Şimdi Ara

Askerde sabah kaçta kalkılıyor ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
4
Favori
61.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kötüsünü bırak karakol komutanı astsubay.
    ilçe komutanı astsubay.
    merkez komutanı albay idi .
    adam bi kimlik çıkartıyor tuğgeneral korgeneral :D .
    yani düşün adam ayağına istese merkez komutanını getirir 100-150 km yol .o yönü sıkıcıydı tek devamlı tetikdeydin.hani tahmin etmediğin adam bile yüzbaşı çıkıyordu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 11 Ocak 2012; 2:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

quote:

arkadaşlar,askerde diskoya giden varmıydı?

ben 2 kez gitmiştim 7 şer günden

Neyden gittin panpa? telefon, içki, nöbette uyuma, emre itaatsizlik vs vs hangisi? merak ettim bak

Anlat biraz dinleyelim gece gece iyi gidiyo askerlik anıları

valla kardeş,birinde izin dönüşü 5 gün takmıştım,7 gün hükümlü girdim

diğerindede bi suçum yoktu,garaj nöbetçileri garajdaki komutanın odasının kilidini kırmışlar,o gece ne kadar garaj nöbetçisi varsa 7 şer gün girmişti bende dahil

Klasik askeri usul cezalandırma şekli...

Herkes sola döner bi tane sığır sağa döner bu yüzden herkes şınav vaziyeti alır gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Yer Şırnak Uludere/Gülyazı öğlen 15 - 16 gibi kalkardım. 1 saat takılırdım 17 de yemeğimi yer 18 de nizamiye de olurdum. 18 - 06 nizamiye de hazır kıta beklerdim. Tabi bunun 5 saati gece ayazında dışarı nöbeti olurdu. Sabah 6 da koğuşa giderdim 8 de içtima olurdu ona katılıp 9 gibi de yatardım. 7/24 böyle geçerdi ne tatil ne birşey. Çarşı izni yoktu, zaten çarşı da yoktu. 15 gün yıkanmadığımı bilirim. Hayatımın en zor ve en anlamlı günleriydi. Yeri geldi aç kaldım, yeri geldi 2 gün uyumadım. Şimdi kaçakçı diye pkk sempatizanlarını vurdular diye bu şartlarda askerlik yapanları idam etmedikleri kaldı. Hakkari Şırnakta askerlik yapanlar anlar ancak halimden

Aynı yerde yapmısız askerligi :) arada bi alaya gelir giderdik benim asıl bölük betonpınardı. Sonra orayı piyade birligi alınca bizi karacalı ileri üs bölgesine vermişlerdi. Arada bi banyo icin üs bölgesinden alaya yürüyerek gel git yapardık :)

• önlisans bitiren birinin çavuş olma olasılığı nedir peki?
  • Yerine gorede degisir devrecilik,siracilik varsa en alt devre 5 de bile kalkar ama genel olarak 6.30 dur hafta sonu daha gec olur. Biz 8.45 de kalkardik haftasonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite okuyan tum kisa donemler cavus olur son 2.5 ay filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 de kalktım askerlik şubesine ordan bankaya sonra askerlik şubesine gidip bedelli işlemlerini hallettim sanırım 12 de kalkılıyo

• 2.yorum çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

2.yorum çok doğru

Bizdede böyleydi, ben bikeresinde iiraz etmiştim. O gece beni ayakta dikmişti çavuş, hiç uyuyamamıştım.

Ve, gece 2de yatar, sabah 5de nöbete kalkardım, ve o saatlar arasında full görev yapardık, nöbet güvenlik eğitim araç muhafızı..

ahh ahh
    deniz kuvvetleri karargahındaydım
    denizciydim ben,, denizcilere rahat derler ama hiçte alakası yoktur bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

2.yorum çok doğru

Etimesgut zırhlı birlikler 222 koğuşları lan burası
    Videonun başında 2. girdiği koğuşta ben kalmıştım acemi birliğindeyken ama hiç böyle uyandırılmadık ve böyle bir saplama yoktu bizde

• Çoğu yerde sabah 5.30- 6 da kalkılır ki zaten 2 de yada 4 te nöbetten gelmiş olursunuz yani 2-3 saat uyuyp kalkılır ama çok sorun olmuyor çünkü akşam 9-10 gibi yatıyosun en geç alıyosun uykunu asıl dert -5 derecede kışın gece 2 de nöbete gitmek... Felaket bişeydi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Universite okuyan tum kisa donemler cavus olur son 2.5 ay filan

Yok öyle bir şey :) Zaten toplam 4 ay usta askerlik yapıyosun . Çavuşluk tamamen şans ve yerine göre değişir çok ufak yerlerde 5-6 askerin olduğu kısa dönemi çavuş yaparlar. Ya da yaşın çok fazlaysa. Biz 6 tane kısa dönem onbaşıydık. Çavuş falan olmadık (:
  • koğuş kalkmıştır şimdi
  • quote:

Nasıl, iyi eğlendiniz mi bari?

Sazan.avi
  • gıtmeyenlere sunu söylım sıkı tuttunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Universite okuyan tum kisa donemler cavus olur son 2.5 ay filan

yok öyle bi şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Benim bilmek istediğim askerde makina ile traş olan var mıydı ?

Bizim arkadaş bana demişti mutlaka traş makinesi götür diye. O traş makinesiyle 2 dk'da traş olup hazır oluyomuş askerde. Yasak olması pek mantıklı değil zaten.

Yavaş sok o makinayı içeri. Girişte alırlar elinden. Biraz tecrübe kazanınca dışarıdan getirtirsin ancak.

Hadi dişardan getirdin diyelim... Yer değiştirme ihtimali çok yüksektir böyle şeylerin... Adamlar diş macununu şampuanı deodorantı 1-2 liralık traş bıçağını bile çalıyor... Senin makina yerinde durur mu bilemem...

Not: Askeriyede dolaplar kilitlenmez yasaktır... Ayrıca hırsızlık yoktur yer değiştirme vardır... Ve doğrudur... Dışarda gelip bir hırsız almadığına göre sadece koğuş bölgesinde başka yere geçmiştir o alet bunun adı da hırsızlık değil "yer değiştirme"dir haliyle

şampuan, diş macunu da bişey mi
    bizim koğuştan kirli atlet donlar bile araklanmıştı be

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxxxxxx17

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: xxxxxxxxx17

Cekilin acılın,olayın icinde olan biri olarak,son 6günü kalmş bi cavuş olaraktan sesleniyorum...kafanı yorma itinayla adamı uykudan kaldrırız,10dkda silah aldrp giyindrp nöbete adam dikıyorum...suna kadar uyudu dye bır kısyı dolaba sokmuslugm var,gene

İyi tezek etmişsin gibi anlatıyon bide

Kimse kimsenin hakkını yiyemez,nöbet haktır,uyuyan adam gece nöbetne gec geldginde diger nbtteki arkadasna takyr,o nbttkinin sucu ne,gdp ytsn..1oldu 2oldu 3de yptm ypcgmı artk 1dk gecrmyr nbtni...

ne yazdığın anlaşılmıyor türk ordusuna mensup değilsin galiba emo cumhuriyeti falan varda bizim mi haberimiz yok. adam ol yazmayı öğren, sivilde ifadeni alırlar yoksa. apışıp kalırsın.

• beyler gelin topluca asker kacagi olalim.d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Nasıl, iyi eğlendiniz mi bari?

Sazan.avi

çooook

akşam 10da yat,sabah 3 buçukta kalk,akşama kadar full eğlence.dum tıss dum tıss dum tıss

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.