Şimdi Ara

Askerde güneşe maruz kalmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askere gidecem ve şöyle bir sıkıntım var, aşırı beyaz tenliyim ve askerde güneşe maruz kalıp bronzlaşmak istemiyorum :( . Askerde güneş altında ne kadar duruluyor bronzlaşmamak için ne yapmak gerekir şapka falan veriliyor mu ?

• Niye bronzlaşmak istemiyor musun? Asker arkadaşların seni beğenmez diye mi korkuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Niye bronzlaşmak istemiyor musun? Asker arkadaşların seni beğenmez diye mi korkuyorsun?

kardeş sen espri yapma ben kömür gibi olmayada razıyım. bi de espri de gülmemiz gereken yerlerin fontunu falan değiştir pek anlaşılmıyo.
  • Ben Ağustos dönemi gittim. Beyaz tenliyim. Yanımda 30 faktör güneş koruyucu krem vardı.Yakalanırsam diye atarım en kötü diye küçük krem kutusuna koydum.
    Birkaç saat korur ama eğitim akşama kadar sürer ara sıra mola verirler ama milletin içinde süremezsin anca sabah koğuş çıkışı ve yemek arası sürebilirsin.

Yani tüm arkadaşların kulakları,kolları kavladı ama krem sürersen daha az etkilenirsin. Bepanten sürüp duruyordu herkes yanan yerine. Sonuçta askerdesin bu kadar takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

Ben Ağustos dönemi gittim. Beyaz tenliyim. Yanımda 30 faktör güneş koruyucu krem vardı.Yakalanırsam diye atarım en kötü diye küçük krem kutusuna koydum.
    Birkaç saat korur ama eğitim akşama kadar sürer ara sıra mola verirler ama milletin içinde süremezsin anca sabah koğuş çıkışı ve yemek arası sürebilirsin.

Yani tüm arkadaşların kulakları,kolları kavladı ama krem sürersen daha az etkilenirsin. Bepanten sürüp duruyordu herkes yanan yerine. Sonuçta askerdesin bu kadar takma.

yakalanırsam derken ? yasak mıydı güneş kremi sürmek birde eğitim ne kadar sürüyor normal olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynknn

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

Ben Ağustos dönemi gittim. Beyaz tenliyim. Yanımda 30 faktör güneş koruyucu krem vardı.Yakalanırsam diye atarım en kötü diye küçük krem kutusuna koydum.

yakalanırsam derken ? yasak mıydı güneş kremi sürmek birde eğitim ne kadar sürüyor normal olarak

askerde ilk gün çantanı ararlar.her türlü ilaç türü şey sokmak yasak.onları alıp not ederler ilaçlarını revirci arkadaştan her gün alırsın.güneş kremi de yasak olabilir.sonuçta tatile gitmiyorsun.Bavulu aradılar denk gelmediler öyle içeri soktum.Kısa dönemsen acemilik ilk ay sabahtan akşama kadar eğitim zaten başka bir şey yapmazsın öğle yemek arası. olur.sonrası ustalıkta nereye düştüğüne göre değişir.yine eğitim olur ama artık bölüklerin görevine göre yapacağın işler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 15 Eylül 2013; 19:04:24 >

• Peki bilgisi olan arkadaşlar bi cevaplayabilir mi askerde diyelim karardık askere bitince ten rengi normale döner mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.