Şimdi Ara

Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
5
Favori
16.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 sene önce 2022de, Yoklama yaptırdım İlk karar elverişli çıktı, Fakat itiraz ettim, 2. Kez başka yere gönderildim ve orada hiçbir karar çıkmadı o dönem karar çıkmadığı için tecil ettirdim. Şimdi yerim belli olarak gözüküyor ve 8 mayısa kadar ilişiği yoktur yazısı var. Adıma güncel sağlık raporu da yok.

Ve şu ayrıntı da var : 2022 Yılının Eylül ayına kadar sevk başvurusu yapmanız gerekmektedir yazısı var. Ne yapmalıyım. Şubeye gidip Tekrar hastane şevki mi isteyeceğim, yoksa sağlık ocağından direk sevk alıp hastaneye, ordan şubeye mi gideceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuzikliPasaport M kullanıcısına yanıt

Sınıflandırma belli olduğu için tekrar muayeneye gönderemezler. Birliğe gider revire çıkarsınız. Oradan hastaneye sevk ederler, tekrar kontrolden geçersiniz. Ondan sonra duruma bakılır.

Tecil bitimini takip eden gidecek ilk grupla alınırsınız muhtemelen. Onu takip edersiniz.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam hakkımda bir elverişli kararı yok, Eylül 2022 de Sevk başvurusu yapın diyor. Başvuru yapıyorum hakkınızda sevk başvuru durumı bulunamadı gibi bir hata veriyor, Sevk dönemi de eylül 2022 yazıyor.

Onu şubeyle görüşünüz.

Tamamdır teşekkürker hocam🙏

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler cevaplar için, Ümraniye askerlik şubesinin yeni yeri Akyaka avm'nin filan olduğu saray mahallesi mi acaba haritalarda orası görünüyor da.

v evet Genel muayene önceden gitmem bir avantaj sağlar mı

heyet veya aile.hekimi demez mi hiç tr de girişin yok diye

• Şimdi böyle gözüküyor bana doktor muafsın demişti 1 yıl tecilliymiş gibi gözüküyor düzelir mi

Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler
  • Patates soyarak geçti 12 ayım
    Her sabah dörtte yaptirillar sayım
    Kahvaltıda kuş sütü ve kaymagım
    Askerlik bitmesin diye saymadım

Dedim ki askerlik patatesle olmaz
    Ama o zaman askerin karnı doymaz
    Sende tut ucundan madem
    Askerlik hizmetsiz olmaz

Etrafim yeri geldi Keko doldu
    Onlarda askerde adam oldu
    Etimesguttur erin yolu
    Bu şiiri yazan 30 oldu

Ustalıkta Hakkari yuksekova
    Dedim artık hayata elveda
    Nice yiğitler varmış vatanda
    Yine verirdi canı altında yatanda

Aşık naper der ki bedelli kalksın
    Her ERKEK bu talimi tatsın
    Sivilde kaybettigini sınırda ararsın
    Günü gelir cephede sende varsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 2 Ocak 2025; 13:8:11 >
  • @lonelyauthor
    https://www.msb.gov.tr//Askeralma/
    Mobil tarayıcıdan giriyorsanız masaüstü sitesi olarak açınız. Haritadan il-ilce seçip askerlik şubeleri bilgilerine ulaşabilirsiniz.

@azap805
    2. kez gitmenize gerek yok

@waysos
    Muaf kararı henüz sisteme işlenmemiştir. İşlensin düzelir. Panik yapmanıza gerek yok.

• Merhabalar

öncelikle faydalı bir konu olmuş başta konus sahibi olmak üzere emeği geçen herkesin eline sağlık. Ağustosta ertelemem bitiyor, iu an kilom 125 boyum ise 182. Tabloya göre 1 sene erteleme almam gerekiyor fakat ilk seferde çürük alma olasılığım var mıdır? Biliyorum bu bir heyet kararı sonucu oluyor heyet istemedikçe biz ne desek boş fakat ben sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Teşekkürler.

• ynsmrmt1907 Y kullanıcısına yanıt

Hocam sorunuzun cevabı çok basit.

Eğer askere gitmek istiyorsanız, yoklama başvurusu yapacaksınız. Yok benim erteleme hakkım var ben erteleme hakkımı kullanmak istiyorum şu an gitmek istemiyorum diyorsanız erteleme yapacaksınız

Merhaba

Askerlik şubesine başvuracaksınız

• waysos W kullanıcısına yanıt

Merhaba

Size bahsedilen tarihte askerlik şubesine başvurunuz

• azap805 kullanıcısına yanıt

Aile hekimine gideceksiniz o sizi hastaneye sevk edecek size kağıt verecek onunla beraber ilgili hastanedeki sağlık kurulu sekreterliğine başvuracaksınız onlar sizi ilgili branşlara yönlendirecek

• lonelyauthor kullanıcısına yanıt

Ümraniye millet bahçesinin orada bir yere taşındı tam lokasyonunu bilmiyorum. Sizin ikamet Ümraniye ise Ümraniye askerlik şubesi çıkması lazım sizin şubenin ama niye size Ataşehir askerlik şubesi demişler bilgim yok doğrusu

• waysos W kullanıcısına yanıt

E nabızdan heyet raporuna bakın. Size bir yıl erteleme verilmiş yani yeni yılda yeniden heyete gireceksiniz. Muaf olsanız askerlik ile ilişiği yoktur diye yazardı.

• Arkadaşlar merhabalar. Ortopediden askerliğe elverişli değildir raporu aldım. Yarın heyet karşısına çıkacağım. Çok stresliyim. Bir bacağım diğerinden 5 cm uzun çıktı röntgen raporuna göre. Acaba ne beklemeliyim? Bu kadar stres olmaya değer mi? İşlem kaç dk sürer? 1 ocaktan beri yoklama kaçağı statüsündeyim. Bir problem olur mu? Soru vs. sorarlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tan -- 2 Ocak 2025; 16:41:24 >
  • gıbıç kullanıcısına yanıt

Merhaba

Estağfurullah teşekkürler

Heyet ne derse o hocam. Eğer işiniz gücünüz müsaitse ağustosa kadar beklemenize gerek yok direkt olarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.