Arkadaşlar selamlar, şunu merak ediyorum boyum 179 sanırım üst sınırım 109 oluyor, 110 111 civarı olduğum takdirde 3.ertelemenin sonunda her türlü muafiyet alabiliyor muyum yoksa o doktorun inisiyatifine mi kalıyor anlamadım, ayağımda ciddi bir düz taban var açı 12 civarı çıktı muafiyet için 10'un altında çıkması gerekiyormuş normal insanların 30 derece civarıymış anlayacağınız azıcık daha düz olsa muaf olacaktım 2 dereceyle olamadım ve ben inanılmaz ağrılar çekiyorum 5 dk bile ayakta durunca. Bedelli ücretini haziranda yatırmıştım doktora ben askerde ne yapıcam canım çok yanıyor dediğimde kışlaya girerken söyleyeceksin sana terlik izni vs vericekler dediler de doğru mu bu yine inisiyatife mi kaldım yoksa? kiloyu sormamın sebebi az daha zorlasam 111 kilo olurum zaten 104üm şuan bu da bacağıma ağrıda çok fazla etki ediyor düz taban + kilo mahvediyor beni var mı bir çözüm öneriniz yoksa geçti mi artık |
Askerlik kilo sınırı (376. sayfa)
-
-
1.84 boyum var 168.8 kiloyum ilk sefer de muaf alamadım istanbul da yaşıyorum bu doktorlar ne yaşıyor anlamıyorum 1 yılda 81 kilo vermemi mi bekliyorlar doktor bana 81 kilo fazlan var dedi ona rağmen 1 yıl erteleme verdiler sizce ikinci denemem de muaf olurmuyum?
-
25 yaşındayım, 1 sene erteleme aldım, 2025 ekimde 2.muayeneye gireceğim askerlik için, şu an ertelemedeyken üniversite kazanıp kayıt yaptırırsam, tecilim üniversite teciline mi döner? yani eğer kayıt yaptırırsam sürece devam edebilir miyim
-
Merhaba arkadaşlar ben de 33c'den 360 gün sevk geciktirmesi aldım, seneye gittiğimde erteleme alırsam yine de 2 yıl sayılır değil mi?
-
normalde vermesi lazım bende 43 gün soran 2.kontrole gideceğim bu sefer artı 51 im geçen artı 32 idim şimdi direk muaf almam gerek. 2. kontrolün nasıl olduğunu bilen var mı ?
Benim arkadaş artı 55 de tekte muaf aldı .
-
Hocam cok fazla bakmiyolar, size direkt muaf verirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.muayane nasıl oluyor biliyor musunuz ?
-
2.muayaneme 1 ay 12 gün kaldı 1. muayenede erteleme aldım 2. muayane işleri nasıl yürütülüyor gene sağlık ocağına mı gitmem lazım ?
-
Benim de yoklama 1 Aralikta, 10 gün kaldı. E devletten tarih geldiginde yoklama surecini baslatip aile hekimine gidiyorsun yine hocam. Değişen birşey yok.
-
1.muayaene 183 boy 120 kilo şimdi 135 im acaba muaf verri mi bu sefer
-
Benzeriz. Ben de 181 e 116 kg ile girdim ilk muayeneye. şimdi 120 kg ile gireceğim. Doktorun insiyatifine kalmış gibi duruyor mesajlardan anladığım. Umarım muaf alıp kurtuluruz bu süreçten.
Ben geçen sene kredi çekmiştim gideceğim diye. Erteleme hiç beklemiyordum.Bilgisayara girip bana öyle söylediler ertelendiğini.Aile hekiminde kilo ölçüldükten sonra hastanede muayeneyi geçtim tartıya bile çıkartmadılar. ben kurula çıkacağımı tartacaklarını falan sanarken erteleme vermişler bile. Krediyi geri kapattım sonrasında. Artık gitmemek için uğraşacağım. Doktarada özellikle söyleyeceğim muaf edilmek istediğimi. Bakalım hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 21 Kasım 2024; 18:28:29 > -
Hayır tabi ki de. Muaf olduysan bitti artık. Artık askerlik ile hiç bir alakan yok.
-
daha 42 gün var e devlette bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum arkadaşım 178 boya 135 kilo tekte muaf oldu
-
Hocam aynı işlemler devam. Gene boy-kilo ölçümü yapıyolar, fazlaysanız gene erteleme. Eğer çok çok kilolu çıkarsanız direkt muaf veriyorlar
-
1-2 gün önce hatat 1 ay önce gime yok mu ? çünkü tam cuma günü bitiyor benim erteleme ..
-
Benim düştüğüm hataya düşmeyin; aile hekiminden çift kağıt alacaksınız. Tek kağıt verildiyse e-nabıza girip oradan çıkarttırabilirsiniz.
Bunun dışında dahiliye doktorları oldukça kalabalık. En erken saatte gidip sıra alarak geçmeniz sizin faydanıza.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X