Merhaba arkadaşlar uzun süredir aranızda yoktum çünki askerdeyim yeni yeni internete takılmaya başladık.Arkadaşlar size bir işim düştü Allah rızası için bilen yazsız yada bana bir yerlerden öğrenip yardımcı olursanız çok sevinecem.Çünki askerde elim kolum bağlı hiç bir yerden bilgi alamıyorum.Sorum şöyle.
Ben 90 gün hava değişimi alacağım + 23 günde geriye kalan kanuni izin sürem var.Yani ortalama toplam 4 ay.Ben askerliğim bitmeye 5 ay kala hava değişimini alsam 3 aylık hava değişimi ve 23 gün dolduktan sonra geriye kalıyor 1 ay ben bu bir ayı kendi askerlik şubemde yapabilirmiyim normalde hava değişiminden çıkınca geriye kalan 1 ay yapılabilir diye biliyorum ama hava değişimi bitince 23 günlük kanuni iziz kullanılıyor yani son olarak kanuni izin bittiği için bana şubede yaptırmamazlık yaparlarmı bunu bilen varsa yazarsa yada askerlik şubesine Allah rızası için birileri sorup yardımcı olursa sevinirim vereceğiniz bilgilere göre askerlikte bazı işlemlerim var.Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun arkadaşlar yarın tekrar çarşı iznim var İnşaAllah geldiğimde yardımlarınızla karşılaşırım.
Ben 15 ay askerlik yaptim boyle birsey duymadim gormedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme