Şimdi Ara

Aşk mevzusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bikaç gündür arkadaşa bilgisayar almak için bi bilgisayarcıya gidip geliyoruz bu sırada orada bi kıza aşık oldum kız aşırı güzel değil ama ne bileyim hoşlandım işte kızdan. Kızın dükkanı arayıp ona hoşlandığımı, tanışmak istediğimi filan söylemek istiyorum. Acaba yanlış mı düşünüyorum. İnsan aşık olunca kafası pek çalışmıyor iyice mantıksızlaşıyor bana bi yardımcı olursanız sevinirim.

• aşk konusunda tek bildiim şey....NE YAPCAKSAN YÜZYÜZE YAP...

örn: konuşma, ilanı aşk, hayal kurma, hayallerini paylaşma, düşüncelerini söleme vs vs...

ayrıca dikkatli ol...kızı ilk önce iice tanı...esprili bi müşteri gibi git bikaçkez...2 espri yaparsın filan...laf arasında adını alırsın ondan...zamanı gelince de "belki bi gün bişiler içeriz bi yerde" ye getirirsin...

ama aceleci olma...hadi bol şans...
  • Doğru diyosun yüzyüze herzaman daha iyidir de ben bunu nasıl beceririm bilmiyorum hani sıaradan bi kız olsa mesela arkadaşıma ayarlacağım bi kız olsa utanmadan çekinmeden konuşurum. Bu arada kızın isminide öğrendim esprili konuşmalarda yaşadık ama hani patronu yanında olduğu için çok fazla bi muhabbete giremiyoruz. Acaba çıkışını mı beklesem evine giderken yolunu kessem bu seferde kız huylarır bunun niyeti kötü der.
    Şu telefon işini bende pek istemiyorum ama mecbur kalıcam gibi bişey oldu.
  • asla zamana bırakma derim ben bırakıyım dedim 2 sene bekledim hiç bişey olmadan bitti o yüzden napıcaksan biraz acele et
  • acele etme derken çok da diil.... kararında...

sen bi kaç kez daha git...yüzyüze konuşmayı dene...olmassa ararsın kızı...sölersin bişiler içelim die....
  • Doğru fazla bekletmeyede gelmez ben yarın gene gidiyim muhabbeti kurmaya çalışayım. Ne zaman gitsem hep iş var bi türlü oturup 2 kelime bişey konuşamadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

aşk konusunda tek bildiim şey....NE YAPCAKSAN YÜZYÜZE YAP...

örn: konuşma, ilanı aşk, hayal kurma, hayallerini paylaşma, düşüncelerini söleme vs vs...

ayrıca dikkatli ol...kızı ilk önce iice tanı...esprili bi müşteri gibi git bikaçkez...2 espri yaparsın filan...laf arasında adını alırsın ondan...zamanı gelince de "belki bi gün bişiler içeriz bi yerde" ye getirirsin...

ßu İşlerden İyi Anladığın ßelli Güzel Anlatmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

saol...

ama bi olay war ki iş bana gelince olmuo...çok ii yöntem sölerim, anlatırım, taktik werrim vs vs. ama ben kendim yapamıom işte...çoğu dhli bilir benm aşk yüzünden neler çektiimi...

ama (övünmek gibi olmasın) sayısız kişiyi barıştırdım ve çıkmasını sağladım...bi de ben yapabilsem...
    ama ben böle insanların aşık olduunu ve birlikte olduunu görünce yeterince mutlu oluorum zaten...o da bana yetio...

@zorllu sana bol şans...umarım gönlünce olur herşey...son bişi daha...SAKİNLİĞİN SENN GEÇİŞ BİLETİN UNUTMA...sakin ol olabildiğin kadar...kascak bişi yok zaten...

hadi ii geceler herkese ben kaçtım...

• Ahhh bende başkasına akıl veririm ama olay kendime gelince beynim duruyo kaş yapayım derken göz çıkarıyorum. Bu heyacan beni bigün öldürecek.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

saol...

ama bi olay war ki iş bana gelince olmuo...çok ii yöntem sölerim, anlatırım, taktik werrim vs vs. ama ben kendim yapamıom işte...çoğu dhli bilir benm aşk yüzünden neler çektiimi...

ama (övünmek gibi olmasın) sayısız kişiyi barıştırdım ve çıkmasını sağladım...bi de ben yapabilsem...
    ama ben böle insanların aşık olduunu ve birlikte olduunu görünce yeterince mutlu oluorum zaten...o da bana yetio...

@zorllu sana bol şans...umarım gönlünce olur herşey...son bişi daha...SAKİNLİĞİN SENN GEÇİŞ BİLETİN UNUTMA...sakin ol olabildiğin kadar...kascak bişi yok zaten...

hadi ii geceler herkese ben kaçtım...

ßende Aşktan Çektim.Aşk Yüzünden Hayatım Söndü.ßende Çok Şeyler Çektim

• hocam sana tek şey söyleyim ne olursa olsun asla seni seviyorum deme ve ona deyer veriyini fazla beli etme yoksa kızların otleri kalkıyor senin deyerin düşüyor çabuk soğuyorlar senden bunu bil
  • kardeş bende zeytinburnunda akrabamda kalıyodum elektronikçiye gittim.baktım orda bir kız beni görür görmez gözleri bana dikili kaldı iyice emin olmak için bidaha baktım harbiden bana bakıp gülümsüyodu.ulan dedim ne şanslıyı diye ama babasından mazeme alıyorum kıza bakmaktan ne alcağımı şaşırdım.çıktım sonra ikinci kez gittim.bu sefer bir parça almaya baktım dükkanda bir sürü müşteri var kızda orda dedim bakarmısınz bana şu lazımdıda diye baktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.