Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: virtue28

Tüm forum ve 5105 Fan clup uyelerinin Mübarek Kurban Bayramlarını kutlar, Allah kesenlerin kurbanlarını kabul etmesini, kesemeyenlere ise Allah en yakın zamnada nasip etmesi dileğiyle.

İyi Bayramlar...

bende herkesin bayaramını kutlarım

bişe soracam arkadaşlar elimizde kurtarma cd si olmadan format atabilirmiyiz direkt bilgisayarı ilk haline getirmek için
  • alt+f10 tusuna acılısta basınca oluo diolar ama bende olmuo : ) sende dene bakalım ordan ilk haline getiriliomus..
    arkadaşlar dvd sürücüsü için firmware update ini nerde bulabilirim bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay2254 -- 21 Aralık 2007; 18:31:28 >
  • Tüm arkadaşların Kurban Bayramını kutluyor, daha nice bayramlara ulaşmalarını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
    Kalın sağlıcakla......

Acer 5105 Fan Clup
  • quote:

Orjinalden alıntı: albay2254

alt+f10 tusuna acılısta basınca oluo diolar ama bende olmuo : ) sende dene bakalım ordan ilk haline getiriliomus..
    arkadaşlar dvd sürücüsü için firmware update ini nerde bulabilirim bilen varmı?

billgisayar açılırken acer yazısı çıkıor.tam o sırada alt F10 a basacaksın o zaman format atmaya başlıor
  • arkadaşlar bilgisayarın orjinal bios unun versiyonu kaç? en son vs3.10 çıkmışta orjinali ne söyleyebilirmisiniz?
  • makinaya daha sonradan 1 gb ram takılmış ya o ndan açık kalmıştır. benim de öyleydi tornavidayla söktüm düzelttim.
    vidaları fazla hırpalamazsan bişey olmaz yapamam dersen servise götür neden açtın diyceklerini zannetmem (mağlum ram takılmış dersin)..
    quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

arkadaşlar bu sefer kişisel bi sorum olacak benim bilgisayarın alt kısmı açlmış gibi tam yerine oturmamış birazı dışarda kalmış ittirince içeri giriyor geri vidası düştü düşecek sanki içini açmışlarda geri yerine tam oturtamamışlar gibi resim eklemeyi bilsem koyardım resimleri daha net anlaşılırdı ama; sorum şu sizlerdede varmı aynı şey?napim şimdi teknosaya geri götürsem niye bunca zaman beklediniz getirmek için diyecekler (haklılarda)servise söylesem siz açmışsınızdır diyecekler ben takmaya çalışsam şimdi bi yerini sökerim yanlışlıkla garantisi yanar anlıcanız kararsız kaldım

• quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

makinaya daha sonradan 1 gb ram takılmış ya o ndan açık kalmıştır. benim de öyleydi tornavidayla söktüm düzelttim.
    vidaları fazla hırpalamazsan bişey olmaz yapamam dersen servise götür neden açtın diyceklerini zannetmem (mağlum ram takılmış dersin)..
    quote:

arkadaşlar bu sefer kişisel bi sorum olacak benim bilgisayarın alt kısmı açlmış gibi tam yerine oturmamış birazı dışarda kalmış ittirince içeri giriyor geri vidası düştü düşecek sanki içini açmışlarda geri yerine tam oturtamamışlar gibi resim eklemeyi bilsem koyardım resimleri daha net anlaşılırdı ama; sorum şu sizlerdede varmı aynı şey?napim şimdi teknosaya geri götürsem niye bunca zaman beklediniz getirmek için diyecekler (haklılarda)servise söylesem siz açmışsınızdır diyecekler ben takmaya çalışsam şimdi bi yerini sökerim yanlışlıkla garantisi yanar anlıcanız kararsız kaldım

saol bende öle yaparım herhal

• aspire 5105 in ilk verilen biosunun versiyonu nedir biosunu hiç deiştirmemişler bi bakabilirmisiniz ???
    açılışta f2 tusuna basınca yazar versiyon kaç olduğu...

• quote:

Orjinalden alıntı: albay2254

aspire 5105 in ilk verilen biosunun versiyonu nedir biosunu hiç deiştirmemişler bi bakabilirmisiniz ???
    açılışta f2 tusuna basınca yazar versiyon kaç olduğu...

deneyeyim bi ara
  • Arkadaşlar Recovery dvd lerinin imagelerini internette bulabilirmiyim? bilen varmı?
    gizli bölüm PQSERVICE uçtuda :D alt+f10 işlemiyor..
    yada rapid e upload edebilcek biri varmı 2. dvd sini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo0 -- 26 Aralık 2007; 1:32:33 >
  • hocam nerdesiniz millet nerdesinizz????
  • Selam onriz. Ben buradayım da millet kış uykusuna yattı herhalde. Araya bayramın girmesinden de kaynaklanıyor sanırım. Ya da millet oyunlarla haşır neşir olabilir. Neyse, gecenin 1 i olmuş ben romantik radyoya takılıyorum. Herkese iyi geceler....

Acer 5105 Fan Clup
  • yinemi romantik radio
  • quote:

yinemi romantik radio

selam millet nedir bu romantik radyo muhabbeti
  • quote:

quote:

yinemi romantik radio

selam millet nedir bu romantik radyo muhabbeti

linkini de vermiştin galiba bi gireyim bakıiyim..ROMANTİK RADYO...

• benim usb portlarım bozuldu
    bu topic öldü gibi şeyler yapmayın ya nazar değiyor ölsün gitsin topic yeter ki pclere bir şey olmasın:(
  • arkadaşlar,cahilliğimi maruz görün, bizim bu bilgisayarlarda ekran kartını değiştirmemiz olanaksız değil mi? zira dizüstü bilgisayarlarda anakart ile ekrankartı bütünleşik diye biliyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars001

arkadaşlar,cahilliğimi maruz görün, bizim bu bilgisayarlarda ekran kartını değiştirmemiz olanaksız değil mi? zira dizüstü bilgisayarlarda anakart ile ekrankartı bütünleşik diye biliyorum ben.

senin dediğin paylaşımlı ekran kartları için geçerli sanırsam bizimki gibi 5105 gibi modellerde ekran kartı harici o yüzden değiştirme imkanın var o yüzdendir ya harici ekran kartlı modeller diğier modellere göre daha pahallı
  • Herkese Selamlar arkadaşlar. Forumumuzda bir süre sessizlik vardı. Ben romantik radyoyu muhabbet olsun diye öylesine yazdım. Bana göre klas bir radyo. 1999 senesinden bildiğim bir radyo. Tavsiye ederim kafa dinlemek isteyenlere.
    Bu arada xqw1 dostumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Sanıyorum bir usb çoklayıcıya ihtiyaç duyacak. O da gitti gidiyorda mewcut.
    Tüm fun clup üyelerimizin yeni yılı kutlu olsun şimdiden. Ve de yeni yılda herşey gönlünüzce olsun....

Acer 5105 Fan Clup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1968 -- 28 Aralık 2007; 10:56:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars001

arkadaşlar,cahilliğimi maruz görün, bizim bu bilgisayarlarda ekran kartını değiştirmemiz olanaksız değil mi? zira dizüstü bilgisayarlarda anakart ile ekrankartı bütünleşik diye biliyorum ben.

ben dizüstülerde zor ve pahalı die biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.