Şimdi Ara

Asosyallikle Mücadele[ANAKONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
6
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler,malum çoğu kişinin sorunu asosyallik.Evden zorunlu olmadıkca cıkmayan,aksama kadar ramazan bahanesıyle evde oturan,insanlardan kaçan,toplum ıcıne gırınce saskın ördeğe dönen ben ve benım gıbı arkadaslara bu konu.. neler önerirsiniz? Sosyalliği bikere tadan bidaha bırakamaz lafı doğrumu gerçekten öylemi panpalar? kısaca hayatımı tanıtayım emınım benm gıbılerı var mutlaka bu forumda;

cs,dh,inci,face,twit vs. sacma sapan seyler, mıllet dısarıda gezerken ben 24 saat pc basında zaman öldürüyorum.Aslında içimden gelmiyor dışarı cıkmak hani seçimdir diyolar ya asosyallik evet istemesem bile seçtim.Şimdide başıma dert..Kurtulmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Mutlaka bu hastalığı (diyeceğim cunku bi nevi hastalık) yenen arkadaslarımız vardır.Nasıl bir yol izlediniz nasıl mucadele ettınız ne gibi zorluklar yaşadınız ve bize ne önerirsiniz.Abuk subuk yorum atacaklara diyorum şimdiden çıkın gidin lütfen.'Çık dışarı gez dolaş abiii'gibi önerilerdede bulunmayın denemediğim bişey değil.Mutlaka tavsiyeleriniz işe yarayacaktır bundan emin olarak yazın.çevrem fazla geniş değil nedenı eve kendımı tıkıp oturmam hayat dışarda be aga ha sanal hiçmi iyi değil tabiki iyi güzel muhabbetler dönüyor ama reale çıkınca mağaradan çıkmışa dönüyoruz.Hem sosyallik hemde sanalda takılmak için orta karar bişeyler yapalım.

yenelim şu hastalığı.asosyaller kulubu açıcam ve sonuna kadar mucadele edıcem Hala BenleMisiniz ?

VEE ASOSYALLER KULÜBÜNÜ KURDUM BEYLERhttp://forum.donanimhaber.com/m_51849289/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51849289

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windowshopper -- 19 Ağustos 2011; 7:37:04 >

• bu konu tutmaz ama yerimi alayım bakalım.

nasıl şeyler yapacaksınız çok merak ediyorum
  • Böyle bir platformda bu tür sorunlar çözülmez ben 4-5 seneyi yakındır pek dışarıya bahsettiğin gibi zorunlu olmadıkça çıkmam gel gelelim ki insanlar zaten neyin ne olduğunun bilincinde onları burdan biz teşvik edemeyiz. Kendi kararları yani ne diyelim ''Dışarı çıkın evde hayat yok gezin tozun'' mu? Belki adamın dışarı çıkacak arkadaşı yok? Ya da sevgilisinden yeni ayrılmış ve kendini bir süreliğine eve kapatmıştır. Canı dışarı çıkmak istiyordur kiminin ama evinde halletmesi gereken işi vardır. Kimisi Ramazanı bahane etmiyor gerçekten dışarıda çok yoruluyor ve dayanamıyordur. Şöyleki dışarıda gezecek arkadaşı olmayan için durum daha vahimdir. İstesede çıkamaz... Online oyun oynuyordur eleman evden çıkmaması gerekir. Kimisi der ki kardeşim neleri kaybettiğinin farkında mısın? Bence o adam her şeyin farkında ve gerçekten oynamayı istiyorsa oynasın dışarı çıkıp 3-5 apachi ile kurtlar vadisi muhabbeti yapıp dolanacağına evde online oyun oynamak daha sosyalce bir davranıştır herneyse kimseye sen evde kal demiyorum ama dışarıda çıkmak zorunda değilsiniz istemiyorsanız yapmayın çünkü dışarı zorlamayla çıktığınızda afallar ortam içine girip muhabbet kuramassınız kendiniz, canınız ne zaman istiyorsa o zaman çıkar gezer eğlenirsiniz şunuda söyleyim ki dışarı çıkıp gezen sosyal olmuyor. Dışarı çıkmak değil dışarda ne yaptığınız önemli

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 16 Ağustos 2011; 10:52:51 >

• Facebook ve twitter aslında çok sosyalleşeceğin bir mekan . Şimdilk ilk olarak yapman gereken.

Saç stilin saçma sapansa ona düzen ver. Daha sonra güzel bir foto çekil (Kızların beğeneceği) . Sonra kızlarla muhabbeti genişlet konuşarak (ya hiçbir şey yazamadın selam nasılsın yaz yeter zaten kız konusmak isterse konusur). Sonra sevgilin olursa biri onun ortamlarına katacaktır seni sende sosyalleşirsin.

* Birileri yine kızacaktır bu söylediklerime ama bu arkadaşa bu tavsiye şuan gerekli. İlk yapması gereken bu olucak özgüveni sağlamak için direk dışarda biriyle konusarak yapamaz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BC132D90 -- 16 Ağustos 2011; 10:50:19 >
  • Sana tavsiyelerimi iyi dinle dostum.Bunları yaparsan KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE asosyallikten kurtulursun(CİDDİYİM)

1)KİMSE SENDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR BUNU BİR KERE KAFANA KOY
    2)BİLGİSAYARI 2 SAATLİĞİNE KAPATIP BİR DIŞARI ÇIK VE DÜKKANCILARA,ÇOCUKLARA VS. SELAM VER(İNAN BANA EN İŞİNE YARAYACAK VE EN KOLAY YOLLARDAN BİRİDİR)
    3)REZİL OLMAYI İSTE(SENİN İÇİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM ANCAK DENEDİĞİN ZAMAN ÇOK AMA ÇOKKKKKKKKKK BASİT BİRŞEY OLDUĞUNU GÖRECEKSİN.KENDİMDEN BİLİYORUM.YANİ GİDİPTE KENDİNİ REZİL ET DEMİYORUM SADECE REZİL OLMAKTAN KORKMA DİYORUM)
    4)İNSANLARIN SANA BAKTIĞINI SENİ İZLEDİĞİNİ DÜŞÜNME KİM SENİ TAKACAK Kİ HERKES KENDİ İŞİNDE İŞLERİ YOK SENİ Mİ İZLEYECEKLER
    5)SOHBET ETMEK HİÇ AMA HİÇ ZOR DEĞİL.TANIĞIN BİRİNE AÇARSIN BİR KONU OLAYLAR KENDİLİĞİNDEN GELİŞİR ZATEN.
    6)BU TAVSİYEMİ DİNLEMEYECEĞİNİ BİLİYORUM AMA YİNE DE YAZAYIM (BİLGİSAYARDAN UZAK DURMAYA BAK.YANİ TEMELLİ KAPAT DEMİYORUM AZALT DİYORUM.

SANA TAVSİYELERİM BUNLAR.BU ASOSYALLİK YÜZÜNDEN LİSE HAYATIM MAHVOLMUŞTU.İNAN BANA TEK BİR ARKADAŞ DAHİ EDİNEMEDİM LİSEDEN.ŞU ANDA MEZUNUM DERSANEDE İSTEMEDİĞİM KADAR ARKADAŞIM VAR ARTIK DÜKKANLARIN ÖNÜNDEN GEÇERKEN DÜKKANCILAR KENDİLERİ GEL BİR ÇAY İÇELİM FİLAN DİYORLAR.UZUN LAFIN KISASI TAVSİYELERİMİ DİNLEMEYE BAK VE HİÇ KİMSENİN SENDEN DAHA ÜSTÜN OLMADIĞINI BİL...SAĞLICAKLA KAL...

• kardeşim bende 3 sene öncesine kadar senin gibiydim... internet bağlantını kes bak göreceksin herşey kendiliğinden gelişecek zaten....
  • şu telkin müzikleri vardı. işe yarar mı bilemiyorum ama deneyebilirsin.

http://www.telkinmp3.com/

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 16 Ağustos 2011; 11:03:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook'da ilişki durumu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde laptop
    Iste telefon
    Yolda ipod
    Telefon rehberi bos
    Nasilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani forumda herkes 1.90 boyunda kaslı vücutlu babadan zengin o bar benım bu gece klubu senın gezip bi gece sarışın bi gece kızılla yatıyor esmerlere yüz bile vermiyordu.
  • asosyal biri asosyal olduğunu kabul etmez
  • herkesin bu bilgilere ihtiyacı olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

hani forumda herkes 1.90 boyunda kaslı vücutlu babadan zengin o bar benım bu gece klubu senın gezip bi gece sarışın bi gece kızılla yatıyor esmerlere yüz bile vermiyordu.

Evet ne oldu onlara ? Herkes asosyalim diye konu açıyor
  • e-sosyallıkda iyidir
  • Sosyal çevren olacak erkekli kızlı, hergün ilgilenmen gereken kardeşim dediğin insanlar olacak, sevdiğin bir kız olacak, ortamın olacak. Yoksa kalırsın evde

Birde sabahın köründe dışarda takılma, zaten arkadaş ortamın varsa onlarda bu saatte dışarı çıkmazlar. Gececi bizim ortam, 9-12 arası takılıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magallanes -- 16 Ağustos 2011; 12:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

e-sosyallıkda iyidir

Bu lafı tuttum
  • gerek yok. asosyallikle mücadeleyi bile pc basında yapıyosunuz. kalkıcaksın pc basından. her gün insan içine cıkıcaksın mecbur iliskilerin gelisicek. sonra net aramayacaksın bile.
  • takip
  • "toplum içine girince şaşkın ördeğe dönen." bu sanki birisini hatırlattı bana... evet evet.. beni hatırlattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Evde laptop
    Iste telefon
    Yolda ipod
    Telefon rehberi bos
    Nasilim

cidden la benimde telefon rehberim boş.
  • Ben şahsen gerek sınıfımda, gerek mahallemde, gerekse sosyal çevremde tanınan, popüler ve "sosyal" biriydim. Ancak ne olduysa bu yaz oldu. Millet adımı unutmuş o derece yani. 500 küsür arkadaşı 120'ye düşürdüm facebook'ta bunun da etkisi var tabi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.