Monitörde sıkıntı yaşayacağını sanmam. Adobe programları için ram takviyesi şart en az 8 bence 16 ram alıp takın. Adobe programları ram ister. Ps bile çok sıkıntı yaşatıyor 8 gb ram ile. Birden fazla program açık şekilde çalışacaksanız 24 gb ram çok iyi olur. Aslında bu cihaz halen fiyat olarak çok iyi. Yurt dışı için 750 dolar diyorlar fakat şu an ki kur üzerinden hesapladığımızda 20 bin küsür fiyat çıkıyor. Bunun çok altında alanlar var. |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (63. sayfa)
-
-
Anladım, teşekkür ediyorum yalnız biliyorsunuz ki her modele ram uymuyor bu laptop için hangi marka ram önerirsiniz 16 GB olarak bütçem kısıtlı tavsiyenizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cruical alıyorlar genelde. Hi level alanda vardı. Kingston fury kullanan var. İlla sıkıntılar olur tabi kendi içindeki ram micron.
-
Cihazı aldım ilk izlenimim sadece bataryası az gidiyor. gayet hafif ve ince. Cihazın kurulumunu yapmak bayağı zor oldu. önce ssd'yi c ve d şeklinde böldüm yükleme yaptım ancak hata yapmışım. cihazı kurduktan sonra windows update ile driverları yükledim ama touch pad çalışmıyor. driver yüklenirken hata veriyor. bunun üstesinden nasıl geleceğim bilen var mı acaba?
-
-silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 23 Temmuz 2023; 17:8:27 > -
F10 touchpad i kapatıp açar..direk basınca olmazsa fn+f10 basın.. kurulum geçmiş sayfalarda açıklandı defalarca
-
düzeldi hocam lakin tek bir problem var ama ciddi bir problem iade etmeyi de düşünüyorum. Batarya %60'dan sonra 3 dakikada %100'e çıkıyor. Batarya dakika tuttuğumda oyun falan oynamıyor video falan izliyordum. 25-30 dakikada sıfıra iniyordu. çözüm arıyorum da bulamadım.
-
Bu pc'ye nitrosense yazılımını kurup kullanabilen var mı? Kurulumu gerçekleştirdim ama fan ayarları hiçbir işe yaramıyor.
-
Acer'ın 3050li nitro modeli amazonda satılan bir versiyonu 2k ekranla geliyormuş artı ekran kartı 95w ve i5 12500h var. Prime özel 16300e kadar düşmüş bilsem alırdım kaçırdım. İşin ilginç kısmı fhd ekran görünüyor fakat 2k geliyormuş ekran bayağı iyi diyorlar.
amazonAcer Nitro 5 AN515-58-51U3, Intel i5-12500H İşlemci, 8GB RAM 512GB SSD, 15.6 inç 144hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB Harici Ekran Kartı, Linux Eshell İşletim Sistemihttps://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-58-51U3-i5-12500H-%C4%B0%C5%9Flemci-GeForce/dp/B0BTDMGQ7J/ref=sr_1_7?keywords=acer+nitro+5&qid=1690104522&sr=8-7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 23 Temmuz 2023; 12:50:21 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 24 Temmuz 2023; 16:12:40 > -
geçti borun pazarı bak yorumlara 3 haziranda 16300e inmiş diyen biri var. 16300e 2k ekranlı laptop yok.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 24 Temmuz 2023; 16:12:14 > -
Tamam yorumu bugün yazdım fakat prime'a özel inmiş ibaresi kullandım yani bayağı olduğu anlamına geliyor.
-
Selam beyler bahsi geçen Acer aspire 7 ürünü Amazondan teslim aldım ki zaten yorum yapmıştım tavsiye için yalnız tam bir hayal kırıklığına uğradım öncelikle üründe hafif kapaklarda kenarlarda ufak biriken tozlar vardı sanırım iade edilen bir ürün bana denk geldi neyse diğer mevzu ise şu karanlık ortamda test yaptım
Genel sorunlar bunlar;
1) sağ sol alt ve üst köşede ışık sızması mevcut
2) touchpad çalışmıyor Windows 10 kurulumu yaptım belki güncelleme yapmam gerekebilir yarın denerim
3) müthiş bir şekilde hiçbir işlem yapmadan fan sesi geliyor bir yerden sonra sinir bozuyor masaüstü bile daha sessiz gerçekten
4) bilgisayar aşırı şekilde ısınıyor boşta olduğu halde
5) W tuşundan değişik bir ses geliyor kronik sorun sanırım
6) en önemlisi şarj meselesi zaten forumda herkes bu konudan şikayetçi kurulum yapmadan 7 saat şarjda bıraktım ardından Windows kurulumuna geçtim 25 dk falan sürdü kurulum bittikten sonra masaüstünde şarj değeri 26 gördüm böyle saçma birşey olamaz ya
Aslında fiyattanda anlaşıldığı üzere açık ve net herşey ortada kronik sorunlu ve arızalı yada iadeli ürünleri tekrardan satmaya çalışıyorlar yoksa bu kadar ucuz olmanın altında bir sebep olmalı her neyse
Yarın derhal iade edeceğim
acer ilk ve son artık benim için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yılbaşından beri kullanıyorum windows 11 ile. Windows 10 bu cihaza göre değil. World of tanks oynarım ultra ayarlarda 60 fps sabitledim. Her kullandığımda iyi ki almışım dediğim ender ürünlerdendir. Size sıkıntılı ürün gelmiş olmalı veya kurulumda hata yapıldı diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben win 10 ile kullanıyorum 11 daha mı uygun sizce bu pc için thunderbolt driver sorunum var 11 e geçsem düzelirmi diyorum ama sıfırdan kurulum için üşenmesem düşünüyorum da windows update de 11 gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkem_48 -- 26 Temmuz 2023; 12:12:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11 Tabiki uygun, bahsettiğiniz sorunları ben yaşamadım. Teknoloji şans işidir belki donanımsal arızada olabilir, değişimde talep edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim aklıma gelen hdmi çıkışı görüntüyü nerden alıyorsa o aktif olana kadar görüntü gelmez. Görüntü arabirimi intelse nvidiaya , nvidia ise intele çevirip deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kasım 22 de alındı sanırım artık değişim kabul etmezler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X