Şimdi Ara

Askerde açılan ziraat hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana geçen sene askerde ziraat hesabı açılmıştı. Döndükten sonrada unuttum gitti hesabi. Sifremide bilmiyorum bu hesaptan şimdi aidat felan kesiliyor mudur? Borç birikmiş olabilir mi ve bu hesaba nasıl ulaşabilirim bankayı arasam telefonla halledebilir miyim yoksa subeye mi gitmem gerekir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Açılan Ziraat Hesabı

Askerlik süreniz sırasında, askerlik ziraat hesabı açmanız mümkündür. Bu hesap, askeriyenin açtığı ziraat hesabı olarak da bilinir.

Ziraat bankası aracılığıyla açılan bu hesap, maaşınızın yatırıldığı ve harcamalarınızı yaptığınız askerde açılan banka hesabıdır. Askeri personelin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır.

Asker ziraat hesabını kullanarak aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

• Maaşınızı almak
    • Harcamalarınızı yönetmek
    • Fatura ödemeleri yapmak
    • Para transferleri gerçekleştirmek
    • Birikim yapmak

Hesabınıza askerlik sırasında erişebilir ve işlemlerinizi Ziraat Bankası'nın şubelerinden veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu hesabın avantajları arasında, özel faiz oranları, düşük işlem ücretleri ve askerlik maaşını yönetme kolaylığı yer almaktadır.

Askerlik ziraat hesabı açmak için askerlik kimliğiniz ve birkaç belge ile birlikte en yakın Ziraat Bankası şubesine müracaat etmeniz yeterlidir. Hesabınız kısa sürede açılacak ve maaşınız düzenli olarak bu hesaba yatırılacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Herhangi bir aidat kesilmez, Ziraat almıyor öyle ücretler. Telefondan şansınızı deneyin, olmadı coronadan sonra şubeye gidersiniz acelesi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen ziraatte işim vardı. Sordum, para filan kesilmiyor dediler ama sonuçta banka olduğu için güven olmaz. Yinede kapatılmasını istedim, kapattılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.