Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Office 2007'yi full sürüm geçen bir siteden indirdim,isteyen arkadaş pm.den yaklaşsın..
  • yaww camerası bozulan oldumu hiç benimki habire hata veriyo açılmıyo arada bi yeniden başlatıyom geri geliyo ama sürekli aynı şey kafayı yicem
  • slm bende kasım ayı başında acer 5105 aldım. Çok memlunum, herhangi bir sorun çıkmadı, crysis (demo) de oynayabiliyorum, grafikler istenilen düzeyde değil ama yine de güzel, takılma yok
    işte prtsc;

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokaykoz

slm bende kasım ayı başında acer 5105 aldım. Çok memlunum, herhangi bir sorun çıkmadı, crysis (demo) de oynayabiliyorum, grafikler istenilen düzeyde değil ama yine de güzel, takılma yok
    işte prtsc;

Ya ben 128 mb ekran kartı var die crysis i almaya cesaret edemiyorum.çünkü biliyorum ki min.256 mb gerekior

• quote:

Orjinalden alıntı: onRiz

quote:

Orjinalden alıntı: gokaykoz

slm bende kasım ayı başında acer 5105 aldım. Çok memlunum, herhangi bir sorun çıkmadı, crysis (demo) de oynayabiliyorum, grafikler istenilen düzeyde değil ama yine de güzel, takılma yok
    işte prtsc;

Ya ben 128 mb ekran kartı var die crysis i almaya cesaret edemiyorum.çünkü biliyorum ki min.256 mb gerekior

haklısın ya bende yükledim ama hiiç tadı olmuyo boşuna alıpta yükleme

• Almak çok da şart değil. Cafeye gel Onriz. 22 inç te oynamak daha güzel.

Acer 5105 Fan Clup
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman1968

Almak çok da şart değil. Cafeye gel Onriz. 22 inç te oynamak daha güzel.

Acer 5105 Fan Clup

taMAm arkadaşım izmirdeysen neden olmasınhangi cafe

• Arkadaşlar şu crysis saplantısından kurtulalım artık. Ben laptopu alırken ekran kartına dikkat etmiştim. Ve de clasic anlamda (cod1 i eski paylaşımlı 128 lik laptopumda oynuyordum) cod2 yi oynasın yeter demiştim. Kaldı ki cod4 de çıktı ve de onu da oynuyor
    Yani crysis de işin içinde türkler var diye olayı illede oynayacaz boyutuna getirmeye gerek yok. Eninde sonunda bu oyunları elin oğlu yapıyor ve de bize oynatıyor.
    Ben daha da ileriye gideyim o zaman crysis deki türkler bizim kurtuluş savaşımızın oyununu da yapsalar ya.
    Ne güzel olurdu ama.
    İngilizleri fransızları yunanı avlardık.
    Neyse kalın sağlıcakla.

Acer 5105 Fan Clup
  • quote:

Arkadaşlar şu crysis saplantısından kurtulalım artık. Ben laptopu alırken ekran kartına dikkat etmiştim. Ve de clasic anlamda (cod1 i eski paylaşımlı 128 lik laptopumda oynuyordum) cod2 yi oynasın yeter demiştim. Kaldı ki cod4 de çıktı ve de onu da oynuyor
    Yani crysis de işin içinde türkler var diye olayı illede oynayacaz boyutuna getirmeye gerek yok. Eninde sonunda bu oyunları elin oğlu yapıyor ve de bize oynatıyor.
    Ben daha da ileriye gideyim o zaman crysis deki türkler bizim kurtuluş savaşımızın oyununu da yapsalar ya.
    Ne güzel olurdu ama.
    İngilizleri fransızları yunanı avlardık.
    Neyse kalın sağlıcakla.

Acer 5105 Fan Clup

GERÇEKTEN KATILIORUM BİZİM KURTULUŞ SAVAŞIMIZI YAPSALAR MÜKEMMEL OLURDU.ÇÜNKÜ CALL OF DUTY YADA MEDAL OF HONOUR BAŞTA OLMAK ÜZERE SADECE 2.DÜNYA SAVAŞI ÜZERİNE BİLE NE KADAR ÇOK OYUN YAPIYOR AVRUPALILAR..KESİNLİKLE KURTULUŞ SAVAŞI KONULU Bİ OYUN YapILMALI

• Aynen onriz arkadaşım.
    O türklerden birinin adı sanırım Cevat Yerli idi. Mutlaka o arkadaşın bu konuda bi şeyler yapması lazım. Bizim de övünülesi (kaldı ki american safsatası gibi değil tamamen gerçek olan) Kurtuluş Savaşımız'ın oyunu yapılmalı. Crysis de başarılı olan çılgın Türkler bunu niye yapamasın ki?
    Emin ol çıksın (crysise 50 ytl bayılmaktansa) 100 de olsa bu oyunu alırız. Di mi ama?

Acer 5105 Fan Clup
  • şahsen crysis i konu ve oynanış olarak hiç beğenmedim.far cry ı da hiç sevmemiştim.bu oyunun bize faydası "türk oyunu" olduğundan değil.zaten öyle bir iddası da yok.yapımcı firmanın başında 3 adet türk var ve kendi söylediklerine göre oyunu türkçe yapmalarının sebebi içlerinden gelmesi.yoksa tr de satılacak bir kaç bin oyunla ne ea firması ne de crytek maddi olarak bir getiri elde edemez.ancak maliyetleri karşılar.her neyse bu oyunun satışı bir nevi deneme gibi bir şey.normalde güncel oyunlar 70-80 ytl arası ve tr de satılmalarına rağmen türkçe kulllaım kılavuzları bile yok.bizim oyuncularda hep oyunların pahalı olmasından ve türkçe olmamasından yakınır ve korsana yönelimi buna bağlar.bu durumdan oyun yapımcıları haberdar olsa da riske girmek istemiyorlar.eğer crysis fazla satılırsa türk oyuncuları uygun bir fiyata türkçe oyun oynayabilecekler.bu da oyun piyasası denen şeyin yavaş yavaş oluşmasını sağlayacak.ayrıca orjianl alınca paramız "elin oğluna" gidiyor diyorsunuz da devlet bu oyunlardan vergi alıyor.korsan alınca paramızın nereye gittiği belli bile değil.bu şartlarda crysis i bile almayıp oyun piyasası olmayan bir ülkede nasıl olurda kurtuluş savaşı oyunu çıksın diyebilirsinz.kimse kimseye kara kaşı kara gözü için yardımda bulunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 11 Aralık 2007; 20:33:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

şahsen crysis i konu ve oynanış olarak hiç beğenmedim.far cry ı da hiç sevmemiştim.bu oyunun bize faydası "türk oyunu" olduğundan değil.zaten öyle bir iddası da yok.yapımcı firmanın başında 3 adet türk var ve kendi söylediklerine göre oyunu türkçe yapmalarının sebebi içlerinden gelmesi.yoksa tr de satılacak bir kaç bin oyunla ne ea firması ne de crytek maddi olarak bir getiri elde edemez.ancak maliyetleri karşılar.her neyse bu oyunun satışı bir nevi deneme gibi bir şey.normalde güncel oyunlar 70-80 ytl arası ve tr de satılmalarına rağmen türkçe kulllaım kılavuzları bile yok.bizim oyuncularda hep oyunların pahalı olmasından ve türkçe olmamasından yakınır ve korsana yönelimi buna bağlar.bu durumdan oyun yapımcıları haberdar olsa da riske girmek istemiyorlar.eğer crysis fazla satılırsa türk oyuncuları uygun bir fiyata türkçe oyun oynayabilecekler.bu da oyun piyasası denen şeyin yavaş yavaş oluşmasını sağlayacak.ayrıca orjianl alınca paramız "elin oğluna" gidiyor diyorsunuz da devlet bu oyunlardan vergi alıyor.korsan alınca paramızın nereye gittiği belli bile değil.bu şartlarda crysis i bile almayıp oyun piyasası olmayan bir ülkede nasıl olurda kurtuluş savaşı oyunu çıksın diyebilirsinz.kimse kimseye kara kaşı kara gözü için yardımda bulunmaz.

aynen katılıyorum xq arkadaşa bencede crysis o kadarda abartılacak kadar mükemmel bi oyun deil cod4'ün atmosferi filan daha iyi daha gerçekçi millet sanki daha önce hiç oyun oynamamış gibi(görmemişler gibi) crysis hayranı oluverdiler bi anda

• xqw1 sana kesinlikle katılmıyorum.
    öncelikle crysis i çok fazla eleştirmememizin sebebi türkçe dil seçeneğine sahip ilk oyun olmasıdandır...Eleştirilcek ve eksik yönleri var elbette..Düşmanı vurma hissi çok zayıf,bu can sıkıcı oluor..Oyun çok fazla sistem gereksinimi istiyor..en sağlam bilgisayarlarda bile oyunu full oynamak mümkün
    olmayabiliyor..

Üstelik biz kurtuluş savaşı oyunu yapılsın derken,
    Türkiyede piyasa oluşmasını beklesinler ve sonra oyunu sadece Türkiyede satsınlar demedik...Doğal olarak bu hiçbir masrafı ve beklentiyi karşılamaz..Oyun

tabiki tüm dünyada satılacak...FakaT neden çanakkale savaşlarıyla başlayıp kurtuluş savaşıyla sonlanan bi oyun yapmasınlar ki??Call of Duty gibi bi oyun

olamaz mı??

Ben sadece önyargıyla yaklaşmıorum arkadaşım ve ve umuyorum ki Cevat Yerli nin böyle bi fikri olsun...

BU araDA EVET DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİK TÜrkÇe Bİ oyun Kİ gutenberg arKAdaŞIM BİZE GÖRMEMİŞLER DİOR..DOĞRU TESPİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onRiz -- 11 Aralık 2007; 23:06:40 >

• Madde 1 ) Orijinal alınca para elin oğluna gidiyo diyen olmadı ki. Gümrük-kdv-öiv bi ton vergiyi koyan ve de aslan payını alan devlet. Elbette ödiceez.
    Madde 2 ) Ne crysis i göklere çıkardık ne de yerin dibine soktuk. Sadece bu oyunu yapan grup (kaldı ki bize mahsus yapılsın da demedik) bizim kurtuluş savaşının da oyununu yapsa diye temennide bulunduk. Size bir örnek (cod1-2-3) 2.dünya savaşı değil mi sonuçta? 2.dünya savaşı ne kadar gerçekse, 1.dünya savaşı da (bir anlamda milli mücadelemiz de) gerçektir ve de yadsınamaz.
    Madde 3 ) Ewet görmemişiz Gutenberk kardeşim. Türkçe dublajlı bi oyunu bugüne kadar ne gördüm ne de oynadım Onriz gibi. Sanki biz pakistanda doğduk da hepimiz anadan doğma ingilizceyi sular seller gibi anlayıp, okuyup, konuşabiliyoruz.
    Madde 4 ) Onriz arkadaşımla bu oyunun bizim ekran kartı ile pek çalışamayacağı konusunda türeyip buralara geldi bu konu. Sonuçta zevkler ve de renkler tartışılmaz. İsteyen oynaaaar, istemeyen oynamaaaaaz. İlle de oynayın dien yok ki zaten. Crytek firması ile hiçbi bağımız da yok. Di mi Onriz.

• quote:

Madde 1 ) Orijinal alınca para elin oğluna gidiyo diyen olmadı ki. Gümrük-kdv-öiv bi ton vergiyi koyan ve de aslan payını alan devlet. Elbette ödiceez.
    Madde 2 ) Ne crysis i göklere çıkardık ne de yerin dibine soktuk. Sadece bu oyunu yapan grup (kaldı ki bize mahsus yapılsın da demedik) bizim kurtuluş savaşının da oyununu yapsa diye temennide bulunduk. Size bir örnek (cod1-2-3) 2.dünya savaşı değil mi sonuçta? 2.dünya savaşı ne kadar gerçekse, 1.dünya savaşı da (bir anlamda milli mücadelemiz de) gerçektir ve de yadsınamaz.
    Madde 3 ) Ewet görmemişiz Gutenberk kardeşim. Türkçe dublajlı bi oyunu bugüne kadar ne gördüm ne de oynadım Onriz gibi. Sanki biz pakistanda doğduk da hepimiz anadan doğma ingilizceyi sular seller gibi anlayıp, okuyup, konuşabiliyoruz.
    Madde 4 ) Onriz arkadaşımla bu oyunun bizim ekran kartı ile pek çalışamayacağı konusunda türeyip buralara geldi bu konu. Sonuçta zevkler ve de renkler tartışılmaz. İsteyen oynaaaar, istemeyen oynamaaaaaz. İlle de oynayın dien yok ki zaten. Crytek firması ile hiçbi bağımız da yok. Di mi Onriz.

arkadaşlar sonuç ortada siz dünyanın en iyi oyunun oynamaya devam edin ayrıca niye herkes gocunuyoki onu anlamış deilim ben ne kimseye pakistanlı dedim nede türk düşmanı biraz sakin olun bu heyecan niyeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutenberk -- 12 Aralık 2007; 0:47:45 >

• Kulubümüze yakışmayan davranışlardan kacınalım arkadaslar, gereksiz yere ortamı germeyelim. İncir cekirdeğini doldurmaz bu konular.

Başka konulara önem versek daha hayırlı olur bizim için, hadi kalın sağlıcakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Kulubümüze yakışmayan davranışlardan kacınalım arkadaslar, gereksiz yere ortamı germeyelim. İncir cekirdeğini doldurmaz bu konular.

• quote:

Kulubümüze yakışmayan davranışlardan kacınalım arkadaslar, gereksiz yere ortamı germeyelim. İncir cekirdeğini doldurmaz bu konular.

haklısın virtue28, sadece freeman1968 arkadaşımla bi konudan çıktı bunlar zaten.. bu arada arkadaşlar crytek ile bi bağım yok...kalın sağlıcakla

• quote:

Orjinalden alıntı: onRiz

quote:

haklısın virtue28, sadece freeman1968 arkadaşımla bi konudan çıktı bunlar zaten.. bu arada arkadaşlar crytek ile bi bağım yok...kalın sağlıcakla

nazarınız değdi herhalde biraz önce bilgisayara virüs bulaştı kahretsin napacam şimdi

• Amaç burada fikir paylaşımı. Kaliteyi düşürmek gibi bi niyet katiyen söz konusu deil. Crysis konusuna burada noktayı koyalım.
    Sonuçta hepimiz 5105 kullanıcısıyız. Kimsenin bilgisayarına nazar değmesini istemeyiz. Gutenberk arkadaşa geçmiş olsun dileklerimle....
    Bu arada oynadığınız değişik oyunlarla ilgili fotolarınızı bekleriz arkadaşlar. Kalın sağlıcakla.....

Acer 5105 Fan Clup.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.