Şimdi Ara

ASP.NET bilgi tazeleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel olarak C#, ASP.NET ve mssql bilgim var, bu konulara sıfırdan başlamak ve bitirmek çok uzun sürüyor. Kodları görsem hatırlayacak derecedeyim ama sıfırdan başlayacak vaktim yok. İstediğim normal bir dinamik web sayfası yapmak(Veri girişi, silme ve değiştirme). HTML ve CSS bilgim tasarladığım şablonu aynı şekilde kodlayacak kadar var.

Böyle bir video varsa ASP.NET ile sıfırdan tasarlanan ve mssql ile bağlantısı yapılan bir video varsa link verebilirmisiniz. Bulmak için uğraştım fakat hepsi bir videoda yok parça parça anlatılmış kopukluk olduğu tam anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 6 Mayıs 2014; 23:59:47 >

• Ben izleyerek birseyler ogrenilecegine inanan bir insan degilim. Izleyerek olsa kediler kasap olurdu diye dusunuyorum.

Hele ki c# sql vs gibi konular icin msdn diye derya deniz bir bilgi havuzu var iken bence sorarak yanlis yolda ilerliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webforms kullaniosan 3 tik hepsi. Sqlconnection a bak toolbox dan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyerek C#,SQL ve ASP.NET'i sular seller gibi öğreneyim demiyorum, sadece basit bir veri tabanı oluşturma ve onları veri tabanından çekme ufak birde admin paneli. E-ticaret sitemi vs gibi değil, kişisel bir web sayfası oluşturacak şekilde olsa yeterli.
  • MVC isteğinize daha yatkın olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.