Şimdi Ara

askere giderken ne götürmem gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askere giderken ne götürmem gerekir ? mesela yanıma tabanca alabilirmiyim ? alabilirsem tşımak için kkılıf falan ? yoksa onlar veriyolarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyartci -- 31 Mayıs 2014; 0:08:24 >

• onlar tercihine göre sniper veya mg 3 veriyorlar başarılı isen birde bonus rpg 7 var. ama işini şansa bırakmak istemiyorsan götür gene yanında
  • silahın varsa tabiki götür orduya destek olmuş olursun hem komutanlarında gözüne girersin. yedek şarjoru unutma lazım olabilir.

dememizi mi bekliyorsun?
  • kardeş sorman hata. tabikide götürmelisin. sonuçta askere gidiyorsun.
  • Hiçbir şey götürmene gerek yok, ihtiyacın olan her şeyi orada veriyorlar zaten.
  • 352. dönem yedek subay olarak insalalh bitirmek üzereyim askerliği
    hiç birşey almana gerek yok hem çok ucuza alacaksın içeride. alsan bile sivil deposuna kaldırtacaklardır. ama dısarıdan :
    - terlik
    - traş köpüğü
    -traş makinesi
    - havlu
    öneririm. askerlikle ilgili hiç birşey alma alırsan pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

352. dönem yedek subay olarak insalalh bitirmek üzereyim askerliği
    hiç birşey almana gerek yok hem çok ucuza alacaksın içeride. alsan bile sivil deposuna kaldırtacaklardır. ama dısarıdan :
    - terlik
    - traş köpüğü
    -traş makinesi
    - havlu
    öneririm. askerlikle ilgili hiç birşey alma alırsan pişman olursun

Tertip , siz daha bitiremediniz mi

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    yok tertip ben öğretmen olarak yapıyorum askerliği az kaldı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

yok tertip ben öğretmen olarak yapıyorum askerliği az kaldı ama

Yav bırak yav , sizde askerlik mi yapıyosunuz...
    Şaka şaka hayırlı teskereler...
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    sağol dostum yapmaz olur mu yav
  • tabancadan ziyade daha ilkel silahları götürebilirsin çünkü bunlara izin veriyorlar.ben ok seti ve mızrakla teslim olmuştum birliğe.karşılayan komutanlar çok şaşırdılar bu şekilde askerliğim çok rahat geçti.
  • ben tankımı götürmüştüm yanımda intikallerde rahat ettim mesela insanlar dağ tepe yürürken ben tankımda mp3 dinliyordum. park etmesi de dert olmuyor askeriyede. geniş alan var. sivilde dert oluyordu hem yer kaplıyor hem avm otoparklarına falan almıyorlardı tankımı. ayrıca millet g3 ile atarken ben tank ile atış yapıyordum ortalığı inletiyordum çok havalı oluyordu insanlar kıskanıyordu. bir arkadaşım jeti ile gitti o da çok rahat etti mesela canı sıkılınca dolaşıp geliyordu ama biraz yakıt parası dert oluyordu. ama geminiz varsa gemiyle gitmeyin çok sıkıcı oluyormuş bir de gemiyi boyamak zorundasınız istirahat zamanlarında. millet botunu boyarken siz gemiyi boyuyorsunuz çok uzun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 2 Haziran 2014; 9:40:52 >
  • Arkadaşlara katılıyorum , bende gitmeden önce böyle tavsiyelere göz atıyordum.ilk girişte cok kuyruk olduğunu duydum ve özel helikopterimle askeriyenin uzerine paraşütle atlayarak katılımımı gercekleştirdim.seninde imkanın varsa öyle yapmalısın perişan oluyor insan beklemekten.ayrıca askeriyede insanın canı cok sıkılıyor o yüzden kendine mesgale bulmalısın.Kıbrısta vatani görevimi tamamlarken artık canıma tak etmişti ve babamdan Kıbrıs harekatınında kullandığı tankını bana göndermesini istedim.İçip içip beşparmak dağlarını bombalıyordum.Başarılı olduğum için beni albay yaptılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben arabayla gideceğim umarım kışlada park yeri sorunu yaşamam bir de yolda rütbeli birini görünce ne yapmamız lazım dörtlüleri falan mı yakalım sellektör yapsak ayıp olur gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.