Şimdi Ara

ASP'ye yeni başlıyorum........

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASP ile ilgili bir kursa başlıyorum.Dökümanda veya yazılımda nasılbir başlangıç yapılabilir.
    İlgi için teşekkürler...........

• merhaba. döküman olarak piyasada bir sürü kaynak var. ama çok pahalı bu kaynaklar sana tavsiyem hakkı öcalın asp dökümanını okuman. webde arat bulamazsan yaz sana maille yollim..

bunun dışında kişisel görüşümü sorarsan yol yakınken asp yerine PHP tercih et derim.

bilginize ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eveofplunge

ASP ile ilgili bir kursa başlıyorum.Dökümanda veya yazılımda nasılbir başlangıç yapılabilir.
    İlgi için teşekkürler...........

hehe! asp dedigin g... .oklu vbscritp. kursu birakip php ye baslamani tavsiye ediyorum. kaynak daha cok.. yardim daha cok.. cok yani ...
  • Öncelikle ASP'yi seçerek programcılığa gerçekten güzel bir başlangıç yapmışsın. Microsoft ürünleri benim için her zaman öncelikli bir tercih olmuştur...

ASP'ye başlayarak Visual Basic ve VBScripting'e de önemli bir temel atmış oluyorsun... Ayrıca yeni .NET mimarisinde de ASP bilmek sana çok büyük avantajlar sağlıyacaktır.

Şunu da belirtmek isterim ki, kulağına büyük ihtimalle bir çok kişi php ve delphi gibi örnekleri göstererek onlara kaymanı isteyecektir. Ama unutma microsoft temelleri sağlam bir kuruluş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaostician -- 4 Kasım 2004, 16:50:39 >
  • +1
    ASP'nin arkasında microsoft var.Ama bu çok da birşeyi değiştirmez zaten php ile de aynı şeyler yapılınıyor.Fakat ASP.NET de bu fark ortaya çıkıyor.Bileşen diye bir olay yok ve buda çok rahatlatıyor.ASP.NET öğrenmek için tavsiyem sana ilk önce ASP öğrenmen.Direk ASP.NET e geçersen zor olur.Öğretmek ve kaynak amacıyla ASP ile ilgili bir site yapıyorum ve konuları tek tek yazmayı düşünüyorum.Az kaldı...
  • asp.net in php'deki karsiligii php5. php5 full object oriented ve exception handling'i icinde barindiriyor. asp den .net'e geciste ne kadar cok fark varsa php4 ve php5 arasinda da o kadar var.

kasilastirma iceren bir yazi:
    http://www.oracle.com/technology/pub/articles/hull_asp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dig -- 4 Kasım 2004, 23:39:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.