Oncelıkle selam arkadaslar aklıma takılan bir soru var ve en uygun yer olarak burayı gordum
simdi ben lise mezunuyum.2007 yılında mezun oldum.lise mezunlarının 2 sene askerlık tecil hakları varmıs duyduguma göre.simdi muayene kagıdım geldigi ıcın agustos ayında zorunlu olarak muayene oldum.asker kacagı olmamak ıcın
simdi aklıma takılan sorular muayene oldugum halde gıdıp lıse mezunu oldugum ıcın tecıl ettırebılırmıyım? suan 2009 mayıs ayında 2.tertip olarak asker olacagım az bir zaman kalmıs olması tecıl ettirmeye engel olabılirmi?
sanırım konu hakkında pek bilgisi olan arkadas yok:)
Nicke bakarmısın: KuKu
kardesım nıckımı ne yapcan cok begendıysen wereyım sana sıfreyıde al kullan soruma cvp arıorum ben
quote:
Orjinalden alıntı: QuQu
kardesım nıckımı ne yapcan cok begendıysen wereyım sana sıfreyıde al kullan soruma cvp arıorum ben
sanırım konu hakkında bılgısı olan arkadas yok??
Sen gidip neye muayene oldun?Zaten tecile gidiyosun muayene olmaya
Liseyi bitirdikten sonra ya üniversiteye gidersin ya da 2 yıllık tecil hakkını kullanırsın.
soyle dıyeyım ben lıse mezunlarına 2yıl tecıl hakkı oldugunu bılmıyordum maueyen tarıhı geldıgı ıcın zorunlu gıttım muayene oldum suan mayısta asker olacagım dıplomamıda 2008 yılında aldım gıdıp sımdı muayene oldugum halde yanı hazır asker oldugum halde dıploma ıle gıdıp 2 yıl tecıl hakkımı kullanabılırmıyım?
sorum su ıste 2yıllık tecıl hakkı oldugunu bılmedıgımden muayene tarıhı geldıgı ıcın zorunlu olarak muayene oldum sımdı gıtsem dıploma ıle tecıl ettırebılırmıyım sorum o
Hala soruma cevap bulamadık daha net we ayrıntılı anlatayım
sımdı muayene oldum asker kacagı olmamak ıcın ama lıse mezunlarına 2yıllık tecıl hakkı varmıs bende unıversıte okumak ıstıyorum bunun ıcınde tecıl ettırmem lazım sımdı mayıs ayında 2.tertıp olarak asker olacagım yanı hazır asker sımdi dıploma ıle gıtsem bu tarıhte askerlıgımı tecıl ederlermı sorum bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme