Şimdi Ara

askeri liseli olmak nasıl ?(sorularınızı sorabilirsiniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben m.a lisesi öğerncisiyim çoğu 8.sınıf öğrencisi askeri liseler hakkında pek bir şey bilmiyor merak edenler istediğini sorabilir.

Ayrıca bu hesap benim değil önceden sacma sapan paylaşımlarda bulunulmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf20012001 -- 20 Aralık 2014; 21:59:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En büyük hayalim Askeri Lise.

-Kazandığında sen ve ailen ne hissetti?
    -Yazılı sınav zor mu? Hangi dersler var?
    -Askeri Lise'nin disiplini nasıl?
  • Yere düsen tanklari napiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kaçta uyanıyorsunuz. Sabah koşusu vs. var mı? Antrenman programınız nasıl?
  • burakuyar B kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım kulelide okumuştu. Programları çok yoğun parkurları baya zor ve orda öğretmen yok komutan var. ve kesinlikle affetmiyolar. Zor iş herkes okuyamaz askeri lise. Ama ciddi anlamda vücut kasın olur atletik olursun ve askeri lise kimliğin varken polisler bile sana saygı duymak zorunda. Yanımda yunus polis arkadaşımdam özür dilemişti :D böyle iyi yönleri de var ama zor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 20 Aralık 2014; 23:59:44 >
  • Kuzenim ve ben çok düşündük ama bi komutan tanıdığımız hapishaneden farkı yok vb. Açıklamalarla soğutmuştu bizi.
    Sencede öylemi

Yemeklere şap katıyorlar dimi

Bu kız mevzuları nasıl oluyor ,çok farklı şeyler duymuştum.

İlk aylar genelde psikolojik bunalımlar yaşanıyormu?

Zor olmuyor mu hep disiplin hep disiplin

• Şimdi tekrar sorsalar okurmusun diye

Yine hayır derdim çünkü hayatın en güzel yılları lisedir ve bu kadar disiplin ve baskı bence o yaştaki birine hoş degil

Askeri liseye gitseydim yaşadıklarımı asla yaşayamazdım herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 ay askere gidin de görün.

Birde ömür boyu en güzel çağlarınız da asker olacaksanız. Görüşlerinize saygı duyarım ama benim fikrim yapılacak iş değil. Kaç tane komutan gördüm bırakmak isteyen hepsine tazminatları çok istiyorlar istifa edince demişti. Bir teğmen vardı bırakmak istiyorum ama 300 milyar istiyorlar demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

Şimdi tekrar sorsalar okurmusun diye

Yine hayır derdim çünkü hayatın en güzel yılları lisedir ve bu kadar disiplin ve baskı bence o yaştaki birine hoş degil

Askeri liseye gitseydim yaşadıklarımı asla yaşayamazdım herhalde

hayatımın en güzel yılları lisedir diye değiştir bence genelleme yapma endüstri meslek lisesinde geçirilen 4 yıl ne kadar iyi olabilir bir düşün
  • Askeri liseler 1-0 öndedir.

Hem atletik olursun,kızlar çevrenden ayrılmaz.

En azından bizim zamanımızda öyleydi.

Bende havacılığa girecektim zamanında kıl bi doktor artık bilerekmi yaptı neyse %5 renk körlüğünden elemişti beni.

Bak halen hatırlıyorum teğmen kontrol için sıra dolandırıyordu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.