Bildirim
ASKERE GİDERKEN YANIMA ALMAM GEREKENLER ?
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
don -
pişik kremi -
para -
traş bıçağı -
onlar sana liste veriyor diye biliyorum -
arkadaşlar ciddi cevaplar bekliyorum lütfen ?
birisini dikkate alıcam onun dediklerini alıcam ? -
Flash bellege malum film arsivi yap carsıda izlersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diş fırçası ve macunu, tıraş bıçağı ve köpüğü al. Tıraş makinesi demiyorum çalarlar ve o kadar hızlı kesemezsin. Acemilikte her ne kadar yıkanma sıkıntısı olsa da lifini, sabununu ve şampuanını götür. En önemlisi de mantar kremi ve silverdin yanık merhemi al. Büyük ihtimalle revirde tek tip ilaç olacaktır yanına ağrı kesici ve ateş düşürücü almayı unutma. Beyaz tenliysen bir de güneş kremi...
İç çamaşırı vs. demiyorum zaten götürürsün onları.
Askerliğimi Manisa'da yaptım. Bakma sen buradaki ergenlerin dediğine. Bunlar çok işine yarar... -
quote:
Orijinalden alıntı: Escossie
onlar sana liste veriyor diye biliyorum
malesef öyle birşey verilmedi sülüsümü aldım -
En büyük asker bizim asker ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X