Şimdi Ara

Askerlik İle Alakalı Bİr soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 yılına ait halıcıoğlu şubeden elimde alınmış olan bir askere elverişli değildir raporum mevcut. Fakat bugün merak ettim e devletten bakayım dedim ve karşıma AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN, ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI
    YOKTUR.
    diye bir yazı çıkmıştır. bu ne anlama geliyor bilgisi olan varsa sevinirim.

• Bi askerlik şubesine sor hocam me olur ne olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli bir dönem kontrollerden geçmen gerekiyor. Mesela obeziteden askerliğe elverişli değildir raporu alan birisi 2 yıl sonra tekrar kontrole gitmesi gerekiyor şubeye. Eğer elverişli ise alıyolar. Yoksa tamamen artık onu askerlikten muaf ediyolar. Sende de öyle bişey vardır. 2006nın üzerinden 9 sene geçmiş nerdeyse, son durumunu görmek isteyebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 6 Şubat 2015; 18:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

belli bir dönem kontrollerden geçmen gerekiyor. Mesela obeziteden askerliğe elverişli değildir raporu alan birisi 2 yıl sonra tekrar kontrole gitmesi gerekiyor şubeye. Eğer elverişli ise alıyolar. Yoksa tamamen artık onu askerlikten muaf ediyolar. Sende de öyle bişey vardır. 2006nın üzerinden 9 sene geçmiş nerdeyse, son durumunu görmek isteyebilirler..

ben tamamen muaf oldum kütüğümden de onay geldi askerlik yapmıs bır arkadasımada kontrol ettırdım ondada aynı seyler yazıo dedı kesın bı bılgı lazım bana
  • Hocam bu işler hafife almaya gelmez burada pek çok şeyin cevabını buluyoruz ama sen en iyisi bir askerlik şubesine git işini garantiye al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce askeriyede çalışan bir arkadaşım ile görüştüm elinde belgen varsa önemseme dedi içime su serpildi
  • antirikot kullanıcısına yanıt
    Hayırdır hocam hastalık felan mı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Hayırdır hocam hastalık felan mı var?

Kilo Fazlalığı hocam mekanizma tam çalışmıyor bende o yuzden zayıflayamıyorum@Prochnow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antirikot -- 6 Şubat 2015; 19:52:20 >
  • Askerlige elverisli degildir raporu alindiktan sonra boyle yillar sonra yada bazi araliklarla kisinin elverisli olup olmadiginin kontrolu yapiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.