Şimdi Ara

Askerlik tecili ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , aöf'den şubat ayında 2013 mezun oldum ve o aradada 2 yıllık başka bir bölümde okuyordum ve ondanda eylül ayında mezun oldum. Bu sebeble şimdi bir şubat ayında mezuniyetim var 4 yıllık birde eylül ayında 2 yıllık mezuniyetim var. Bu durumda nasıl olur.

Tecil işlemini ne zamana kadar yapmam lazım belli bir süre varmı.

Yada şuan kaçak gözüküyor olabilirmiyim. Çünkü pazartesi hava alanına ve akşamına bir otele giriş yapacağım kolumdan tutup götürmesinler :)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 4 yıllık bitirdikten sonra zaten 2 yıl tecil hakkın var. En kötü ihtimal yoklama kaçağı durumuna düşersin diploma götürüp tecilini yaparsın. Ben yerimde olsam vakit kaybetmeden direkt diplomam ile gidip 2 yıllık tecilimi yapardım. Gerçi yoklama kaçağı olunca eve yazı geliyordu. Bana gelmişti. Sana gelmediyse sorun yoktur.
  • Pazartesi erkenden gidip halletmeyi düşünüyorum :) öğlene kadar umarım halledebilirim.
    O şekilde bende düşündüm ama benim aklımı karıştıran dediğim gibi 4yıllık aöf'den şubat ayında mezun olmamdan dolayı (8ay geçtiği için)vede eylülde 2 yıllık bittiği için sıkıntı olurmu diyeydi aslında.
    Evime bu zamana kadar hiç bir şekilde kağıt gelmedi :)

Pazartesi 28 ekim açık olur mu ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_16 -- 26 Ekim 2013; 23:37:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ile ilgili sorun
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.