Şimdi Ara

Askerliğini yapmış olanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar, bugün askerlik muayene kağıdım geldi şubata kadar evrakları tamamlayıp şubeye gitmem gerekiyormuş bonservis istemişler onu doldurduk 6 senedir Fotoğraf stüdyosunda çalıştığıma dair. Bir kaç sorum olucak bonservis ile askerde Fotoğrafçılığa devam etme şansım nedir her bölükde fotoğrafçı oluyor mu ? İlk başda soru felan soruyorlarmış stüdyo fotoğrafçılığı ile sordukları her soruya cevap verebilirim. Eğer mesleğime orada devam edersem ne gibi zorlukları ve kolaylıkları olur benim için ? Görevim vesikalık ve asker fotoğrafları mı çekmek olucak.

Verdiğiniz cevaplar için şimdiden herkese teşşekür ederim ona göre tecil hakkımı kullanıcam yada gidip oradada gelincede mesleğime devam edicem.

• hocam ne iş yapacağın hiç belli olmaz. askerlikte sürprizler bitmez. ama büyük ihtimalle asker fotoğraflarını çekersin.
  • hocam ben sağlık memuruyum. sıhhiyeci olarak askere gittim.

beni sıhhi tesisata verdiler. yani su borusu döşemeye. oda sıhhi oda sıhhi diyordu komutan :) gerisini sen düşün
  • gideceğin birliğe bağlı gittiğn yerdede varsa birileri işin gene zor şansın %3 gibi bişi usta birliğinde anca belli olur cok düşünme bende senin gibi bonservis filan on numara hazırlanıp gitmiştim ne olduğumu hala bilmiyorum her işi yaptık.. tavsiyem yum gözünü git :) hatta sana bi hatıramı anlatim tören vardı komutanlar falan üst teğmen fotoraf çekiyordu makinası bozulmuş beni çağırdılar dijital uyduruk bişi tabi telaş içinde çekilmesi gerekiyo bozuk makine bişi yapamadım.. sen nasıl anlamassın falan tokadı yedik durduk yere geri gittik ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara takılma! Arkadaşım meslek, seçimine gitti tugay komutanlığından geldiler. Mesleği olanları yazıyorlar. Arkadaşım muhasebeci yazdılar onu, ben meslek seçimlerinde secilmedim. Acemi birliği 3 gün önce bitti. Arkaşımı verdikleri yer hakkari merkez gazino hizmet birliği, beni yazmadilar meslek seçimlerinde Ankara etimesgut çıktım. Yani askerde ne olacağın belli değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerde en iyi şey hiçbirşey bilmemek. ozaman daha rahat ediyorsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

tavsiyem yum gözünü git :)

+1

hatta tüm bölük toplanmışken, sivilde fotoğrafçı olanlar öne çıksın denildiğinde, derin bir nefes al, içinden gelen ses çık diyorsa çık, çıkma diyorsa çıkma.

benzer hikayeler anlatılmış. bir tane de ben anlatayım. bir yakınım müzik öğretmeni, müzik öğretmenleri kalsın geri kalanlar dağılsın deniyor. bizimkisi kalıyor. sonuç: depodaki müzik aletlerinin temizlenmesi, cilalanması. üstelik askerliği boyunca ve o müzik aletlerinin her kullanımından önce :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.