Şimdi Ara

ASKERDEYİM BİR YARDIMINIZ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. Askerdeyim İnşAllah 31 mayısda terhis olucağım ailem gelip alıcak lakin bu yol izni vs nasıl ayarlanıyor nerden alınıyor sürelimi izin ne zaman almalı neler gerekiyor vs bir bilgilendirme yaparsanız çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Komutan anlatır. Gidip sorabilirsin.
  • Bu kelime de yeni moda oldu Kelime içindeki bir harfin büyük yazılacağı hangi imla kuralında yazıyor?

quote:

İnşAllah
  • İmla kuralı mı

Bir gecede arap harflerini silip attınız Osmanlıcayı katlettiniz 1 gecede cahil kaldık. Hala gelmiş imla falan diyorsun?

• Ben bunu saygımdan yapıyorum imladan değil...

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Kesin bir açıklama yapmıyorlar sadece ben değil herkesin kafası karışık ama yinede sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Filizlipatates

Kesin bir açıklama yapmıyorlar sadece ben değil herkesin kafası karışık ama yinede sağolun
    1 gün yol izni verirler, eğer 1200 km ise 2 gün verirler büyük ihtimal.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    İzin de öyle geçerli aile gelip alcak seyehat izni oluyorya aylardır dışarı çıkartmıyorlar dışarıda nasıl dünya var habersiziz 😅
    Ama sanırım valilikten fln alınıyormuş öyle bişey dönüyor ama devlet teskere alacaklara bir ayrıcalık tanısa keşke bilgi için teşekkürler tabiki açıklama yapıcaz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

İmla kuralı mı

Bir gecede arap harflerini silip attınız Osmanlıcayı katlettiniz 1 gecede cahil kaldık. Hala gelmiş imla falan diyorsun?
    Türk'ün alfabesi arap alfabesi mi? Türk'ün esas alfabesi göktürk alfabesidir. Ne arapların eciş bücüş harfleri ne de sapkın romalıların latin harfleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Türk'ün alfabesi arap alfabesi mi? Türk'ün esas alfabesi göktürk alfabesidir. Ne arapların eciş bücüş harfleri ne de sapkın romalıların latin harfleri.

Alıntıları Göster
    Hocam sübyancı torunlarına söz geçiremezsin boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.