Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onriz arkadaşıma katılıyorum. Ne arıza olsun ne de buraya yazalım. Kaldı ki makinemizle gurur duyabiliriz. 1300-1500 dolarlık aletler eline su bile dökemez. Kaldı ki o aletlerin çoğu da eklenti istiyor (yani ram gibi hızının düşüklüğü gibi)
    Forumun sönük kaldığı konusuna katılmıyorum. Sormamız gereken birşey olursa zaten danışıyoruz. Gören alete bayılıyor. Toshiba A200 lerdeki sorunları da görünce insan daha bi mutlu oluyor. Keyfini sürün bence beyler. Kalın sağlıcakla......

Acer 5105 Fan Clup
  • Maşallahımız var,ne sorun ne dert ne tasa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

Maşallahımız var,ne sorun ne dert ne tasa..

hehe, maşallah ne ölü piksel ne batarya ne hız da sorun var

• Şuan belirgin bir sorun yok, ufak tefek şeylerin olması normal. Kalite olarak, sağlamlık olarak en iyisi olmasada sorunsuz olması yeterli.

Ben Crysis i merak ettim ve netten indirdim. 1.7 gb kota düşmani

low da ve eazy de bir gecede bitirdim. Ayarların hepsini medium yaptiğimda calıştı ama oynanamayacak kadar yavasladı ve teklemeye başladı. Ama görüntüyü görünce cok sey kacırdığımızı soyleyebilirim. medium da rüzgar felan manyak hava ve ayrıntı vardi eazy de daha sakin hele dürbünle bakınca yanlardaki flulaşma efekti ile bariz bir şekilde fark belli oluyordu.

Ben yinede oyunun acılmasından cok memnunum, low da olsa o oyunu bitireceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Şuan belirgin bir sorun yok, ufak tefek şeylerin olması normal. Kalite olarak, sağlamlık olarak en iyisi olmasada sorunsuz olması yeterli.

Ben Crysis i merak ettim ve netten indirdim. 1.7 gb kota düşmani

low da ve eazy de bir gecede bitirdim. Ayarların hepsini medium yaptiğimda calıştı ama oynanamayacak kadar yavasladı ve teklemeye başladı. Ama görüntüyü görünce cok sey kacırdığımızı soyleyebilirim. medium da rüzgar felan manyak hava ve ayrıntı vardi eazy de daha sakin hele dürbünle bakınca yanlardaki flulaşma efekti ile bariz bir şekilde fark belli oluyordu.

Ben yinede oyunun acılmasından cok memnunum, low da olsa o oyunu bitireceğim.

sIRF BU OYUN YÜZÜNDEN EKRAN KARTIMDAN NEFRET EDİORUM

• evet ya bende yükledim o oyunu(crysis) yüksek ayarlarda kasıyo düşük ayarlardada oyunun zevki çıkmıyo nolurdu sanki şu meletin ekran kartını en azından 256 yapsalardıama olsun cod4 oynadım bitirdim oda yeter
  • actığına dua edin ben yinede full versiyon alıp bitirecem gma950 den yinede iyidir.
  • Ewet GMA 950 (muhtemelen paylaşımlı 128) ekran kartıyla bu oyunu da oynayamazdık. En fazla Call of duty1, nfs underground felan oynardık. Cod4 ü oynuyor işte.
    Onriz arkadaşım bu kadar üzme kendini. Biz de Crysisi internet cafede 20" ekranda oynarız ne yapalım.

Ya da şöyle düşünün
    1) Toshiba A200 1AH ile ve TNB ile sorunlar yaşamak mı?
    2) Acer 5105 ile asgari müşterekte kullanım mı?

Ben 1. şıkkı tercih eden arkadaşların hayıflandığını görür gibiyim.

Acer 5105 Fan Clup
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman1968

Ewet GMA 950 (muhtemelen paylaşımlı 128) ekran kartıyla bu oyunu da oynayamazdık. En fazla Call of duty1, nfs underground felan oynardık. Cod4 ü oynuyor işte.
    Onriz arkadaşım bu kadar üzme kendini. Biz de Crysisi internet cafede 20" ekranda oynarız ne yapalım.

Ya da şöyle düşünün
    1) Toshiba A200 1AH ile ve TNB ile sorunlar yaşamak mı?
    2) Acer 5105 ile asgari müşterekte kullanım mı?

Ben 1. şıkkı tercih eden arkadaşların hayıflandığını görür gibiyim.

Acer 5105 Fan Clup

Haklısın gerçekten katılıorum...internetcafede 20'' de oynarız bizde

• quote:

Orjinalden alıntı: onRiz

quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

Maşallahımız var,ne sorun ne dert ne tasa..

hehe, maşallah ne ölü piksel ne batarya ne hız da sorun var

• durup duruken neden acer ile ilgili vicdan muhasebesine girdiniz anlayamadım.şahsen rahatsız olduğum tek nokta bunu aldıktan sonra yeni kasalı modelin aynı fiyata satışa çıkması.elde yapabilecek bir şey olmadığına göre kafaya takmıyorum.notebookların ucuzlaması msi sayesinde oldu.6 aydan beri kendim için olmasada başkaları için notebook piyasasını araştırıyordum msi ın ucuz modeli çıkmazdan evvel kesinlikle bu fiyatlarda notebook bulmak imkansızdı.dolarında düşmesiyle bu fiyatlara kayda değer cihazlar piyasada yerini almaya başladı.gerçi abd de bu fiyatlara 8600 gt li modeller var ama ülkemiz için bu bile iyi bir gelişme.

bu cihaz toshiba a200 kadar satsaydı ondan olduğu kadar şikayetçi çıkarmıydı bilmem ama mutlaka bu cihazla problem yaşayanlar burada olurdu.toshiba ya haksızlık yapmayalım.
  • xqw1 arkadaşıma öncelikle şunu söylemek istiyorum.
    1) Ben de yeni kasadan dolayı hayıflanmıştım. Önceki sayfalarda bunu görebilirsiniz. Elbetteki yapacak birşey yok.
    2) Bildiğiniz üzere bu piyasada birçok marka var. Şimdi uzanamadığımız yere mundar deyip kendimizi küçültmeyelim de. Malımızı da yabana atmayalım. Burada amaç toshibayı kötülemek değil. Kaldı ki toshiba bu piyasada sağlam ismi olan bi markadır. Bunu da kimse tartışmaya açmaz sanırım. Sadece ithalatçı firması ile ilgili gecikmeler ve de bazı sorunlarından ötürü şikayetlenen arkadaşları okuyarak böyle kıyaslamalar yaptık. Bizim forumumuza girip de aletimizi kötüleyen dell 1520 ci arkadaşa verdiğim tepkiyi de herhalde okumuşsunuzdur.
    3) Olabilir, belki de bizler de sorunlar yaşayabilirdik. Ama şükür ki can sıkıcı bir sorun yaşamıyoruz. Kaldı ki bu aletin az sattığını iddia etmek saçma. Ben balıkesir teknosadan aldım mesela. Burada sıraya girip adını yazdıran birçok kişi oldu. Yurdun çeşitli yerlerinden de bu tür sıraya girip alan arkadaşları okuduk forumda. Hatta şimdi çıkan yeni kasa (899 + KDV) modeli için teknosaya ön sipariş verenler bile var. Ben diyorum ki 2 gb ram ile kaliteyi arttıran acer satış yüzdesini de epey üst bir seviyeye çıkartmış olacak sene sonunda.

Neyse foruma hareket geldi böylelikle. Hadi canlanın bakalım. Görüşlerimizi yazalım. Amaç üzüm yemek.

Acer 5105 Fan Clup

• hangi bilgisayarın ne kadar sattığını foruma bakarak bile anlayabiliriz.toshiba için onlarca konu açılmış ve çoğu 50 sayfayı devirmiş.sağlık bakanlığının kampanyası cihaza rağbeti arttırdı tabi.aynı zamanda piyasada bir çok yerde satılan bir cihaz.aspire 5105 sadece teknosa da belli bir süre boyunca satıldı bana kalırsa toshiba bununla kıyaslanamayacak kadar çok satmıştır bunu tartışmanın bir anlamı yok.konu hakkındaki son yorumum bu.
  • touchpad de güzel bir özellik var, touchpad in sağ tarafını scroll yapmak için kullanabiliyoruz.ben yeni fark ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

touchpad de güzel bir özellik var, touchpad in sağ tarafını scroll yapmak için kullanabiliyoruz.ben yeni fark ettim

arkadaş one yaww yeni duydum daha açıklarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

quote:

touchpad de güzel bir özellik var, touchpad in sağ tarafını scroll yapmak için kullanabiliyoruz.ben yeni fark ettim

arkadaş one yaww yeni duydum daha açıklarsan sevinirim

mouse larda tekerlek olur ya nette falan sayfaları aşağı ve sağ-sol yönünde kaydırırız işte ona scrolling diyor ecnebiler.

aşağıdaki tip de touchpadler görmüşsünüzdür

bizdeki touchpad de öyle bir özelliğin olduğuna dair işaretler yok üzerinde belkide tüm touchpadlerde vardır.zaten bu yaşıma kadar kızılderilileri kızıl dereli sanıyordum

bizim touch padi şu şekilde düşünün çünkü aynen böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 4 Aralık 2007; 21:06:54 >

• ya ben bu 5105 ten ikitane aldım birisine format çekip xp yi yükledim. hdd deki vista mista tamamen gitti yani. diğer bilgisayardan hdd düzenini dvd ye çekebilirmiyim. veya benim xp li olanını nasıl eski vistalı haline getirebilirim. istersem normal vista dvd si var ama ben hdd nin ilk baştaki gibi 4 kısıma ayrılmış alt+f10 kombinasyonunun tekrar çalışmasını istiyorum bi bilen varsa yardım lütfen.. bu bilgisayardan 2 tane var biri vista biri xp unutmayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefadogan

ya ben bu 5105 ten ikitane aldım birisine format çekip xp yi yükledim. hdd deki vista mista tamamen gitti yani. diğer bilgisayardan hdd düzenini dvd ye çekebilirmiyim. veya benim xp li olanını nasıl eski vistalı haline getirebilirim. istersem normal vista dvd si var ama ben hdd nin ilk baştaki gibi 4 kısıma ayrılmış alt+f10 kombinasyonunun tekrar çalışmasını istiyorum bi bilen varsa yardım lütfen.. bu bilgisayardan 2 tane var biri vista biri xp unutmayın..

recovery disk i oluşturduysan dönüş yapabilirsin.xp yükleyince boot sector bozulur o yüzden recovery disk ile xp den direkt dönüş olmaz önce herhangi bir vista home premium u yükleyip ardından recovery yapmak gerekiyor.(daha kolay yolu varsa bilmem)
    alt+f10 şu durumda çalışmaz.recovery partition silinmediye diğer bilgisayarda bir recovery diski oluşturun ama bununla kurmaya çalışmayın lisans sorunu oluşur.bu diskin içinde erecovery programı olur.onu xp yüklü makineye kurunca belki recovery partition dan bir yedek oluşturabilir denemek lazım.

edit:sizli bizli konuşmuşum sonlara doğru pek böyle şeylere dikkat etmiyorum ciddiye alınmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 4 Aralık 2007; 22:18:24 >

• dikkatli bakınca ekranda dalgalanma görüyorum.live messengerın renkleriyle daha çok belli oluyor.acaba kablolarda mı bir problem var?nazar değdi galiba
  • quote:

aynen yeni fark ettim hoş bişi yaw
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.