Şimdi Ara

Askerlik İçin Heyete Çıkacağım ama Sorun var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm. 1 ay önce Hastaneye gitmiştim askerlik için. çocukluğumdan beri mide rahatsızlığım var sürekli kusuyorum. kustuğum zaman boğazımdan kan geliyor. gözlerimin altı kan topluyor. geceleri midemin arısından sabahlara kadar uyuyamıyorum. bunun için hastaneye sevk ettiler. Dahiliye doktoruna muayene oldum. bana kan şekerimin yükselip düştüğünü söyledi. ve mideme endoskopi çektirmemi istedi. bende gidip mideme endoskopi çektirdim. midemde gastrit çıktı ve parça aldılar. bunu tekrar dahiliye doktoruna götürdüm. doktor askerliğe elverişlidir verdi bu halde olmama rağmen. bende bu Raporları Askerlik şubesine götürdüm ama rapora itiraz ettim. fakat mideme dair bir rapor yazmamış aptal doktorum. mecburen böbrek ile ilgili olan rapora itiraz ettim bende. ( Ama böbreklerim sağlam ) şimdi pazartesi günü heyete çıkacağım ama asıl sorun midemde böbreklerimde değil. ne olacak ?

• dahiliyecinin şerefsizine denk gelmişsin sende

ben de muvazzaf subaylık için rapor aldım ama şerefsiz doktor kolesterolüm 217 çıktı diye olumsuz verdi. sağlık raporuna itiraz ettim önce bursaya sevk aldım ordan sağlam aldım raporu getirdim il sağlık müdürlüğüne verdim son olarak manisaya sevk aldım. yarın heyete gircem burdan da sağlam alacam ama kesin sonuç raporu haftaya mülakata yetişmeyecek. Bu şerefsiz doktor yüzünden adaylığım sonlanabilir.

Diğer 2 dahiliyeciye bu 217yi söylediğimde bunun için olumsuz mu yazılırmış dediler biri güldü hatta sağlık yönetmeliğinde herhangi bir referans aralık verilmemiş ve doktorun inisiyatifine kalmış. Bu durumda diyeceğim tek şey ben o doktorun inisiyatifini silkeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: İdiyotloji

dahiliyecinin şerefsizine denk gelmişsin sende

ben de muvazzaf subaylık için rapor aldım ama şerefsiz doktor kolesterolüm 217 çıktı diye olumsuz verdi. sağlık raporuna itiraz ettim önce bursaya sevk aldım ordan sağlam aldım raporu getirdim il sağlık müdürlüğüne verdim son olarak manisaya sevk aldım. yarın heyete gircem burdan da sağlam alacam ama kesin sonuç raporu haftaya mülakata yetişmeyecek. Bu şerefsiz doktor yüzünden adaylığım sonlanabilir.

Diğer 2 dahiliyeciye bu 217yi söylediğimde bunun için olumsuz mu yazılırmış dediler biri güldü hatta sağlık yönetmeliğinde herhangi bir referans aralık verilmemiş ve doktorun inisiyatifine kalmış. Bu durumda diyeceğim tek şey ben o doktorun inisiyatifini silkeyim

Hiç sorma hocam tam şerefsizler. sen heyete çıktığın için bilirsin tek merak ettiğim. benim asıl sorun midemde fakat şubede dahiliye doktoru rapora geçirmediği için midemi yazmamış. bu yüzden böbreğe itiraz ettim. heyette sadece böbrek doktorları mı olacak ? ben midem için çıkacağım bana demesinler senin böbreklerin için gelmişsin miden ne alaka falan diye ? acaba bi sorun çıkar mı. çünkü hasta halde askere gitmek istemiyorum.

• Valla senin iş nasıl olur bende bilmiyorum ben sadecw dahiliyeye başvurdum böbreklerede dahiliye bakmıyor mu? Doktora ne varsa söyleyrcen heralde benim sadece kolesterolüm sorun olduğu için sadece ondan tahlil istedi sen diğerlerini söyleyince ona göre tahlil isteyebilir
  • Anlamadığım bir sorun var, doktor senin raporu heyete çıkardı da heyette mi geldi askerliğe elverişli raporu? Yoksa hiç heyete çıkmadan doktor askerliğe elverişli diyip kapatıldı mı konu?

heyette sadece böbrek doktorları mı olacak ? demişsiniz, senin gideceğin doktor raporu hastane kuruluna sunar, kurul toplanır 8-10 kişi kadar farklı branşların uzmanları ve onlar karar verir elverişli olup olmadığını. Yani böbrek doktorları olmayacak kurulda/heyette.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Anlamadığım bir sorun var, doktor senin raporu heyete çıkardı da heyette mi geldi askerliğe elverişli raporu? Yoksa hiç heyete çıkmadan doktor askerliğe elverişli diyip kapatıldı mı konu?

heyette sadece böbrek doktorları mı olacak ? demişsiniz, senin gideceğin doktor raporu hastane kuruluna sunar, kurul toplanır 8-10 kişi kadar farklı branşların uzmanları ve onlar karar verir elverişli olup olmadığını. Yani böbrek doktorları olmayacak kurulda/heyette.

Sağol hocam cevabın için. olay şu. Ben 2 ay önce askerlik için şubeye gittim. şubeye rahatsızlığımı söyledim. şube beni devlet hastanesine sevk etti. kulak burun boğazdan elverişli aldım sağlam. böbreklerden de elverişli aldım ama ( böbrek yetmezliği gibi vs yazmışlar doktor benim söylediğimi iddia ediyor ki ben böyle bir şey söylemedim " son muayene mideme geldi. dahiliye doktoru benden mide endoskopisi çekmemi istedi bende çektirdim. midemde antral gastrit çıktı ve midemden parça aldılar. ama dahiliye doktoru bunu rapora işlememiş. hepsinden elverişli aldım. bu raporları şubeye götürdüm ve raporlara itiraz ettim. ama sadece 2 seçenek vardı böbrek ve kulak burun boğaz. midemi rapora işlemediği için mideme itiraz edemedim. bende böbreğe itiraz ettim. heyete çıktığımda midemi anlatırım diye düşündüm. şube tekrar beni bu sefer heyete çıkmam için gene hastaneye gönderdi. dün hastaneye gittim tekrar böbrek doktoruna gözüktüm. böbrek doktoru bana böbreklerinde bir sıkıntı yok neden itiraz ettin dedi ve ( böbrek yetmezliğim var ) falan demişsin dedi. aklı sıra beni yalancı durumuna düşürmeye çalışıyor. bende hocam doktor olan sizsiniz ben böyle bir şey söylemedim dedi. böbreğe tekrar elverişli verdi. raporu heyete götürmemi istedi. heyette ki danışmanlardan biri pazartesi gel heyete çıkacaksın dedi. benim merak ettiğim ben böbreğe itiraz ettiğim için böbrek için çıkıyorum sanacaklar ama asıl sorun midemde hocam ne olacak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdiyotloji

Valla senin iş nasıl olur bende bilmiyorum ben sadecw dahiliyeye başvurdum böbreklerede dahiliye bakmıyor mu? Doktora ne varsa söyleyrcen heralde benim sadece kolesterolüm sorun olduğu için sadece ondan tahlil istedi sen diğerlerini söyleyince ona göre tahlil isteyebilir

Hocam ben daha önce tahlil verdim zaten muayene de oldum böbreklerim sağlam mideme de endoskopi çekildi antral gastrit çıktı midemden parça aldılar. bunun raporu var onu göstereceğim.

• Heyet, doktorun raporuna bakar. Sen de durumunu anlatırsın.
    Mide sıkıntından bahsedersin, böbrek konusunu, mide şikayeti için açtığını da söylersin. Ama gastrit konusu çok büyük bir sorun sayılmaz onlara göre. Bu halde askere gidersin yani.
    Askere giderken yanına mide raporunu da al, orda revire çıkıp hastaneye sevkedilirsin, artık onşar me derse, şansına kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Heyet, doktorun raporuna bakar. Sen de durumunu anlatırsın.
    Mide sıkıntından bahsedersin, böbrek konusunu, mide şikayeti için açtığını da söylersin. Ama gastrit konusu çok büyük bir sorun sayılmaz onlara göre. Bu halde askere gidersin yani.
    Askere giderken yanına mide raporunu da al, orda revire çıkıp hastaneye sevkedilirsin, artık onşar me derse, şansına kalmış

Anlatacağım Hocam yalnız durumum çok ciddi. çocukluğumdan beridir mide rahatsızlığım var sürekli kusuyorum. kustuğum zaman boğazımdan kan geliyor. gözlerimin altı kan topluyor. geceleri midemin bulantısından sabahlara kadar uyuyamıyorum. yemek falan yiyemiyorum yediğimi de kusuyorum zaten. arabalara falan hiç bir şeye binemiyorum bildiğim gibi direkt kusuyorum. ilaç falan verdiler ama değişen bir şey yok.

• Geçmiş olsun kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.