yanyana gördüm ..Pisman olmaya basladim.Tiksindigim kiza karsi yeniden eski seyleri hissetmeye basladim.Bu sene ise beni gördigi yerde kafayi ceviriyor kaciyor sapina kur yapiyor yüzünü oksuyor falan ya ben de kafamda büyüttüm meseleyi icine daldim.Dedim civi civiyi söker 2-3 kiza takildim sansimizdan hic biri olmadi.Simdi anilar kafamda seyahat halinde..Kiz beni kiskandirmak icin her seyi yapiyor.Okulda da son senem bu boka takilip dersleri de bozmak istemiyorum.Tavsiyesi olan var mi?Bu bokun kurtulusu ne?????Yardim önerilerinizi bekliyorum...

İyi olmusH sana...
    niye egepcmarket?

• quote:

niye egepcmarket?

Alıntıları Göster
    Yok mu baska tavsiyesi olan?
  • quote:

Yok mu baska tavsiyesi olan?

Alıntıları Göster
    iş işten geçmiş arkadaşım. geçmiş olsun. bir kız için üzülmeye değmez diyecem ama kendim bile inanmadıktan sonra dediğime ne anlamı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eärendil

iş işten geçmiş arkadaşım. geçmiş olsun. bir kız için üzülmeye değmez diyecem ama kendim bile inanmadıktan sonra dediğime ne anlamı var...

Alıntıları Göster
    dogru söze ne hacet...
  • quote:

dogru söze ne hacet...

Alıntıları Göster
    Bence hiç takma kızı takarsan kötüye gider diyeyim bunalım a girersin eminim ilerki zamanda kendine uygun bir kız bulursun
  • quote:

Alıntıları Göster
    eheheeee kızlar saftır ha?aman kardeşim ya hiç kız görmesen hadi "çocuk daha kızları tanımıyo" diyecem ama en az bi 4-5 kişilik tecrüben var yapma gözünü seveyim.

unutma olayına gelince unut o işi(unutma işini).neden çünkü söylediğine göre çoğu zaman ortam olark aynı yerdesiniz(yani en kötü ihtimalle hergün 1 defa görüyosun).çare uzun süre yüzünü görmemek.başka çare yok.yani okulu bu sene bitirmeye bak.gözden ırak gönüldende ırak hesabı yani...

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: auzbek

eheheeee kızlar saftır ha?aman kardeşim ya hiç kız görmesen hadi "çocuk daha kızları tanımıyo" diyecem ama en az bi 4-5 kişilik tecrüben var yapma gözünü seveyim.

unutma olayına gelince unut o işi(unutma işini).neden çünkü söylediğine göre çoğu zaman ortam olark aynı yerdesiniz(yani en kötü ihtimalle hergün 1 defa görüyosun).çare uzun süre yüzünü görmemek.başka çare yok.yani okulu bu sene bitirmeye bak.gözden ırak gönüldende ırak hesabı yani...

quote:

Alıntıları Göster
    şimdi özetler
    seversen sss ssss sevilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: auzbek

quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle ilgilenme. unutma kaçan kovalanır. belliki seni tekrar kendine çekmek istiyor. sakın olada teklif etmeye kalkma. hayır der sonrada intahar etmeye kalkarsın, ben nasıl bu kadar küçük düşdüm diye. hiç sallama bak sana açık kapı bırakacaktır. ayrıca sen hemen bi kız bul aynısını yapp. çivi çiviyi söker dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: crematoria

kesinlikle ilgilenme. unutma kaçan kovalanır. belliki seni tekrar kendine çekmek istiyor. sakın olada teklif etmeye kalkma. hayır der sonrada intahar etmeye kalkarsın, ben nasıl bu kadar küçük düşdüm diye. hiç sallama bak sana açık kapı bırakacaktır. ayrıca sen hemen bi kız bul aynısını yapp. çivi çiviyi söker dostum

Alıntıları Göster
    saol crematoria

• quote:

saol crematoria

Alıntıları Göster
    bence ne kaç ne kovalan kardeşim zaten olay bitmiş şemsiyeyi parmaklamaya gerek yok sen üni. öğrencisisin aç evanescence' yi aç ders kitabını ders çalış sonra bi kız bul onunla takıl hafta sonları ne bilim unut yaw heh şunu düşün mezun olamazsam veya olurda bi halt olamazsam ne olurum die düşün unutursun mutlaka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.