Şimdi Ara

AŞK YOĞUN ŞEKİLDE SEX İSTEĞİDİR...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu bana sosyolojide okuyan bir arkadaşım söylemişti

bi gün şuna aşığım dedim derste görmüşler. Aşk aşık olduğun kişiye duyduğun yoğun derecede sex isteğidir dedi. Dumur oldum!

sonuçta adam da bana bunu bilimsel bişeylere dayandırarak söyledi. Bilinçaltında o kişiyle yoğun derecede sex isteği yatıyor işte aşk budur dedi.
  • freudcu bir yaklaşım. salt sex dir diyemeyiz tabiiki ama buda var tabii ki. doğru demişte sen böle bir topik açma isteğini neden hissettin anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

freudcu bir yaklaşım. salt sex dir diyemeyiz tabiiki ama buda var tabii ki. doğru demişte sen böle bir topik açma isteğini neden hissettin anlamadım..

ne sakıncası var ki?
    içinde SEX kelimesi geçiyor diye açmamak mı lazım.
    yani "Tuncay'ın Galatasaray'a Söven Videosu!!! " diye topic açılıyor. onda sex kelimesi geçmiyor yani tabu yok diye açabiliyoruz. bunu açınca neden sorgulama ihtiyacı duydun?

sex hayatımızın içindeki bir olay diil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xnyone

quote:

freudcu bir yaklaşım. salt sex dir diyemeyiz tabiiki ama buda var tabii ki. doğru demişte sen böle bir topik açma isteğini neden hissettin anlamadım..

ne sakıncası var ki?
    yani "Tuncay'ın Galatasaray'a Söven Videosu!!! " diye topic açılıyor. onda sex kelimesi geçmiyor yani tabu yok diye açabiliyoruz. bunu açınca neden sorgulama ihtiyacı duydun?

iyi etmişsin dostum konuyu açmakla

cinsellik içerikli topiclerde hiç bir sakınca görmüyorum seviyenin korunması şartı ile

Bu arada arkadaşın Freud okuyor sanırım buaralar
  • Nerenle düşündüğüne bağlı olarak değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

quote:

quote:

ne sakıncası var ki?

iyi etmişsin dostum konuyu açmakla

cinsellik içerikli topiclerde hiç bir sakınca görmüyorum seviyenin korunması şartı ile

Bu arada arkadaşın Freud okuyor sanırım buaralar

yo adam uni.yi bitirdi. sosyolog
    ama psikoloji de gördükleri için garip bişey oldu.
    Tepkisizleşti.

yani mesela diyor ki AŞIK olamam ben sanırım asla. çünkü nasıl işlediğini biliyorum. Aynı şekilde sinirlenmiyor çok mutlu olamıyor. çok üzülemiyor acıma duygusu yok falan
  • bence tam tersi, insan aşık olduğu kişiye karşı o tarz düşünceler besliyemiyor ilişkinin başlarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

bence tam tersi, insan aşık olduğu kişiye karşı o tarz düşünceler besliyemiyor ilişkinin başlarında

evet işte konu da öyle açıldı ben bi kızı gösterdim ( abi buna aşığım ya bunla ilgili sex bile düşünemem o derece) dedim.

cevabımı bu şekilde aldım
  • Çocukluk aşkı denilen bir olgu var. Çocukken sex gelebiliyor mu aklımıza? Aşk bana göre karşıcinste kendini aramaktır. Baktın sana benzemiyor yavaş yavaş biter.
  • quote:

quote:

ne sakıncası var ki?

iyide neden bunu bagırarak yazma geregı duydun
    kucuk harfle yazabılrsın
    2.sırf sex ı dusunen varsa o onun bılecegı seydır
    herkesın dusuncesı farklıdır
  • Aşkın içinde ciddi dozda cinsellik vardır bana kalırsa

Cinsellik aşkın bir tamamlayıcısıdır

cinsellik olmadan aşk olmaz bence

bunun aksi farklı birşekilde tanımlıyabilir inatlaşma, elde edememe duygusunun verdiği hırs..vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 3 Nisan 2006; 2:43:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Çocukluk aşkı denilen bir olgu var. Çocukken sex gelebiliyor mu aklımıza? Aşk bana göre karşıcinste kendini aramaktır. Baktın sana benzemiyor yavaş yavaş biter.

Bence de tam tersi dostum. Bir kere çocukluk aşkı şimdiki aşkla alakasız bir durum. yani o zamanki paylaşımlar çok daha farklı. Mesela ben kızlarda hareket tavır ve tarzdan etkilenirim genellikle. En ufak bir mimik veya o anı tamamlayan bir jest kendine bağlar beni. ama çocuklukta durum biraz daha sosyal faktörlere bakıyor sanırım. yani yakınında oturması komşu olması aynı sınıfta olmak falan lazım aşık olmak için çocukken.

Aşk bence ise: karşıdakini bilmemektir. Gizemdir. Zaten öğrenince biter. Hiç bir zaman çözmeyeceksin hep hayalindeki kişi olduğunu düşüneceksin. Yoksa her dakika ne yaptığını veya ilerde ne yapacağını tepkilerini vs. biliyorsan işte o zaman aşk ölür. Her zaman şaşırmalısın.

Olaya bu yönden bakınca da şöyle bir sonuca ulaşıyorsun: karşıdaki ile aynı olursan herşeyi bilirsin. Yani bence aşık olacağın kişi genelde (bende en azından öyle olmuştur) taban tabana senle zıt olmalı ki renkli bir hayat yaşayın. Yani birbirinizi tamamlayın dengeleyin. Aynı sıkıcı olur diye düşünüyorum.
  • cinselliğin, sexin en güzeli sevdiğin aşık olduğun insanla yaşamaktır, diğer türlüsünde hayvandan farki kalmıyo insanın..

ama bu zamanla olacak bişeydir, aşık olduğun insanla hemen sex yapmayı düşünüyosa bi insan o aşkı sorgulaması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

quote:

ne sakıncası var ki?

kucuk harfle yazabılrsın

Bağırarak yazdım ve böyle tepkiler aldıkça yazacam da. Bu insanın yapısında var hayvanda da var. Tüm canlılarda var üreme olayı. Bunu bilinçaltına itersen utanırsan nasıl yazdığıma dikkat edersen bende bağırarak yazmaya devam edeceğim. Çünkü bu çok doğal birşey ve hayatında olan olması gereken birşey.

Zaten tüm sorunlu insanlara bakınca cinsel yönden sorunlu insanlar olduklarını görürsün (seri katil vs.)

Bunu büyütmenin saklamanın ve irdelemenin anlamı yok aslında. Bu yemek yemek , su içmek kadar doğal olmalı bir insan için. Ama bence bunu ne kadar doğal karşılarsa bir insan o kadar gelişmiş demektir. Baskı yapmaya içinde "SEX" kelimesi geçiyor diye dikkatini çekmeye büyük mü küçük mü yazılmış diye dikkat etmeye gerek yok.

Not: Unutma ki sen de bende o da kısaca herkes sex'in ürünüyüz. Yarın bir gün çok sevdiğin çocuğun da bu sayede oluşacak. Buna bu yönden bakarsan umarım bu konuda daha rahat olacaksın.
  • Katılıyorum dediklerine,bahsettiğin tamamiyle bilimsel bir ispattır.
  • Aşk bir kez yaşanır,aşık olduğumda kızın sadece sesini duymuştum dikkat edin görmedim,hiçbir cinsel dürtü hissemedim ona karşı saf ve temiz,çilli ve o kadar albenisi olan biri değildi şimdiki aklımla ama benim için dokunulmaz kutsaldı,aşk budur ve birkez yaşanır unutmayın aşkta 2 olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Aşkın içinde ciddi dozda cinsellik vardır bana kalırsa

Cinsellik aşkın bir tamamlayıcısıdır

cinsellik olmadan aşk olmaz bence

bunun aksi farklı birşekilde tanımlıyabilir inatlaşma, elde edememe duygusunun verdiği hırs..vs

Geniş şekilde açılımlarını okumadım ama bir çok psikolog ve düşünürün birleştiği nokta burası.

Tabi ben de yüzeysel olarak bakınca, aslında aşk ın sex ten soyutlanmış, has bir sevgi olduğunu düşünüyorum ama tabi bu sadece hisler ve yüzeysel bir bakış konuya.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

quote:

ne sakıncası var ki?

kucuk harfle yazabılrsın

Bağırarak yazdım ve böyle tepkiler aldıkça yazacam da. Bu insanın yapısında var hayvanda da var. Tüm canlılarda var üreme olayı. Bunu bilinçaltına itersen utanırsan nasıl yazdığıma dikkat edersen bende bağırarak yazmaya devam edeceğim. Çünkü bu çok doğal birşey ve hayatında olan olması gereken birşey.

Zaten tüm sorunlu insanlara bakınca cinsel yönden sorunlu insanlar olduklarını görürsün (seri katil vs.)

Bunu büyütmenin saklamanın ve irdelemenin anlamı yok aslında. Bu yemek yemek , su içmek kadar doğal olmalı bir insan için. Ama bence bunu ne kadar doğal karşılarsa bir insan o kadar gelişmiş demektir. Baskı yapmaya içinde "SEX" kelimesi geçiyor diye dikkatini çekmeye büyük mü küçük mü yazılmış diye dikkat etmeye gerek yok.

Not: Unutma ki sen de bende o da kısaca herkes sex'in ürünüyüz. Yarın bir gün çok sevdiğin çocuğun da bu sayede oluşacak. Buna bu yönden bakarsan umarım bu konuda daha rahat olacaksın.

oncellıkle biraz TURKECEYE saygı goster sex ne demek?
    yazıcaksan seks yazarsın

konuyu farklı yere cekıyorsun aşk ıle seks farklı sey
    seks yaparak dunyaya gelmek farklı sey

seks herdaim olabılcek bır sey ve aşk herdaim yasanabılecek bır sey degıldır
    ve aşkı sekse baglamak son derece yalnıstır kanımca
  • yok ya yok öle bişi ben kendimden biliyorum

hulyaaaaaa!...
  • aşık olmanın içinde sex isteği vardır belki ama sırf bu istekle dolu old. anca hayvani ruhu biri söyleyebilir.. hayvan gibi sevişen biri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.