Şimdi Ara

Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
5
Favori
16.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

Stres olacak bir şey yok ilk mesajda anlattım detaylıca.

Kaçak olmanız ile heyetin bir ilgisi yok heyet sizin sağlık durumunuz ile ilgili bir karar veriyor

Geçmiş olsun

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam peki heyet askerliğe elverişli değildir raporuna rağmen muaf etmeyebilir mi? Bir de kaç dk sürüyor aşağı yukarı toplantı? Çok teşekkürler cevaplarınız ve konu için hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Tan kullanıcısına yanıt

Merhaba rica ederim hocam. Her şey heyetin elinde onlar ne derse o. Durumunuzu detaylıca değerlendirirler. Siz içerde çok kalmıyorsunuz sizi içeri alıp hızlıca dışarı çıkarıyorlar. Benim tecrübem bu yönde olmuştu.

Zaten bu ay içerisinde yeniden heyete gireceğim bir yıl ertelemem doluyor. Yine detaylıca aktarırım deneyimlerimi hocam.

• Uzun zamandır üye olmadan sadece okuyordum buraları. Bugün ben de başımdan geçenleri anlatayım.

Yılbaşından hemen önce askerlik işlemlerini başlattım ve aile hekimine gittim. Boy 1.78 ve kilo 108 olarak ölçüldü. Sınırın 3 kg üzerinde olduğu için hastane sevki verdi. Evimde çok iyi bir markanın 100 gram hassasiyete kadar ölçüm yapabilen dijital terazisi var. Onda da hemen hemen 107-108 çıkıyor ölçümler. Bugün Erzurum Şehir Hastanesi'ne gittim. Doktor aile hekimi raporuna baktı ve bir daha tartıl gel dedi. Tartı odasına gittim. Bildiğiniz kasap kantarı var. Aynı anda hem boy hem kilo ölçümü yapıyor. Yüzüm kantarın ekranını görmeyecek şekilde, arkam dönük olarak çıkmamla inmem bir olacak şekilde tartım yapıldı. Boy 178 ve kilo 102 yazıldı. Ölçüm yapan kişiye itiraz ettim. Ne çıkarsa onu yazıyoruz dedi. Doktorun yanına geçtim, direk "elverişlidir" yaz dedi sekretere. Ben de dedim ki hocam sonuca itiraz ediyorum. 2 günde 6 kilo vermiş olmam mümkün değil, daha sabah tartılıp geldim evden. "İtirazın varsa askerlik şubesine yap, ben mi tarttım seni" gibisinden sözler söyledi. Direk onaylayıp verdi. Çıkışta, hemen hastanenin yanında bir eczaneye girdim. Orada da tartıldım. 106.5 kg çıktı. Haftaya itiraz başvurusunda bulunacağım. Güncelleme yaparım ben de.

• waysos W kullanıcısına yanıt

Merhaba boy ve kilonuzu öğrenebilir miyim? Bir de tecil olacak mı dediler yoksa direkt muaf mısınız?

• arkadaşlar en geç kaç güne kadar aile hekimine gitme hakkım var

• BankerBiloo B kullanıcısına yanıt

Merhaba

İtiraz ederseniz baska hastaneye sevk edecekler sizi orada yeniden tartılacaksınız

• azap805 kullanıcısına yanıt

Yasal maksimum süresini bilmiyorum da bugün yap hocam yoklamanı atıyorum yarın da git direkt aile hekimine.

• Merhabalar. Heyete girdim yaklaşık 30 sn sürdü. Sadece imzamı aldılar daha sonra e-devlette görürsün dediler bir hafta içinde. Ortopediden elverişli değildir raporum var. Muaf mı çıkar acaba? Bir de e devletten askerliğim kısmına mı düşecek? Bilen var mıdır acaba? Hangi hizmete bakmam lazım?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Evet öyle olacak. Ve Erzurum'da tek devlet hastanesi olduğu için farklı bir şehre sevk verecekler büyük ihtimalle. Özel hastane var ama oraya vermiyorlar. Bir sonraki izin günümde itiraza gideceğim. Bakalım nereye gönderecekler.

Merhaba

E devlet askerliğim menüsü ve e nabız raporlarım kısmında göreceksiniz ilgili heyet kararını. Bir hafta içerisinde yüklenir

• BankerBiloo B kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun buradan bilgilendirme yapın inşallah

• Askerlik yoklamam geldi sağlık ocağı 4 ay önce psikiyatriye gittiğimden dolayı hastaneye sevk veririm dedi. askere gerçekten gitmek istiyorum bir sıkıntımda yok beni muaf ederler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-6AB726485 G kullanıcısına yanıt

Hekim raporunu yazar son sözü heyet söyler.

• Merhabalar, 18 aralıkta başladığım askerlik işlemleri bugün itibariyle son buldu ve bugün hem sağlık raporum sisteme yüklendi hem de edevlet askerliğim'e muafiyet düştü. Geçen cuma heyete girdim. 3 branştan hastaneye sevk edilmiştim ve ortopediden askerliğe elverişli değildir raporum var. herkese teşekkür ederim rehberliği için özellikle de size hocam @XpressMusic34

Merhaba hocam geçmiş olsun. Dualarınızı beklerim çok teşekkürler.  

• arkadaşlar ben 31.12 de yoklama yaptım aile hekimleri grevde pazartesi gideceğim en yakın ancak şuan e devlette kaçak ve aranma gözüküyor neden öyle ne yapabilirim

• azap805 kullanıcısına yanıt

31 aralıktan önce aile hekimi muayenesini de tamamlanız gerekiyordu. Geçmiş olsun. En yakın şubeye gider itiraz edersiniz ama sonuç ne çıkar bilemiyorum.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

zaten 31 Aralık'ta bitiyordu ertelemem aynı gün askerlik şubesine gittim yoklamayi bugün yapmamı söyledi bende yaptım

Merhaba hocam, benim sağlık raporum 31 Aralık'ta edevlete düştü ancak askerliğim sayfasında hala yoklama döneminde gözüküyorum. Siz askerliğim sayfasında muafiyetinizi sağlık raporu edevlete düştüğü gün mü gördünüz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.