Şimdi Ara

Askeri tayin yüzünden tüm eşyamızı yaktılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ığdırdan tayin gelirken sabah saatlerinde eşya olan tırımızı yakmışlar allah için bunlara ne demeli dün bomba patladı diye bunları yapıyorlar nerde bu devlet niye şımarttı bunları. Birde 30 tane hain öldü diye ortalığı ateşe verenler haberlere çıkanlar neden sesini şimdi çıkarmıyo çok sinirliyim dökmek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur mu ya hiç onlar yakmamıştır jitem yakmıştır provakasyon için diyenler gelir şimdi

• 7 tane yakmışlar hocam insanlar gelemiyor asker bunlar ya devletin askeri ayıp

• askeri yok ettiler cnn türkte gece gündüz pkklı propagandası var pkklılara şehit diyolar devletin başında türk olmayan türk düşmanları var.
  • Devlet iç güvenliği sağlamıyor diye kızıyorlar.sonra daha beterini kendileri yapıyorlar
    Güvenlik istiyorsan en başta sen yardım edecen gavat.sonra töce bize yordım etmiyir kobane düşüyir diyor birde yüzsüzler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 22 Temmuz 2015; 11:49:29 >
  • Işidı bir aylığına Türkiye'ye sokmak lazım.Bunların dilinden çok iyi anlıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FOŞİK TC

DÖVLÖT Bze BAHQMIYOR

AAOOAA IŞID GAÇIN GAÇIIIINNNN

IŞIDI BİTİRECEZ BOMMMMMM

• İç güvenliği artık devlet değil halk sağlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

İç güvenliği artık devlet değil halk sağlayacak

Ordu dururken bunu halkın yapması demek iç çatışma çıkar iç savaşa bile döner bu ülkede. Bırakalımda bu işi TSK yapsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.